Προς το περιεχόμενο

οθόνη. lg-34um65-p34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε καμία γνώμη για αυτό το μόνιτορ http://www.e-shop.gr/lg-34um65-p34-ips-monitor-ultrawide-full-hd-with-speakers-p-PER.170183; είναι καλύτερα να πάει κανείς σε τηλεόραση ίσος και μεγαλύτερης ίντσας πάντα για χρήση υπολογιστή και πάντα για δεύτερο μόνιτορ .

Χρόνια πολλά κα καλή χρόνια σε όλους εύχομαι

Δημοσ.

Βασικά να πω ότι έχω 2 οθόνες 27 ιντσών lg και θέλω να βάλω ανάμεσα τους μια οθόνη και σκέφτομαι να μην είναι πάλι και αυτή 27 ιντσών.
 Από ψάξιμο μονό από το διαδίκτυο γιατί τα μαγαζιά δυστυχώς δεν έχουν όλες τις οθόνες για να τις δεις live έψαξα και είδα ότι στις διαστάσεις των δυο οθονών που έχω πιο κοντά έρχεται μια 34 ULTRAWIDE . Για το υψος οθονης μιλαώ χωρίς την βάση .Το θέμα μου είναι και καλλωπισμού και ότι η οθόνη θα έχει ρόλο και σε παιχνίδια και σε σερφαρισμα στο διαδίκτυο
 Οπότε κοιταω μόνο σε 34 ULTRAWIDE και έπεσα σε αυτήν στο eshop αλλά δεν ξέρω εάν αξίζει τα λεφτά της . Αν και είδα και το αδελφάκι της όπως είπε και ο kazama88 καλη αλλα εαν

αξίζει η πρώτη που είπα που είναι και πιο χαμηλό το μπαζετ τότε προτιμάτε αυτή αλλιώς  πάμε για τον αδελφό της

Δημοσ.

Φίλε μου και εγώ έχω δει την lg σε κυρτή οθόνη αλλά είναι ακριβή εδώ Ελλάδα ακόμα . Η dell ώμος έχει πολύ καλή τιμή βλέπω

Δημοσ.

Ναι αλλα σου εδωσε τιμη εξωτερικου. BTW η οθονη του τιτλου ειναι 100€ κατω εξωτερικο..... ετσι για να εχουμε να λεμε

Δημοσ.

Ελλάδα δεν βγει ακόμα αλλά από την Lg 34 κυρτη που έχει 1,200 € φθηνότερη θα είναι. Το ίδιο panel παντως φοράνε... Υπάρχει και η αντιστοιχη της AOC sta 1.300€ περίπου. Αυτά.

Δημοσ.

Εαν ειναι να παμε σε τιμες Ευρωπης οριστε 

https://www.compuland.de/product_info.php?products_id=983966&pid=geizhals

https://www.caseking.de/shop/catalog/Monitore/Alle-Monitore/LG-34UC97-S-8636-cm-34-Zoll-Widescreen-TB-DP-HDMI-DVI::30025.html?campaign=psm/geizhals

αν και φυσικα παλι ειναι ακριβοτερη η LG δες και τα χαρακτηριστικα που εχει, εαν φυσικα δεν σε ενδιαφερουν σαφως και αυτη την στιγμη συμφερει η Dell. Απλα δεν μπορεις να λες εχει 1200€ η μια και η αλλη εχει τοσο γιατι δεν εχει ερθει Ελλαδα.

Δημοσ.

Έχω αγοράσει πολλά πράγματα από εξωτερικό αλλά οθόνη δεν ξέρω εάν αγόραζα για 100 εύρο η 150 παρακάτω είναι λίγο ρίσκο. Την dell δεν την βρίσκω πουθενά εδώ στο Ελλάδα μάλλον δεν έχει έρθει εδώ ακόμα όπως αναφέρεις και εσύ αλλά εάν είναι πιο φθηνή από την lg που δεν πιστεύω να περιμένουμε να έρθει

Δημοσ.

Έχω αγοράσει πολλά πράγματα από εξωτερικό αλλά οθόνη δεν ξέρω εάν αγόραζα για 100 εύρο η 150 παρακάτω είναι λίγο ρίσκο. Την dell δεν την βρίσκω πουθενά εδώ στο Ελλάδα μάλλον δεν έχει έρθει εδώ ακόμα όπως αναφέρεις και εσύ αλλά εάν είναι πιο φθηνή από την lg που δεν πιστεύω να περιμένουμε να έρθει

Για service εξωτερικό και πάλι εξωτερικό φίλε μου, ένα απλό παράδειγμα 780ti που έστειλα κόστισε 70€ μαζί με ασφάλεια κλπ και όλα τα πλήρωσαν αυτοί, η κάρτα δεν είχε τίποτα τελικά αλλά άσχετα της χαζομαρας μου δεν είπαν τίποτα.

15 μέρες όλη η διαδικασία, αν το βρείς αυτό Ελλάδα πες μου να μάθω και εγώ.

Το μόνο που θυμάμαι είναι τα καντήλια στο Πλαίσιο τα άπειρα τηλέφωνα στην Quest και την άχαρη αντιμετώπιση στην Oktabit

BTW περιμένω 2 29um65 την άλλη εβδομάδα σε τιμή που δεν κάνει να πω μην πέσει κάνα εγκεφαλικό ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...