voltmod Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Η Kodak ανακοίνωσε το πρώτο της smartphone στην έκθεση CES 2015, και μοιάζει περισσότερο με ένα φυσιολογικό smartphone παρά μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.Το Kodak IM5 βασίζεται σε οκταπύρηνο chipset με συχνότητα λειτουργίας 1,7GHz (μάλλον πρόκειται για το MediaTek MT6592), το οποίο συνοδεύεται από 1GB RAM και 8GB επεκτάσιμου -μέσω κάρτας μνήμης microSD- αποθηκευτικού χώρου. Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 5,0 Megapixels, ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 13 Megapixels και LED flash. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση full HD σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας. Η συσκευή διαθέτει ένα ιδιαίτερα απλό στην χρήση περιβάλλον χρήσης, το οποίο η εταιρεία λέει ότι πρόκειται για "ένα μοναδικό λογισμικό διαχείρισης εικόνων" που βασίζεται στο Android 4.4 KitKat, αλλά σύντομα όπως λέει η εταιρεία θα αναβαθμιστεί -χωρίς να δώσει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία- σε Android 5.0 Lolipop. Το λογισμικό επιτρέπει τον διαμοιρασμό φωτογραφιών με social media, την επεξεργασία ή την άμεση εκτύπωση τους αφού θα συνεργάζεται με πληθώρα εκτυπωτών. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τον ερχόμενο Μάρτιο με κόστος $249. Site: GSMArena
raynor748 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Είχα την εντύπωση οτι είχε χρεωκοπήσει. Μήπως είναι πάλι καμιά κινέζικη εταιρεία που έχει αγοράσει δικαιώματα του brand?
voltmod Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 ωχ ενα lumia 925 με android Aλλιως φαινεται στο βιντεο που ειδα... Έχετε απόλυτο δίκιο για την εικόνα. Αν και την πρώτη φωτογραφία την είχαμε εντοπίσει σε hi-res στο site της εταιρείας, την αλλάξαμε με την σωστή.
basilis5 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 γιατι δν το βγαζει απευθειας με ανδροιδ 5; και τι ναζει 1 γβ ραμ, ποιον παει να ανταγωνιστει; 1
georgepppo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 βάλτε ρε ένα φλας της προκοπής,την έχετε δει με τα λεντακια εκεί,τι ωραία που ήταν το κ800 μου,και τον ανεμιστήρα να έπαιρνες φωτογραφία με το φλας την ώρα που δούλευε τον έπαιρνε σαν σταματημένο. 4
Razor333 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Ειναι τουλαχιστον θλιβερο να βλεπεις τοσες ιστορικες εταιριες να ξεφτιλιζονται απο τους νεους κινεζους ιδιοκτητες.
chrisSerres Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 μόλις έφτασα στο 1gb ram απλά προσπέρασα όλο το θέμα. Άν έχεις 5 πράγματα της προκοπής μέσα, η μνήμη δεν φτάνει ούτε για ενημέρωση το facebook να κάνεις. Κρίμα στους βλάκες που θα το αγοράσουν.
driverpit Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχουν πιο αξιόλογα κινητά στην αγορά και πιο φθηνά από το συγκεκριμένο.
exor Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 εχω μια απορια , ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΝΟΝ ΦΛΑΣ !!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!
esertas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 εχω μια απορια , ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΝΟΝ ΦΛΑΣ !!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! Πάχος - μπαταρία - δεν τους νοιάζει;
Radiatedsoul Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 εχω μια απορια , ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΝΟΝ ΦΛΑΣ !!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! Εχω lumia 1020 με xenon φλας, νομιζεις οτι γνωριζει ο κοσμος την διαφορα? "Φλας το ενα , φλας και το αλλο" λενε οι περισσοτεροι. Οποτε γιατι να μπουν οι εταιριες στον κοπο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα