nk_surfer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ και εγώ! (Δε χρειάζεται fb, ούτε να συμπληρώσεις το ερωτηματολόγιο, αλλά θέλει email για να στείλει τον κωδικό ενεργοποίησης.)
George! Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Το πέρασα αλλά σύντομα σκοπεύω να αλλάξω δίσκο, άρα και να κάνω εκ νέου εγκατάσταση των windows και όλων των προγραμμάτων. Το hd sentinel θα μου κάνει και πάλι κανονικά την ενεργοποίηση με το κλειδί που έχω;
nk_surfer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Το πέρασα αλλά σύντομα σκοπεύω να αλλάξω δίσκο, άρα και να κάνω εκ νέου εγκατάσταση των windows και όλων των προγραμμάτων. Το hd sentinel θα μου κάνει και πάλι κανονικά την ενεργοποίηση με το κλειδί που έχω; Ναι θα ενεργοποιηθεί κανονικά. 2
pedrojay Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Και το Registration Code που λέει οτι χρειαζεται που το έλαβες ? Έχει inbox το 10min mail,ακριβώς για τέτοιου ειδους χρήση (confirmation mail,registration code κτλ) 1
dimigar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δοκιμάστε τον κωδικό που μου έστειλαν, πρέπει να εφαρμόζει σ΄όλους : 110282991774525 Εδώ το πρόγραμμα : http://www.harddisksentinel.com/hdsentinel_trial_setup.zip 2
viotos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 ευχαριστω και εγω τον toipc st.. το πηρα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα