ΓιώργοςΒ. Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/UNITED-UND-1094-W,99452,542543,1789645.htmlΔεν βρίσκω τιμές εξωτερικό (idealo.de Δεν βγάζει κάποιο αποτελεσμα)http://www.skroutz.gr/s/3365599/United-UND1091W.html126€ + μεταφορικά το United 1091w λίγο χειρότερο , με μικρές διαφορές :1) Κατανάλωση 5 παραπάνω kWh/y2) Θόρυβο 9 dB περισσότερο3) 1 Λίτρο λιγότερο ψύξης Στο mm έκανε 129€ πριν την έκπτωση.Είναι 91 λίτρα , για χώρο εργασίας ότι Πρέπει (82 λίτρα ψυγείο , 9 λίτρα κατάψυξη).
paylidis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 προσοχη ειναι πατατα... το πηρα για το λογο που αναφερει ο φιλος και εχω να δηλώσω οτι δε βγαζει παγακια αν δε τα αφήσεις τουλαχιστον 24 ωρες ενώ δεν μπορεις και να στοιβαξεις πραγματα στην καταψυξη! 1
keysmith Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) αυτά τα ψυγειάκια είναι για κλάματα όποιας μάρκας και να είναι. Όσα είχα (στα διάφορα σπίτια που έχω μείνει με έπιπλα) ήταν άχρηστα! Το καλοκαίρι θυμάμαι το τελευταίο έφτανε το πολύ 13 C (!) και χάλαγαν πράγματα. Δεν έχουν φτιαχτεί για μεσογειακά καλοκαίρια. Η κατάψυξή τους μόνο ** (2 αστεράκια και αυτό στα χαρτιά) είναι για κλάματα επίσης. Και να ήταν 2 αστεράκια (που εγώ για ένα τις κάνω) θα σήμαινε μικρές διάρκειες ζωής για τα τρόφιμα μέσα (3-4 εβδομάδες). [∗] : min temperature = −6 °C (21 °F). Maximum storage time for (pre-frozen) food is 1 week [∗∗] : min temperature = −12 °C (10 °F). Maximum storage time for (pre-frozen) food is 1 month [∗∗∗] : min temperature = −18 °C (0 °F). Maximum storage time for (pre-frozen) food is between 3 and 12 months depending on type (meat, vegetables, fish, etc.) [∗∗∗∗] : min temperature = −18 °C (0 °F). Maximum storage time for pre-frozen or frozen-from-fresh food is between 3 and 12 months Πάρτε ψυγεία με δύο πόρτες, δηλαδή με καταψύξεις ξεχωριστές (5*) με τιμές που αρχίζουν από 200€ και πάνω (αλλα ΕΙΝΑΙ ψυγεία). Αυτά εδώ τα μικρά είναι κομοδίνα να βάζεις πάνω κανα φουρνάκι μικροκυμάτων. Δεν ψύχουν δεν συντηρούν, δροσίζουν κανα χυμό το πολύ.. και το καλοκαίρι κλατάρουν Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από keysmith
kukukali Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Εχω bluesky των ιδιων διαστασεων/λιτρων περιπου, απο Καρφουρ εδω και 6 χρονια στη δουλεια και ειναι μια χαρα. Δεν εχει ανταμωσει με μαστορα.... Παγακια σε 5-6 ωρες κομπλε το καλοκαιρι χωρις να ειναι στην υψηλοτερη κλιμακα. Εχει μικρο καταψυκτη αλλα με 5 παγοκυψελες που παιρνει εισαι κομπλε. Και εγω το πηρα λογω χαμηλης τιμης και εχει βγει ... σκλί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα