Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Το κρίμα είναι που θα τον έχουν, από ότι φαίνεται στο trailer, με το shrinking serum κι όχι και με το growth serum...

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δεν έχω γνώση επί του θέματος, έχω καταλάβει ότι

ο Χανκ Πιμ είναι ο Ant-Man, o Goliath κτλ. Από την αφίσα όμως βλέπω ότι τον Ant-Man τον παίζει ο Rudd, ενώ τον Χανκ Πιμ ο Douglas. Δεν θα έπρεπε να είναι το ίδιο πρόσωπο ;

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν και δεν έχω γνώση επί του θέματος, έχω καταλάβει ότι

ο Χανκ Πιμ είναι ο Ant-Man, o Goliath κτλ. Από την αφίσα όμως βλέπω ότι τον Ant-Man τον παίζει ο Rudd, ενώ τον Χανκ Πιμ ο Douglas. Δεν θα έπρεπε να είναι το ίδιο πρόσωπο ;

έχουν πέρασει τρεις Ant-Man, o Hank Pym, o Scott Lang (Paul Rudd) κι ο Eric O'Grady...

http://en.wikipedia.org/wiki/Ant-Man

http://en.wikipedia.org/wiki/Hank_Pym

http://en.wikipedia.org/wiki/Ant-Man_(Scott_Lang)

http://en.wikipedia.org/wiki/Eric_O%27Grady

Επίσης ο Hank Pym είχε και το alias Yellowjack, ενώ στην ταινία θα το έχει ο villain αν δεν κάνω λάθος...

http://en.wikipedia.org/wiki/Yellowjacket_(Marvel_Comics)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Επίσης ο Hank Pym είχε και το alias YellowjackΕΤ, ενώ στην ταινία θα το έχει ο villain αν δεν κάνω λάθος...

Φιξντ. 

Καλα και τι δεν ειχε ο Πυμ εν τω μεταξυ.  Η wasp θα παιζει? Δεν την ειδα στο τρεηλερ. Γενικα ειμαι πολυ no no για αυτην την ταινια αλλα θα την δω γιατι... well marvel.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

τα ίδια με πέρσυ και πρόπερσυ τα ΖΩΑ! (GotG και Batman)

17 Ιουλίου πρεμιέρα έξω, 17 Σεπτεμβρίου στο Ελλάντα...

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλα κανεις δεν την ειδε την ταινια? Μπορω να πω πως μου αρεσε αρκετα! Μετα το captain america 2 ηρθε κι αυτο να με κανει να ελπιζω πως μπορει η marvel να κανει κατι καλο με το cinematic universe. Αρκει να μην συνεχισει το ιδιο τροπαριο με τα Avengers οπου ριχνουμε εναν τονο κακους που χαλανε ευκολα και διχνουμε μονο εφφε και γραφικα με στορι μηδεν...

Ειχε πολυ καλα εφφε, ενδιαφερον σεναριο και πολυ καλο χιουμορ. Δειτε την!

ΥΓ: Στο τελος καθηστε στις θεσεις σας: Εχει 2 πολυ ενδιαφερουσες σκηνες τελους, η μια λιγο μετα τα πρωτα γραμματα και η αλλη στο τελος τελος, μετα απο αρκετα λεπτα αναμονης... 

Δημοσ.
το δα και γω σε  3d   Hταν εντυπωσιακο ,αν και δεν ηθελα να παω να δω ταινια μαρβελ, αλλα αυτο ειχε κατι.  Iσως επειδη επαιζε και ο  michael douglas.  .Γενικα το 3d ηταν πολυ καλο  και ολη αυτη η    μακρο φωτογραφια που εγινε στη ταινια το κανε πιο ενδιαφερον  απ τις υπολοιπες ταινιες της μαρβελ.
Οκ το οτι ηταν προβλεψιμο σε στιγμη αηδιας ηταν...το οτι ηταν για νεοτερες ηλικιες σαφως και ηταν,απλα το κωμικο στοιχειο δουλεψε καλα.ο πωλ ηταν καλος στο ρολο του,η κειτ απ το λοστ καρακουκλαρα...και η δραση ασταματητη.περασε ευχαριστα το διωρακι.
Αρα το προτεινω σε σινεμα και σε 3d γιατι σε καμ δε λεει..
τι σκηνη εδειξε μετα τους τιτλους τελους? εφυγα βιαστηκα και το χασα < σε σποιλερ παντα>

Δημοσ.

Μαζί με Iron Man 1 και Cap 2, στις 3 καλύτερες Disney/Marvel ταινίες μέχρι στιγμής. Όπως το Cap 2 έδειξε στον Whedon πώς σκηνοθετείς action, το Ant-Man του έδειξε πώς να επιτύχεις smartass διαλόγους και γενικά εύθυμο κλίμα χωρίς cheesy ατάκες και ηλιθιότητες τύπου "I don't see how that's a party" ή "you didn't finish".

Φοβερό pacing χωρίς ίχνος κοιλιάς και μεγάλο πλεονέκτημα το ότι δεν υπήρχε ούτε ένα μελανό σημείο που να χαλάει την συνολική εικόνα. Βέβαια μην περιμένει κανείς πραγματικό science στην ταινία, είμαι σίγουρος ότι οι αυτιστικοί που κατάφεραν να ξεσκίσουν interstellar κτλ δε θα έχουν πρόβλημα να βρουν ανακρίβειες σε ταινία που λέγεται "άνθρωπος-μυρμήγκι".

Τέλος αν και δεν την είδα σε 3d, υπήρχαν αρκετές σκηνές που πιστεύω θα άξιζαν, για όποιον ενδιαφέρεται.

PS: Ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα ότι άγγιξαν αυτή τη μ@λ@κισμένη ερώτηση που συναντώ συχνά "μα καλά γιατί δεν φώναξαν τον Hulk/Iron-Man/Avengers να τους βοηθήσει; Θα είχαν ξεμπερδέψει με τον κακό σε δευτερόλεπτα". 

Δημοσ.

Aπό Marvel μόνο Avengers 1 και Winter Soldier γούσταρα, Guardians κοντά σχετικά παρόλα τα μειονεκτήματα, όλες οι άλλες δεν...

το antman ήταν το πρώτο και επίσημα προσχολικής ηλικίας πόνημα της εταιρείας, δε ξέρω γιατί έκατσα μέχρι το τέλος, η ταινία είναι ξεκάθαρα για σάββατο πρωί Ant1 mid-90s...

Κλισέ στόρυ, κλισέ ατάκες, κλισέ κακός, κλισέ χαρακτήρες, κακό και άνευρο χιούμορ, βαρετή, κακή ταινία... αποκλειστικά για παιδικό κοινό... καλά, όχι ότι καμία ταινία της Marvel δεν είναι τα παραπάνω.. απλά αυτή ήταν η πιο εξόφθαλμη από όλες

γενικά η φάση με τη Marvel πάει από το κακό στο χειρότερο, ελπίζω με την γαμημένη την phase 3 να κλείσει η '' Saga'' και να ξεκαβλώσουν λίγο, να σκουπιδιαστεί και το BvS και να γυρίσουμε (αμήν) σε εποχές blockbusters τύπου die hard και T2 κτλ, δλδ με χαρακτήρες, σενάριο, σκηνοθεσία και αγνή ατόφια δράση... όσο συνεχίζουν όμως τέτοια σκουπίδια να κάνουν επιτυχία, την έχουμε γαμήσει

κρίμα πάντως, γτ θα είχε πολύ ενδιαφέρον να βλέπαμε την ταινία του Έντγαρ Ράιτ και όχι αυτή τη φόλα... νομίζω θα το απογείωνε ένα τέτοιο uber θέμα -με πλήρη όμως ελευθερία κινήσεων-...

• Super Moderators
Δημοσ.

Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι έφεραν το Ant-Man 2 μήνες μετά και το σκουπίδι F4 ήρθε κανονικά μέσα στο καλοκαίρι...

• Like 3
Δημοσ.

Αρκετα καλη ταινια.Μου αρεσε.Ειχε πολυ γελιο πραγματικα και οι σκηνες δρασης.παρολο λιγες,ηταν πολυ καλες.Οσοι πατε να περιμενετε οπως αναφερει και ο qspock ποιο πανω  για την τελευταια σκηνη μετα τους τιτλους τελους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...