doctor444 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 την αγόρασα σήμερα απο mediamarkt παλλήνης στα 33 ευρώ...δυστυχώς τα κουπόνια είναι για έκπτωση 1 ευρώ σε κάθε συσκευασία και μόνο από τον ΑΒ....και με αρκετά μικρά γράμματα
thanasismen76 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Και εγω φιλε doctor444 μολις ειδα το "καρνε" με τα 50 κουπονια χαρηκα αλλα μετα διαβασα τα "ψιλα γραμματα"...Βεβαια το δικο μου κερδος απο την προσφορα του Κωτσοβολου ηταν και το εκπτωτικο κουπονι 10€ σε επομενη αγορα.Ειχα και κατι Bonus ποντους απο καρτα και μου βγηκε γυρω στα 23€ η συσκευη.
dchatz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Εμένα γιατι αυτή η λογική "και μαζί κουπόνια αξίας 50€" μου μοιάζει τόσο απάτη όσο και τα παλιά "απεριόριστα" των κινητών με την πολιτική ορθής χρήσης ή τα "απεριόριστα ως 2 GB". Και μόνο για αυτό προτιμώ ούτε να τους κοιτάξω. Αλήθεια αυτό με την εξαργύρωση του ποσού ως Απρ. του 16 τι είναι; 1
AzaZyL Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Το παντοπωλείο της γειτονιάς μου, με κάθε αγορά δίνει εκπτωτικό κουπόνι 1000 ευρώ. σου αφαιρεί 10 λεπτά από κάθε αγορά μέχρι να φτάσεις το ποσό των 1000 ευρώ.. 3
milos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Υπόψιν σήμερα έχει το Carrefour προσφορά τους καφέδες -15% . 1
Federer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τελος απο απο8εμα!! Υπάρχει και αυτο. Στα καταστήματα εχει 39€ αλλα αν τους το πειτε το δινουν σε τιμη ίντερνετ. Πολυ πιο όμορφο (κατα την γνωμη μου) απο το άσπρο και πιο καινουργιο μοντέλο σχέδιο (πιο μικρο και μαζεμένο)
pantnick Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 την αγόρασα σήμερα απο mediamarkt παλλήνης στα 33 ευρώ...δυστυχώς τα κουπόνια είναι για έκπτωση 1 ευρώ σε κάθε συσκευασία και μόνο από τον ΑΒ....και με αρκετά μικρά γράμματα ευχαριστώ για την ενημέρωση πήρα τηλέφωνο και την ακύρωσα αμέσως! Στο site δεν αναφέρουν τίποτα φυσικά...
nyne Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μόλις παρέλαβα,εχει όντως ένα καρνέ με 50 κουπόνια τα οποία δίνουν έκπτωση ένα ευρω ανα αγορά ...Να ρωτήσω κατι αυτούς που την έχουν,αυτή η ταμπλέτα που εχει μεσα στο δόχειο του νερό τι ειναι;πρεπει να μείνει εκει μεσα;την αντικαθιστούμε;
pantnick Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μόλις παρέλαβα,εχει όντως ένα καρνέ με 50 κουπόνια τα οποία δίνουν έκπτωση ένα ευρω ανα αγορά ...Να ρωτήσω κατι αυτούς που την έχουν,αυτή η ταμπλέτα που εχει μεσα στο δόχειο του νερό τι ειναι;πρεπει να μείνει εκει μεσα;την αντικαθιστούμε; Είναι για αφαλάτωση. Διάβασε τις οδηγίες, τα γράφει αναλυτικά και με εικόνες.
nyne Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Άρα την βγάζουμε κ την χρησιμοποιούμε μόνο οταν χρειαστεί αφαλάτωση;
Alex_gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Πήρα την Bosch πριν από ενάμιση χρόνο με δώρα κτλ Αντικειμενικά κρίνοντας και με βάση γνώμες φίλων και γνωστών που δοκίμασαν, τα ροφήματα είναι απαράδεκτα. Το ίδιο ισχύει και για την Dolce Gusto την οποία επίσης έχω, για να μην παρεξηγηθώ. Φίλος που δουλεύει σε Flocafe και με προϋπηρεσία στην Illy 11 χρόνια, μου είπε ότι είναι αδύνατο να παραχθεί τέτοια κρέμα στα ροφήματα χωρίς προσθήκη χημικού. Οι τεράστιες επαγγελματικές του Floca, τέτοιο καϊμάκι στον Εσπρέσο δεν κάνουν. Αυτό υποστήριξε ότι ισχύει για όλες τις κάψουλες λίγο η πολύ. Δε ξέρω αν αληθεύει απλά το παραθέτω. Εγώ πάντως την μία την πούλησα, την άλλη την πέταξα και πίνω ελληνικό το πρωί
x_vagos_x Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Πήρα την Bosch πριν από ενάμιση χρόνο με δώρα κτλ Αντικειμενικά κρίνοντας και με βάση γνώμες φίλων και γνωστών που δοκίμασαν, τα ροφήματα είναι απαράδεκτα. Το ίδιο ισχύει και για την Dolce Gusto την οποία επίσης έχω, για να μην παρεξηγηθώ. Φίλος που δουλεύει σε Flocafe και με προϋπηρεσία στην Illy 11 χρόνια, μου είπε ότι είναι αδύνατο να παραχθεί τέτοια κρέμα στα ροφήματα χωρίς προσθήκη χημικού. Οι τεράστιες επαγγελματικές του Floca, τέτοιο καϊμάκι στον Εσπρέσο δεν κάνουν. Αυτό υποστήριξε ότι ισχύει για όλες τις κάψουλες λίγο η πολύ. Δε ξέρω αν αληθεύει απλά το παραθέτω. Εγώ πάντως την μία την πούλησα, την άλλη την πέταξα και πίνω ελληνικό το πρωί Συμφωνώ 100%. Αλλά θα με... παραθέσω [...] Τπτ ιδιαίτερο. Tassimo με 33 ευρώ παίρνετε, όχι επαγγελματική μηχανή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα