fysikos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 γράφει ότι είναι με κουπόνια...αλλα για να ξερουμε ακριβως ας μας πει οποιος την αγορασει γιατι την θέλω για δώρο και δεν παει να εχει μέσα κουπόνια...προτιμούσα κουτι με ροφήματα ως δώρο 1
x_vagos_x Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Πέρσι είχαν βγάλει στα 59 ευρώ με δώρο κανατούλα και ένα starter pack με ροφήματα από κάθε κατηγορία. Νομίζω είχε ένα espresso, ένα caramel macchiato, έναν φίλτρου, ένα τσάι, και μια Lacta σοκολάτα. Αυτή η μαγκιά με τα κουπόνια, τελείως lame.
Silverage Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Την έχουμε και εμείς εδώ και 2 χρόνια. Όταν την πάρετε, να μπείτε στο site της tassimo και με το serial number της μηχανής δίνει 20 ευρώ έκπτωση για ροφήματα (εγώ είχα πάει σε ένα carrefour και είχα φωτογραφήσει όλα τα serial απο τις εκθεσιακές tassimo και κάθε φορά που παραγγέλνω έχω 20 ευρώ έκπτωση ). Τα ροφήματα είναι αρκετά καλά, ειδικά ο καπουτσίνο της αλλά όπως είπαν παραπάνω βγάζουν λίγο.
x_vagos_x Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (εγώ είχα πάει σε ένα carrefour και είχα φωτογραφήσει όλα τα serial απο τις εκθεσιακές tassimo και κάθε φορά που παραγγέλνω έχω 20 ευρώ έκπτωση ). ΧΜ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. 2
Silverage Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Α, είναι μόνο για online παραγγελία και έχει έλαχιστη παραγγελία 40 ευρώ.
zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Θα τ Την έχουμε και εμείς εδώ και 2 χρόνια. Όταν την πάρετε, να μπείτε στο site της tassimo και με το serial number της μηχανής δίνει 20 ευρώ έκπτωση για ροφήματα (εγώ είχα πάει σε ένα carrefour και είχα φωτογραφήσει όλα τα serial απο τις εκθεσιακές tassimo και κάθε φορά που παραγγέλνω έχω 20 ευρώ έκπτωση ). Τα ροφήματα είναι αρκετά καλά, ειδικά ο καπουτσίνο της αλλά όπως είπαν παραπάνω βγάζουν λίγο. ΧΜ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. Αλλά θα την πάρει κανένας άτυχος και θα τα βάλει με τα Carrefour μετά... 3
Silverage Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μπα, είναι ξεχαρβαλωμένες και εκθεσιακά κομμάτια. Δεν θα έχουν το χαρτί που λέει για την έκπτωση μέσα. Αλλά.... ας πρόσεχαν! 1
x_vagos_x Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Silverage πότε και σε ποιο Carrefour πήγες, μην πάω στο ίδιο και φάω άκυρο Και επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, κατοχυρώνω το Carrefour Αλίμου.
JohnnyX Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Η πιεση δεν σχετιζεται με αυτη που παραγεται απο αλλες καφετεριες..γιατι πολυ απλα ο τροπος παραγωγης του καφε ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικος
Silverage Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Silverage πότε και σε ποιο Carrefour πήγες, μην πάω στο ίδιο και φάω άκυρο Και επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, κατοχυρώνω το Carrefour Αλίμου. Όλο δικό σου! Δεν έχω περάσει απο εκεί. Μου έχουν μείνει ακόμα 4-5 κωδικοί. Είχαν και πολλά κομμάτια βλέπεις, τί να τους κάνω;
sintalkas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 ρε παιδιά ξέρετε πως κάνω αφαλάττωση ,μιας και μου εχει βγάλει το εκνευριστικό κόκκινο λαμπάκι?
x_vagos_x Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Εδώ είσαι https://www.tassimo.gr/Help/TASSIMOTips/LookingAfterMyMachine/~/media/Tassimo/gr/downloads/TAS20_EU_WEB_new.pdf Σελίδα 145.
sintalkas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 για το υγρο αφαλαττωσης το ξέρω ήδη ,εγώ ρωτάω αν υπάρχει κάποιος φτηνός και εξίσου αποτελεσματικός τρόπος να κάνω αφαλαττωση από το να πάρω από την Τασσιμο το ειδικό υγρό
x_vagos_x Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Εγώ είχα πάρει από Κώτσο κάτι ταμπλέτες αφαλάτωσης για Tassimo στα 13 ευρώ. Είχε μέσα 6 (για 6 φορές, duh). Το υγρό πόσο το βρίσκεις; Και πόσες αφαλατώσεις σ βγάζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα