georsev Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) bosch tassimo tas2001+50€ ροφηματα mediamarkt 33€ εως 10/1/2015 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/BOSCH-TAS-2001,99452,501592,507733.html?langId=-18 Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από georsev
dobro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 θα ρωτησω και εδω,αξιζει η καφετιερα;επειδη ειναι μοντελο του 2010. http://www.skroutz.gr/s/246509/Bosch-TAS2001-Tassimo-T20-Series.html
zousgr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Το σωστό λινκ http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/BOSCH-TAS-2001,99452,501592,507733.html?langId=-18 Αξίζει σαν προϊόν;
georsev Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Το σωστό λινκ http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/BOSCH-TAS-2001,99452,501592,507733.html?langId=-18 Το αλλαξα απλα δεν ειχα βαλει αυτο γτ δεν εγραφε καπου για το δωρο που δινει μαζι με την μηχανη.
thanasismen76 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες.Να πω απο τη μερια μου οτι αγορασα τη προσφορα του Κωτσοβολου τελος Δεκεμβρη που αφορουσε την TAS1201 στα 39€ με επισης 50€ δωρο ροφηματα.Να σημειωσω οτι στο site ελεγε " Η προσφορα αφορα 50 κουπονια του 1€ για αγορες απο ΑΒ Βασιλοπουλος ΜΟΝΟ μεχρι τελος του 2015".Ωραια λεω τζαμπα θα βγει.Πραγματικα την αγοραζω και μεσα στη συσκευασια βρισκω 50 κουπονια του 1€.Αυτο ομως που ΔΕΝ ελεγαν τα ψιλα γραμματα στο site και στη διαφημιση ειναι οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα κουπονι ανα ΜΙΑ συσκευασια.Δηλαδη πρεπει να αγορασεις 50 συσκευασιες απο 5 - 5,5€ δηλαδη 250-275€ περιπου μες τη χρονια για να εχεις πραγματικα 50€ δωρο στα ροφηματα.Απ οτι βλεπω στο site του Mediamark δεν λεει κατι αναλυτικο για τα 50€ οποτε υποθετω οτι ειναι ιδια προσφορα με τον Κωτσο.Εγω δεν μπορω να πω οτι μετανιωσα την αγορα γιατι τα ροφηματα ειναι ικανοποιητικα.Απλα δημιουργειται μια παραπλανηση σχετικα με τα 50€. 4
georsev Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες.Να πω απο τη μερια μου οτι αγορασα τη προσφορα του Κωτσοβολου τελος Δεκεμβρη που αφορουσε την TAS1201 στα 39€ με επισης 50€ δωρο ροφηματα.Να σημειωσω οτι στο site ελεγε " Η προσφορα αφορα 50 κουπονια του 1€ για αγορες απο ΑΒ Βασιλοπουλος ΜΟΝΟ μεχρι τελος του 2015".Ωραια λεω τζαμπα θα βγει.Πραγματικα την αγοραζω και μεσα στη συσκευασια βρισκω 50 κουπονια του 1€.Αυτο ομως που ΔΕΝ ελεγαν τα ψιλα γραμματα στο site και στη διαφημιση ειναι οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα κουπονι ανα ΜΙΑ συσκευασια.Δηλαδη πρεπει να αγορασεις 50 συσκευασιες απο 5 - 5,5€ δηλαδη 250-275€ περιπου μες τη χρονια για να εχεις πραγματικα 50€ δωρο στα ροφηματα.Απ οτι βλεπω στο site του Mediamark δεν λεει κατι αναλυτικο για τα 50€ οποτε υποθετω οτι ειναι ιδια προσφορα με τον Κωτσο.Εγω δεν μπορω να πω οτι μετανιωσα την αγορα γιατι τα ροφηματα ειναι ικανοποιητικα.Απλα δημιουργειται μια παραπλανηση σχετικα με τα 50€. Εχει και την δικια σου στα 33€ αλλα δεν ξερω τι διαφορες εχει και αν εχει το κουπονι μεσα.. http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/BOSCH-TAS1202-Vivy,99452,501592,995149.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr
stamatisj1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Προσωπικά πιστεύω πως τα ροφήματα ΔΕΝ πίνονται (σαπουνάδα σκέτη) 3
clevercitizen Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Προσωπικά πιστεύω πως τα ροφήματα ΔΕΝ πίνονται (σαπουνάδα σκέτη) Είναι τι ζητάει ο καθένας. Ο esspreso προφανώς και δε συγκρίνεται με μια εσπρεσιέρα αλλά συνηθίζεται. Όμως γλιτώνεις καθάρισμα, πετάς την κάψουλα και σε 1 λεπτό έχεις ξεμπερδέψει και πίνεις το καφεδάκι πριν τη δουλειά για να σε ξυπνήσει.
Federer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Το κακο με την tassimo (αν εξαιρεσουμε την γευση) ειναι οτι τα ροφηματα ειναι εξαιρετικα μικρα σε ποσοτητα. Για να γεμισεις μια κουπα με ροφημα θες τουλαχιστον 2 καψουλες...
Atakas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μου την είχαν φέρει δώρο, ο μόνος καφές που πίνεται από tassimo είναι ο cafe crema classico (νομίζω έτσι λέγεται πλέον) που βγαίνει και σε XL (μικρή κούπα). Σαν μηχανή είναι πολύ μέτρια και θέλει καλό καθάρισμα στο μάτι που διαβάζει το barcode κάθε τόσο, γιατί αλλιώς δεν αναγνωρίζει το t-disc.
x_vagos_x Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Την έχω δυο χρόνια την συγκεκριμένη, όχι αγορασμένη από προσφορά. Έχω δοκιμάσει όοοοοτι κάψουλα βγαίνει, και σε σχεδόν όλα τα ροφήματα όντως είναι μικρές οι ποσότητες. Μερικές παρατηρήσεις από εμένα: 1. Τα περισσότερα ροφήματα είναι για ΦΛΥΤΖΑΝΙ του τσαγιού και όχι για κούπα. 2. Η καλύτερη γευστικά σοκολάτα για μένα είναι η Παυλίδης. Βγάζει 16 ροφήματα και είναι η μόνη κάψουλα πλέον που έχει μέσα σιρόπι και όχι σκόνη. Η χειρότερη είναι η Milka. Θέλει 2 κάψουλες για να γεμίσει την ίδια ποσότητα που γεμίζει η Παυλίδης. 3. Όλα τα τσάγια είναι απλά τέλεια. Ακόμα και το chai latte που δεν είναι συνηθισμένο. 4. Ο μόνος καφές που έχω δοκιμάσει σε κούπα και είναι επαρκής σε ποσότητα είναι ο Latte και ο Caramel Macchiato. Άντε και οι XL (φίλτρου, crema, κτλ). 5. Στα 2 χρόνια που την έχω, ζήτησε μόλις 3 φορές αφαλάτωση. Την καθαρίζω μια φορά το μήνα (και αυτό όχι γιατί δεν διαβάζει τα barcodes, αλλά γιατί φαίνεται λίγο κώλος από τις πιστιλιές των ροφημάτων). 6. Και κανένα ρόφημα να μην σ' αρέσει στην τελική, έχεις το barcode καθαρισμού, που βγάζει καυτό νερό σε 10 δευτερόλεπτα. Παίρνεις ότι καφέ/τσάι σ' αρέσει σε σκόνη/φακελάκια και έχεις την Tassimo για ταχυβραστήρα. 7. O Espresso τους είναι απλά καλός. Τπτ ιδιαίτερο. Tassimo με 33 ευρώ παίρνετε, όχι επαγγελματική μηχανή. Ο φίλτρου απλά τα σπάει κατ' εμέ. Και είναι έτοιμος και σε 1 λεπτό. ...αυτά. 5
nyne Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστω το φίλο απο πάνω,μόλις έβαλα παραγγελία αφού διάβασα το review του.Εψαχνα κατι για γρήγορο καφέ, αλλα κυρίως κατι για σοκολάτα τσάι κτλ...Συμβατές κάψουλες δεν υπάρχουν; 1
x_vagos_x Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δυστυχώς με πρόχειρο ψάξιμο δεν βρήκα κάτι για συμβατές κάψουλες... Μόνο στο Amazon έχω δει πως έχει γεύσεις που δεν φέρνει το Online κατάστημα της Tassimo (το ελληνικό τουλάχιστον). Αν την πάρει κάποιος και μάθουμε σε τι μορφή είναι τα "δώρα" (κουπόνια ή κάψουλες) ψήνομαι να την πάρω κι εγώ μόνο και μόνο για την... έκπτωση. Θα μου έρθουν 33 ευρώ ροφήματα που κοστίζουν 50 και θα μου μείνει και η μηχανή να την κάνω δώρο.
nyne Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μολις παραλάβω θα ενημερώσω για τα κουπόνια.λογικα πρεπει να υπάρχουν συμβατές,κάποτε η πατέντα τελειώνει κ μπορει να βγάλει ο οποιοσδήποτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα