Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 damn, άλλο ένα φάτε μάτια ψάρια... 3
cerebrux Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Και useless επίσης. Εμ..οχι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 ^Αστον αφού δεν ξέρει... Παρόλο που γράφω κώδικα μόνο σε Mac επειδή με βολεύει, μέχρι πριν 2 χρόνια που μπήκα σε Mac Ubuntu χρησιμοποίησα 1
plpapadopoulos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Η ποιοτητα κατασκευης και ο σχεδιασμος διακρινονται σε εταιρικη και οικιακη χρηση; Το ακουσαμε κι αυτο Ναι ισχύει και αυτό, δε μπορώ να καταλάβω γιατί σου φαίνεται περίεργο? Ίσως γιατί ποτέ δεν ασχολήθηκες με εταιρικό λάπτοπ? Στο δια ταύτα το XPS δεν απευθύνεται στον επαγγελματία αλλά στον enthusiast, οπότε λογικό είναι να έχει και τα 2 προσεγμένα.
kargo130 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξερω τι δουλεια κανετε αλλο αυτο με το επαγγελματικο η μη μου ακουγετε λιγακι υπερβολικο. Και εγω για μεγαλο διαστημα χρησιμοποιουσα λαπτοπ καθημερινα για configuration μηχανων και το μονο που με απασχολουσε ειναι να ειναι σταθερα τα windows. Με λιγα λογια μπορουσα να κανω τη δουλεια με το 95% των λαπτοπ mid range και πανω. Αντε να καταλαβω τους προγραμματιστες που ειναι λιγο "παραξενοι" στο πως θα βολευτουν. Μπορει να μη το βλεπω εγω σωστα το θεμα........τι να πω
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 ^δεν έχουμε παραξενιές εμείς, εγώ γράφω σε Mac και ναι είναι παραξενιά αλλά είχα καθηγητή στο πανεπιστήμιο που έγραφε σε netbook με 2gb ram και χαιρόταν, έκανε ένα τσιγάρο μέχρι να κάνει compile τον κώδικα και έκανε την δουλειά του. Το εταιρικό προσδιορίζεται καθαρά από την εμφάνιση και το βάρος, πρέπει όταν ένα laptop το έχεις για επαγγελματικούς σκοπούς να μην είναι βαρύ για να μην σου βγαίνει η ψυχή στο κουβάλημα και να είναι κομψό, να μην έχει χρώματα όπως μπλε κόκκινο. Δεν θα δεις σε εταιρία άνθρωπο με alienware η asus rog.
AntiCambeR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Η ουσια ειναι αυτος που θα το παρει να εκμεταλευτει την φορητοτητα του και τις δυνατοτητες του. Αν σε καλυπτει 1 laptop των 500e και παρεις αυτο τοτε η εισαι ασχετος,η σου περισεουν χρηματα για πεταμα,η και τα 2.
Oxygene Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Χαίρομαι που το netbook μου (με Arch για να μην ξεχνιόμαστε) έχει ακόμα πέραση! 1
Hetfield Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Ναι ισχύει και αυτό, δε μπορώ να καταλάβω γιατί σου φαίνεται περίεργο? Ίσως γιατί ποτέ δεν ασχολήθηκες με εταιρικό λάπτοπ? Στο δια ταύτα το XPS δεν απευθύνεται στον επαγγελματία αλλά στον enthusiast, οπότε λογικό είναι να έχει και τα 2 προσεγμένα. Το πρωτο εταιρικο λαπτοπ που χρησιμοποιησα ηταν της IBM το Thinkpad κι εσυ μπορει και μην χρησιμοποιουσες καν λαπτοπ τοτε. Σαφως και το αν κατι ειναι κακογουστο ή οχι ειναι υποκειμενικο, αλλα το "αν προκειται για οικιακη χρηση ειναι κακο, αν για εταιρικη ειναι καλο" δεν μπορω να το καταλαβω. Κατι ειναι ωραιο ή οχι ανεξαρτητως την χρηση.
Aztec Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Να προσθέσω οτι ένα εταιρικό laptop πρέπει να είναι durable , με καλη εγγύηση καθώς και αρκετή μνήμη λόγω bloatware. Η αυτονομία ειναι κάτι που χρειάζεται αλλα ποικίλλει ανάλογα την εταιρική χρήση .
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Βγαίνει και σε matt έκδοση χωρίς touch screen και με τιμή 800 δολάρια 2
ektor7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 από ότι βλέπω ΠΑΛΙ έχει glossy screen και κανένας δεν το σχολιάζει.Ήθελα να ξέρα πώς περιμένουν να δουλέψουμε σε τέτοιες οθόνες. Οθόνη θέλουμε ΟΧΙ καθρέφτη.... Τελικα επεσες εξω,μαζι και αυτοι που βιαστικαν να σου κανουν like!
plpapadopoulos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το πρωτο εταιρικο λαπτοπ που χρησιμοποιησα ηταν της IBM το Thinkpad κι εσυ μπορει και μην χρησιμοποιουσες καν λαπτοπ τοτε. Σαφως και το αν κατι ειναι κακογουστο ή οχι ειναι υποκειμενικο, αλλα το "αν προκειται για οικιακη χρηση ειναι κακο, αν για εταιρικη ειναι καλο" δεν μπορω να το καταλαβω. Κατι ειναι ωραιο ή οχι ανεξαρτητως την χρηση. Μάλλον δεν ξέρεις σε ποιον μιλάς προφανώς. Επειδή μάλλον δε γνωρίζεις, καλύτερα αναφέρσου σε κάποιο μέλος που ίσως με ξέρει και ξέρει τη σχέση μου ειδικά με τα ThinkPad. Αν το πρώτο σου λάπτοπ ήταν ThinkPad όπως λες και αδυνατείς να καταλάβεις ακόμα τη διαφορα μεταξύ εταιρικού και οικιακού, τότε με όλο το σεβασμό δεν είσαι άξιος για ThinkPad. Το αν είναι ωραίο ενα λάπτοπ ή όχι εμφανισιακά, ποσός και με απασχολεί, δεν είμαι χαζογκόμενα, ούτε νεόπλουτος να το παίξω μουράτος στους γνωστούς μου. Το λάπτοπ το αντιμετωπίζω σαν εργαλείο για να συνδιάσω δουλειά και διασκέδαση, όχι για να γκομενίσω ή να τραβήξω τα βλέμματα (ασχέτως που ορισμένα Workstations που έχω τραβάνε όντως βλέμματα συναδέλφων ή γνωστών αλλά το θεωρώ αδιάφορο κι ανούσιο αυτό το κομμάτι). Αυτά. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από plpapadopoulos
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 ανακοίνωσε και XPS 15 με 4Κ touch αν δεν κάνω λάθος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα