Προς το περιεχόμενο

format

joker myrddin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έγινε αγορά ssd και ώρα για format. Επειδή σχετικά είμαι newbie θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις. Πρωτον. Μετά το format θέλω να σβήσω τα windows από τον παλιό μου σκληρό. Έχει δύο partition. Το πρώτο που είναι 100 mb υποθέτω ότι είναι τα windows. Σβήνοντας το πειράζω τίποτα άλλο στον σκληρό? Δεν θέλω να χαθούνε τίποτα άλλα πράγματα. Και δεύτερον με την εγκατάσταση των καινούργιων πρέπει να δημιουργήσω εγώ partition για τα windows για να μην έχω την απο πάνω ερώτηση πάλι ή γίνεται αυτόματα? 

Και τελευταία ερώτηση ποια windows προτείνεται? Είμαι τώρα στα 7, να κάνω την αναβάθμιση στα 8.1 ή να περιμένω τα 10?

Δημοσ.

Οχι αυτο με τα 100mb δεν ειναι τα windows. Ειναι το διαμερισμα που ειναι υπευθυνο για να bootαρει το λειτουργικο. Για να μην χαθουν τα αρχεια σου, αναγκαστικα θα πρεπει πρωτα να τα περασεις σε εναν εξωτερικο σκληρο, η σε καποιο αλλο pc, μετα να διαγραψεις τελειως τον σκληρο και μετα να ξαναπερασεις μεσα τα αρχεια σου.

Οταν ειναι να κανεις εγκατασταση τα windows στον ssd, θα εχεις μονο τον ssd συνδεμενο στον υπολογιστη και οταν τελειωσει η εγκαστασταση, κουμπωσε και τον παλιο που θα εχει τα αρχεια σου. Γινεται αυτοματα η διαμεριση. Αν κολλησεις στην διαδικασια πες μας.

Τωρα για το τι θα βαλεις, ειναι καθαρα επιλογη δικη σου. Αν ειναι να αγορασεις windows, προτεινω 8.1. Πολυ πιο ελαφρυ λειτουργικο απο τα 7 με αρκετες βελτιωσεις και καλυτερη διαχειρηση cpu & ram. Αν εχεις ηδη τα 7 αγορασμενα με κλειδι, να μην πας να αγορασεις τα 8.1. Να περιμενεις τα 10 καλυτερα.

Καλη χρονια.

Δημοσ.

Λίγο που έχω χειριστεί τα 8 Στο λάπτοπ δεν με έχουν εντυπωσιάσει. Στην αρχή δεν μου άρεσαν καθόλου αλλά πιστεύω θα τα συνηθίσω. Λογικά σε αυτά θα πάω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην κολλας στην εμφανιση. Ναι οντως ειναι διαφορετικα και ολα ειναι θεμα συνηθειας. Αν δεν μπορεις και δυσκολευεσαι υπαρχει 3d party προγραμμα που τα κανει περιπου σαν τα 7. Παρα πολυ καλο πραγματικα θα σε βοηθησει. Με λιγα λογια γυρναει το start button και βολευεσαι πιο πολυ. Τα αλλα με τον καιρο μπορεισ να τα ρυθμισεις εσυ.

http://www.classicshell.net/

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.

Παιδια καλημερα...εκανα φορματ το desctop και εχω ενα περιεργο θεματακι...στο metro στιλακι δεν μου βγαζει οταν πηγαινω κατω τον κερσορα την καινουρια μπαρα που κανεις παραπετροποιησεις τα live tiles παρα μονο αν κανω δεξι κλικ μου βγαζει καποιες εντολες...ειναι κατι που πρεπει να πειραξω σε θεμα εμφανιση απο ρυθμισεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...