Προς το περιεχόμενο

iPhone 6 vs iphone 6 plus vs note 4 vs nexus 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Note 4 καρφι. Η -μοναδικη- samsung συσκευη τηλεφωνου που θα αγοραζα και η αποψη μου για τη samsung στα κινητα ειναι γνωστη και ως "samsung hater". Υπαρχει ομως ενα προβλημα, οτι σε κανενα διμηνο απο τωρα το Note 4 θα κοστιζει με ανεση κανενα 150-200άρι λιγοτερο απο οσο κοστιζει τωρα. 

Αν θες ΤΩΡΑ συσκσευη η μονη συσκευη που κραταει την αξια της ειναι το i-phone 6 plus αλλα θα με πειραζε να παω σε μια τετοια συσκευη με τοσα λεφτα και να ειμαι περιορισμενος απο εφαρμογες.

Το Nexus 6 ουτε καν θα το σκεφτομουν. Γιατι; Γιατι αυτο:

Δημοσ.

Αν θες ΤΩΡΑ συσκσευη η μονη συσκευη που κραταει την αξια της ειναι το i-phone 6 plus αλλα θα με πειραζε να παω σε μια τετοια συσκευη με τοσα λεφτα και να ειμαι περιορισμενος απο εφαρμογες.

Εμένα περισσότερο θα με πείραζαν τα μεγάλα Bezels που πλέον τα συναντάμε σε κινητά των 150€.

Δημοσ.

Κατ' αρχας να ξεκαθαρισουμε μερικα πραγματα.Δεν ειναι υποχρεωτικο να κανεις root σε android.Εχοντας κανει root μπορουμε να αλλαξουμε αρχεια συστηματος της συσκευης μας.Δηλαδη μπορεις να σβησεις πολλες εφαρμογες που εχει το κινητο απο την εργοστασιακη εκδοση κ.α.Ολοι μπορουμε να επιλεξουμε εφαρμογες που δεν χρειαζομαστε για να μην γινονται ενημερωσεις και να κρατανε ελαχιστη μνημη(χωρις ροοτ).
Στο θεμα μας,εχεις επιλεξει να πας σε 3 κινητα πολυ δυνατα και με ελαχιστες διαφορες που δεν φαινονται στην καθημερινη χρηση.Αυτο που πρεπει να σκεφτεις πρωτα ειναι αν θες να παραμενεις στο μηλο η αν θα πας σε αντροιτ.Πρεπει να αποφασισεις πιο λογισμικο σου αρεσει εσενα περισσοτερο.Οι επιδοσεις που εχουν τα κινητα ειναι μικρες και ξαναλεω δεν φαινονται στην καθημερινη χρηση.
Αν τελικα αποφασισεις αντροιτ,δαγκωτο note.

• Like 1
Δημοσ.

ρε φιλε εισαι σοβαρος?μιλαμε για Ν4 και με δινεις λινκ για s3/4 N2/3 που αφορα περασμενο λειτουργικο(4.3) και αρθρα τα οποα αφορουν τις prepatched kernel version ,κοντολογις μετα τον ιουλιο οποιο νοτε αγοραστηκε και εχει μαμα 4.4 δεν το ρουταρεις χωρις να γραψει ο knox,και γινεται υπο προυποθεσεις σε 4.3

• Like 1
Δημοσ.

ρε φιλε εισαι σοβαρος?μιλαμε για Ν4 και με δινεις λινκ για s3/4 N2/3 που αφορα περασμενο λειτουργικο(4.3) και αρθρα τα οποα αφορουν τις prepatched kernel version ,κοντολογις μετα τον ιουλιο οποιο νοτε αγοραστηκε και εχει μαμα 4.4 δεν το ρουταρεις χωρις να γραψει ο knox,και γινεται υπο προυποθεσεις σε 4.3

Επειδή μου λείπει η σοβαρότητα αλλά όχι η γνώση, ξέρω πως εφόσον έσπασε μια φορά, θα σπάσει και 2η.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...