Προς το περιεχόμενο

iPhone 6 vs iphone 6 plus vs note 4 vs nexus 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με συγχωρεις πολυ ειναι τωρα σοβαρη αιτιολογια να λες στον αλλο να μην προτιμησει Phablet επειδη δεν σε βολευει εσενα???Εγω ακριβως επειδη εχω ενα εγραψα οτι μια χαρα κανεις την δουλεια σου,και στην τσεπη του jacket/μπουφαν χωραει μια χαρα και μπορεις να κανεις κουμαντο με Handsfree ή Bluetooth για τις κλησεις στον δρομο,και βολευει αφανταστα το πληκτρολογιο,οταν πχ εγω παταγα αρκετες φορες λαθος κουμπια στο αρκετα μικροτερο iphone 5s. Ναι προφανως δεν μπορεις να κρατησεις το κινητο με το ενα χερι αλλα ειναι κατι που το γνωριζει ο αλλος μιας και φευγει απο το αρκετα μικροτερο Iphone 5s και παει σε μεγαλυτερο.

Γνωμη ζητησε γνωμη θα παρει. Τη δικη μου. Εσυ τι νομιζεις οτι κάνεις; Τη γνωμη σου λες Να παρει Phablet επειδη σε βολευει εσενα; Πες τη γνωμη σου χωρις να προσπαθεις να πεισεις εμένα ότι με βολευει κατι επειδη βολευει εσενα. Δεν ειναι σοβαρη αιτιολογια οτι μπορει να μη βολευτει ενα Phablet;;;;; Μπορει και να του αρεσει οπως και εσενα. Μπορει και οχι και τα δυο ειναι σοβαρες αιτιολογιες. Οι γνωμες ολες σοβαρες ειναι, μη σοβαροι ειναι οι τροποι που εκφραζονται

Δημοσ.

εδω το s3 με το lollipop 5.0 σε 3 μηνες κλεινει 3 χρονια και δεν λαγκαρει θα λαγκαρει το note 4 με τετοια χαρακτηριστικα? :P

Το s3 με στοκ firmware είναι εφιαλτικό από το lag βέβαια

όσοι δε ψάχνονται με πατέντες από xda βλαστήμησαν την ώρα και τη στιγμή που το πήραν 

στο θέμα μας, ένας που την έβγαζε με το 5s μάλλον κατά 99% θα είναι ικανοποιημένος με 6αρι, οπότε ας πάρει αυτό 

Δημοσ.

Note 4 με τα χιλια !!!   :-) Απιστευτο κινητο με απιστευτες δυνατοτητες και γι'αυτο ειναι και το καλυτερο ανδροιδ κινητο της χρονιας !!!

Δημοσ.

Γνωμη ζητησε γνωμη θα παρει. Τη δικη μου. Εσυ τι νομιζεις οτι κάνεις; Τη γνωμη σου λες Να παρει Phablet επειδη σε βολευει εσενα; Πες τη γνωμη σου χωρις να προσπαθεις να πεισεις εμένα ότι με βολευει κατι επειδη βολευει εσενα. Δεν ειναι σοβαρη αιτιολογια οτι μπορει να μη βολευτει ενα Phablet;;;;; Μπορει και να του αρεσει οπως και εσενα. Μπορει και οχι και τα δυο ειναι σοβαρες αιτιολογιες. Οι γνωμες ολες σοβαρες ειναι, μη σοβαροι ειναι οι τροποι που εκφραζονται

Θα στο πω αλλιως.Το κινητο που ειχε ειναι το Iphone 5s με οθονη 4ιντσων.Και οπως βλεπεις για να ειναι τα 3 απο τα 4 κινητα που κοιταζει Phablets,σημαινει οτι μαλλον δεν τον βολεψε η μικρη οθονη και θελει να δοκιμασει κατι διαφορετικο.Κοινως μεγαλυτερη βαση/λογικη εχει να ακουσει γνωμες για τα Phablet αυτα καθαυτα παρα για μικροτερες ιντσες κινητων που γνωριζει ηδη απο πρωτο χερι απο το Iphone 5s. Αλλωστε μπορει να παει και απο ενα καταστημα να τα δει απο κοντα να δει αν τον βολευει το μεγεθος.

Δημοσ.

Θα στο πω αλλιως.Το κινητο που ειχε ειναι το Iphone 5s με οθονη 4ιντσων.Και οπως βλεπεις για να ειναι τα 3 απο τα 4 κινητα που κοιταζει Phablets,σημαινει οτι μαλλον δεν τον βολεψε η μικρη οθονη και θελει να δοκιμασει κατι διαφορετικο.Κοινως μεγαλυτερη βαση/λογικη εχει να ακουσει γνωμες για τα Phablet αυτα καθαυτα παρα για μικροτερες ιντσες κινητων που γνωριζει ηδη απο πρωτο χερι απο το Iphone 5s. Αλλωστε μπορει να παει και απο ενα καταστημα να τα δει απο κοντα να δει αν τον βολευει το μεγεθος.

Φιλε μου αυτο λεω (το επιχειρημα σου δεν εχει καμια λογικη για μενα), του λεω τη δικη μου γνωμη λες εσυ τη δικη σου. Εμενα γιατι προσπαθεις να με πεισεις ότι αυτόν τον βολεύει το Phablet;;; Αν το βολευει καλα θα κανει, εμεις γιατι να συνεχιζουμε μια ανουσια διαφωνια;;;

Δημοσ.

Αν δίνουμε συμβουλές, δίνουμε πάντα με βάση τις ανάγκες του άλλου και όχι ότι εμείς γουστάρουμε. Δεν σημαίνει πως το σωστό για μας είναι το σωστό για τον άλλον.

Αν θες να κουβαλάς ξύλα για το τζάκι αγροτικό θα πάρεις όχι Φερράρι.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα 2g 3G 3GS 4 4s 5 5s και στα 3 χρώματα 5c τα βαρέθηκα θέλω android μάγκες μάλλον η note 4 nexus 6 βοηθήστε με

Και πως θα κάνεις φιγούρα χωρίς iphone? :)

• Like 1
Δημοσ.

Είχα 2g 3G 3GS 4 4s 5 5s και στα 3 χρώματα 5c τα βαρέθηκα θέλω android μάγκες μάλλον η note 4 nexus 6 βοηθήστε με

nexus 6 = πιο απλο πιο φιλικο για νεους χρηστες ειδικα αν ερχονται απο iphone

note 4 = περισσοτερα features μερικα ισως και να μην τα χρειαστεις + την γραφιδα 

διαλεγεις και παιρνεις  και τα δυο εξαιρετικες επιλογες

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους να ευχηθώ , πρόσφατα πούλησα το 5s μου σε μια πολύ καλή τιμή και με ενα χρηματικό ποσό έχω φτάσει ενα budget στα 600 ευρώ περίπου. Πιστεύω είναι αρκετό σεβαστό ποσό και θέλω να πάρω το καλύτερο ειμαι Apple fun boy αλλά σέβομαι απίστευτα το android. Ειμαι 50% για iPhone 6 αλλά θα ήθελα κατι διαφορετικό και αυτά τα κινητά μπυ αρέσουν απίστευτα πιο πιστεύεται είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα . Από την επόμενη εβδομάδα θα γίνει αγορά

Αν σου αρέσει ο iOS και θέλεις να συνεχίσεις σε αυτό, iPhone 6.

Αν θες να πας σε Android με φιλοσοφία αρκετά κοντά στο iOS, πας σε Nexus 6. Παίρνεις άμεσα και πρώτος τις αναβαθμίσεις του Android, δεν έχεις προεγκατεστημένα προγράμματα που ίσως δεν χρησιμοποιήσεις ποτέ.

Τώρα το Note 4, δεν ξέρω. Αν σου αρέσει τόσο εμφανισιακά και σου αρέσει το UI της Samsung πας εκεί.

Εγώ θα έπαιρνα Nexus πάντως αν και κάτοχος Note 3.

Το Note 4 έχει επέκταση αποθηκευτικού χώρου και λίγο καλύτερα Specs σε Camera.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6604&idPhone2=6434

Δημοσ.

nexus 6 = πιο απλο πιο φιλικο για νεους χρηστες ειδικα αν ερχονται απο iphone

note 4 = περισσοτερα features μερικα ισως και να μην τα χρειαστεις + την γραφιδα 

διαλεγεις και παιρνεις  και τα δυο εξαιρετικες επιλογες

Για το note 4 να προσθέσω ότι είναι "κλειδωμένο" με το knox της samsung άρα αν ποτέ θέλει να κάνει root (που είναι απαραίτητο σε κάθε android) χάνει την εγγύηση.

Δημοσ.

Για το note 4 να προσθέσω ότι είναι "κλειδωμένο" με το knox της samsung άρα αν ποτέ θέλει να κάνει root (που είναι απαραίτητο σε κάθε android) χάνει την εγγύηση.

Έχει ξεπεραστεί το knox

Δημοσ.

Έχει ξεπεραστεί το knox

εισαι σιγουρος?για αρχη πρωτα να αποφασισει τι λειτουργικο θελει και μετα να ρωτησει τι να παρει

Δημοσ.

Έχει ξεπεραστεί το knox

εισαι σιγουρος?για αρχη πρωτα να αποφασισει τι λειτουργικο θελει και μετα να ρωτησει τι να παρει
Ρίξε μια ματιά στο xda

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...