johny7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Χρόνια πολλά σε όλους να ευχηθώ , πρόσφατα πούλησα το 5s μου σε μια πολύ καλή τιμή και με ενα χρηματικό ποσό έχω φτάσει ενα budget στα 600 ευρώ περίπου. Πιστεύω είναι αρκετό σεβαστό ποσό και θέλω να πάρω το καλύτερο ειμαι Apple fun boy αλλά σέβομαι απίστευτα το android. Ειμαι 50% για iPhone 6 αλλά θα ήθελα κατι διαφορετικό και αυτά τα κινητά μπυ αρέσουν απίστευτα πιο πιστεύεται είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα . Από την επόμενη εβδομάδα θα γίνει αγορά
GianniSM Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Note 4, με κλειστά τα μάτια. Το Nexus είναι εξαιρετικό τηλ, αλλά δεν θα σου προσφέρει κάτι διαφορετικό από αυτό που ήδη έχεις δει. Αντίθετα η γραφίδα μαζί με τις εφαρμογές που την συνοδεύουν σου δίνουν το κάτι ξεχωριστό. Δεν χρειάζεται βεβαίως να πούμε πως μαζί με την γραφίδα παίρνεις ίσως και το καλύτερο τηλ της χρονιάς συνολικά.Οι βλακείες περί λαγκ έχουν τελειώσει για το android.
carrypizza Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 εδω το s3 με το lollipop 5.0 σε 3 μηνες κλεινει 3 χρονια και δεν λαγκαρει θα λαγκαρει το note 4 με τετοια χαρακτηριστικα?
Fulgore Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Εγω θα σου πω μακρυα απο Android για ενα μονο λογο.Γιατι σε λιγους μηνες θα μπορεις να τα βρεις στη μιση τιμη.Δες πχ ποσο ειχε το Galaxy S5 στις αρχες και ποσο εχει τωρα.Μια απο τα ιδια και για το Lg g3. Απο την αλλη για να πας στο 6Plus θες πολλα χρηματα. Αρα μαλλον για Iphone 6 σε κοβω.
kataramenos32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο μέχρι να βγει ο Snap 810
Fulgore Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Βασικα το θεμα ειναι οτι 3 απο τα παραπανω κινητα ειναι Phablet,και ενα ειναι κανονικο Smartphone.Αρα πρεπει να ξεκαθαρισεις τι ακριβως ζητας απο κινητο. Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο μέχρι να βγει ο Snap 810 Εδω βιαστηκε και πουλησε το 5s λες να περιμενει πολυ
carrypizza Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 δηλαδη μου λες να μην παει σε android επειδη το note 4 το καλοκαιρι θα πεσει 150 ευρω? κανει 610 τωρα το 6 650 στο ενα εχεις 5.5 ιντες το αλλο 4.7 το ενα εχει OIS το αλλο οχι μονο και μονο επειδη σε 6 μηνες θα εχει πεσει η τιμη του .... σε ολα τα προιοντα το ιδιο γινεται σιγα σιγα πεφτει η τιμη τους εκτος απο το iphone γιατι και να μην το ριξουν ολο και καποιοι θα συνεχισουν να το παιρνουν καθως ειναι IPHONE http://www.phonearena.com/phones/compare/Apple-iPhone-6,Samsung-Galaxy-Note-4/phones/8346,8577και ενα 50ρικο λιγοτερο τωρα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
GianniSM Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Και τα 3 phaphlet είναι, για το πλας μίλησε...
carrypizza Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 700 το 16gb οπου τα 6 είναι το λογισμικό ?? Τι να πω αν βολευετε με το plus με 10gb ας το πάρει αλλιως ουτε για πλάκα το 16αρι
disqualified Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 iphone 6 γιατι πολυ απλά τα άλλα ειναι υπερβολικά μεγάλα. Με το ζορι χειριζομαι το nexus 5 μου με το ενα χερι. Αν βρίσκεσαι σε κινηση ξέχνα οποιονδήποτε χειρισμο με τα υπολοιπα
Fulgore Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 iphone 6 γιατι πολυ απλά τα άλλα ειναι υπερβολικά μεγάλα. Με το ζορι χειριζομαι το nexus 5 μου με το ενα χερι. Αν βρίσκεσαι σε κινηση ξέχνα οποιονδήποτε χειρισμο με τα υπολοιπα Δεν ισχυει αυτο που λες.Κατοχος του Phablet 1520 και μια χαρα το χειριζεσαι.Οσο για την κινηση που λες ενταξυ δεν σε κυνηγαει και κανενας για να μην σταματησεις να γραψεις αυτο που θες ή να δεις αυτο που θες.
disqualified Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δεν ισχυει αυτο που λες.Κατοχος του Phablet 1520 και μια χαρα το χειριζεσαι.Οσο για την κινηση που λες ενταξυ δεν σε κυνηγαει και κανενας για να μην σταματησεις να γραψεις αυτο που θες ή να δεις αυτο που θες. πως γινεται να μην ισχυει κατι που ισχυει; Αυτο λεω κι εγω πρεπει να σταματησεις αρα εσυ αντιφασκεις και οχι εγω.
Fulgore Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 πως γινεται να μην ισχυει κατι που ισχυει; Αυτο λεω κι εγω πρεπει να σταματησεις αρα εσυ αντιφασκεις και οχι εγω. Με συγχωρεις πολυ ειναι τωρα σοβαρη αιτιολογια να λες στον αλλο να μην προτιμησει Phablet επειδη δεν σε βολευει εσενα???Εγω ακριβως επειδη εχω ενα εγραψα οτι μια χαρα κανεις την δουλεια σου,και στην τσεπη του jacket/μπουφαν χωραει μια χαρα και μπορεις να κανεις κουμαντο με Handsfree ή Bluetooth για τις κλησεις στον δρομο,και βολευει αφανταστα το πληκτρολογιο,οταν πχ εγω παταγα αρκετες φορες λαθος κουμπια στο αρκετα μικροτερο iphone 5s. Ναι προφανως δεν μπορεις να κρατησεις το κινητο με το ενα χερι αλλα ειναι κατι που το γνωριζει ο αλλος μιας και φευγει απο το αρκετα μικροτερο Iphone 5s και παει σε μεγαλυτερο. iphone 6 γιατι πολυ απλά τα άλλα ειναι υπερβολικά μεγάλα. Με το ζορι χειριζομαι το nexus 5 μου με το ενα χερι. Αν βρίσκεσαι σε κινηση ξέχνα οποιονδήποτε χειρισμο με τα υπολοιπα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα