Lacepo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Χαίρετε, είμαι πλέον 1 χρόνο άνεργος στον οαεδ, μπορεί κάποιος να μου διευκρινίσει αν δικαιούμαι κάποιο επίδομα; Ευχαριστώ
mens Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δικαιούσαι αυτό εδώ αποσο ξέρω αν έχεις τα απαιτούμενα που ζητάει. Δεν ξερω για κατι αλλο http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=658&Itemid=770&lang=el 1
krom281 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Αν εννοεις πως εισαι ανεργος και γραμμενος στον ΟΑΕΔ εδω και 1 χρονο οχι δεν δικαιουσαι κανενα επιδομα. Επιδομα δικαιουσαι μονο αν δουλευες για καποιο χρονικο διαστημα και εμεινες ανεργος. ΥΓ. Δεν το ξερα αυτο που γραφει ο mens...
Anorymous Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 υπομονη αδερφε για το ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα αμα το δωσουν οποτε το δωσουν
poten159 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μικρό το catch άλλα έχει....Δεν θα μπορούσε να μην έχει...Ελάντα είμαστε! "Η προθεσμία είναι τρίμηνη από την συμπλήρωση του 20ου έτους της ηλικίας ή την απόκτηση πτυχίου ή την απόλυση απ’ τον στρατό."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα