Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Lumia 630 Dual Sim, η μία κάρτα Vodafone, η άλλη Cosmote.

Επειδή οι "αυτόματες ρυμίσεις" με SMS κτλ τον παίρνουν και στις 2 περιπτώσεις, κάντε μια καλή όσοι έχετε WP και πείτε μου τι συμπληρώνω για έκαστη εταιρεία στις ρυθμίσεις APN για να μπορώ να στέλνω MMS.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Έχω ένα Lumia 630 Dual Sim, η μία κάρτα Vodafone, η άλλη Cosmote.

Επειδή οι "αυτόματες ρυμίσεις" με SMS κτλ τον παίρνουν και στις 2 περιπτώσεις, κάντε μια καλή όσοι έχετε WP και πείτε μου τι συμπληρώνω για έκαστη εταιρεία στις ρυθμίσεις APN για να μπορώ να στέλνω MMS.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

αν εχεις ηδη ενεργοποιημενα ta mms απο την προηγουμενη συσκευη σου δε χρειαζεται να κανεις κατι..

• Like 1
Δημοσ.

Για τη vodafone κοίτα αυτό:

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2421&menuId=2421

Για δες μήπως με αυτά λειτουργεί:

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ COSMOTE

MMS
Όνομα: Cosmote MMS
APN: Mms
MMSC: 195.167.65.220:8002
Διακομιστής μεσολάβησης MMS: 10.10.10.20
Θύρα MMS: 8080
Τύπος APN: mms

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ VODAFONE
Ρυθμίσεις MMS
Όνομα (Name): VF MMS
APN: mms.vodafone.net
Όνομα Χρήστη (username): user
Κωδικός Πρόσβασης (password): pass
MMSC: http://mms.vodafone.gr 
Διακομιστής Μεσολάβησης (MMS Proxy): 213.249.19.49 
Θύρα MMS (MMS Port): 5080
MCC: 202
MNC: 05
Τύπος APN (APN type): MMS

http://www.bytheway.gr/showthread.php?p=199158

• Like 1
Δημοσ.

Τα SMS τα δοκίμασα, της Voda απλώς δεν δουλεύουν (δεν κάνουν κάτι) και η Cosmote με ενημερώνει πως η συσκευή μου δεν υποστηρίζεται από αυτόματες ρυθμίσεις ορ σμθ.

Τα παραπάνω τα δοκίμασα όσο μπορούσα, αλλά πρέπει να 'ναι για κάτι android-based.

Το λέω επειδή εγώ έχω αυτές τις επιλογές:

bFN4hKX.pngoPr7uwI.png

Δημοσ.

Για κοίτα στις ρυθμίσεις, πρέπει να υπάρχει μια επιλογή που λέει "σημείο πρόσβασης". Από εκεί διαλέγεις τον πάροχο και περνάει τις ρυθμίσεις αυτόματα για MMS και Internet.

Άκυρο. Σε μερικές συσκευές βρίσκεται αλλού και μάλλον το αυτόματα δεν ισχύει. Έχω καιρό να το δουλέψω...

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, μίλησα μόλις με έναν γάτο της vodafone και το συμπέρασμα ήταν το σύνηθες, ότι είμαι βλάκας.

Είχα ενεργοποιημένη τη SIM 2 (Cosmote) για τα data μη γνωρίζοντας (γιατί είμαι βλάκας, δεν ξέρω αν το ανέφερα) πως τα MMS είναι σε συνάρτηση με το ποια SIM χρησιμοποιείς για internet.

Οπότε μόλις το γύρισα να χρησιμοποιεί δεδομένα από την άλλη SIM, όλα κομπλέ. Για κάποιο λόγο επίσης τώρα δουλεύει και η αποστολή μέσω της Cosmote SIM, δεν έχω ιδέα γιατί, windows, fuck yeah.

Για όποιον ψάχνει τις manual ρυθμίσεις Vodafone, είναι αυτές που έχω ποστάρει παραπάνω με τη διαφορά πως η πύλη WAP είναι κενή και το μέγεθος MMS είναι 300 (δεν παίρνει 6 ψηφία το δικό μου, αλλιώς ήταν ένα 307ΧΧΧ, δε θυμάμαι).

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια! =)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...