Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια εχω καποιες αποριες για αυτο το intel rapid texnology πως ονομαζεται τελιωσπατον.
Αποριες-ερωτησεις:
1) τι ειναι και τι προσφαιρει οταν το εχει καποιος εγκαταστημενο στον υπολογιστη του ;
2) Χρεισιμοποιηται μονο για τους σκληρους δισκους 1TB και ανω ειτε σε λαπτοπσ ειτε σε επιτραπεζιους υπολογιστες ;
3) Γιατι δεν το εχουν αυτο το προγραμμα οσοι φορητοι ή επιτραπεζιοι υπολογιστες εχουν AMD επεξεργαστη ή δεν υπαρχει κατι παρομιο και για αυτους τους υπολογιστες ;
4) Αν το διαγραψω τι γινεται ;

Σας ευχαριστω παρα πολυ.

Δημοσ.

στο συστημα μου που εχω 2 εναν ssd και εναν hdd,χωρις να το χω εγκατεστημενο το rapid storage τα windows βλεπανε τους δισκους μου σαν αφαιρουμενους(δηλαδη σαν ειχα επανω δυο φλασακια) αφου το εγκατεστησα εξαφανιστηκε αυτο  το εικονιδιο http://sw.nohold.net/Linksys/Images/kb21487-003_en_v10.png 

λογικα θα χρησιμοποιηται για ολους τους τυπους των δισκων ολωνων  των χωρητηκοτητων 

αποσω εχω διαβαζει απο δω μεσα  αυξηνει λιγο την ταχυτητα των δισκων

λογικα θα εχει βγαλει κατι αντιστιχο και η amd

γιατι να το διαγραψεις ;σου κανει κολπα;

Δημοσ.

στο συστημα μου που εχω 2 εναν ssd και εναν hdd,χωρις να το χω εγκατεστημενο το rapid storage τα windows βλεπανε τους δισκους μου σαν αφαιρουμενους(δηλαδη σαν ειχα επανω δυο φλασακια) αφου το εγκατεστησα εξαφανιστηκε αυτο  το εικονιδιο http://sw.nohold.net/Linksys/Images/kb21487-003_en_v10.png

λογικα θα χρησιμοποιηται για ολους τους τυπους των δισκων ολωνων  των χωρητηκοτητων 

αποσω εχω διαβαζει απο δω μεσα  αυξηνει λιγο την ταχυτητα των δισκων

λογικα θα εχει βγαλει κατι αντιστιχο και η amd

γιατι να το διαγραψεις ;σου κανει κολπα;

Καλημερα απλος το μονο προβλεμ που εχω ειναι στον επιτραπεζιο μ υπολογιστη μου κολαεει κολλαει και η μουσικη και νμζω οτι ειναι αυτο το προβλημα γιατι απο το σαββατο που κατεβασα την νεοτερα του εκδοση μ το κανει αυτο εχω 1TB σκληρο δισκο πανω και ακομα 1TB. Για την AMD δεν πιστευω να υπαρχει αντιστοιχο αφου δεν το ειδα στα δυο λαπτοπσ μου που εχουν amd επεξεργαστη το πρωτο ειναι αυτο κατω στην περιγραφη με AMD A10 και 1TB HDD και το αλλο ειναι το AMD E1 με 500gb hdd Lenovo G505.

Δημοσ.

δοκιμασε να την απεγκαταστησεις αυτην την εκδοση και περνα την προηγουμενη 

Πως θα βρω την προηγουμενη ομως δεν ξερω ποια ηταν προεγκαταστημενη

Δημοσ.

googlare το μοντελο της μιτρηκης σου μπες στην σεελιδα της και κατεβασε το προτελευταιο αμα δεν μπορεις να το βρεις ποσταρε τον μοντελο εδω για να στο βρω

• Like 1
Δημοσ.

googlare το μοντελο της μιτρηκης σου μπες στην σεελιδα της και κατεβασε το προτελευταιο αμα δεν μπορεις να το βρεις ποσταρε τον μοντελο εδω για να στο βρω

dell studio xps 8100 with intel core i7 870 2.93Ghz

Δημοσ.

dell studio xps 8100 with intel core i7 870 2.93Ghz

δεν βρισω την μιτρικη του,κατεβασε το speccy και κανε κοπι πειστ το μοντελο απο κει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...