Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και εγώ με το 5άρι, στην αρχή σου φαίνεται κάπως, αλλά μετά οτιδήποτε άλλο σου φαίνεται πολύ μικρό. Υπόψιν, εγώ πήγα από iphone 4S (3.5 ίντσες) σε Xiaomi Mi3W 64GB (5 ϊντσες)! Να σου προτείνω και εγώ μερικά σε αυτά τα λεφτά, από Κίνα. Το Lg G2 πάντως για από Ελλάδα είναι καλή επιλογή.

- XIAOMI MI3 64GB Snapdragon 800 2.3GHz Quad Core 5.0 Inch FHD Display (το κινητάκι μου....  :wub:  ) - 295€.

♦ 5 inch IPS screen, 1920*1080 pixels display
♦ Snapdragon 800 8274AB 2.3GHz Quad core
♦ Support 3G network: GSM 850/900/1800/1900 & WCDMA 850/900/1900/2100 MHz
♦ 2 GB RAM + 64 GB ROM
♦ 13MP rear camera + 2MP front camera
♦ MIUI V5 base on Android 4.4

Το έχω από τον μάιο και είμαι κατευχαριστημένος!!!!

- ELEPHONE P5000 MTK6592 1.7GHz Octa Core 5.0 Inch FHD Screen Android 4.4 3G Smartphone - 192€

- 5350mAh Battery
- 5.0 Inch Screen, 1920*1080 Pixels
- MTK6592 1.7GHz Octa Core
- Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 900/1900/2100MHz, Support 2G & 3G Network
- 2GB RAM + 16GB ROM
- 16 MP Back Camera + 8 MP Front Camera
- Android 4.4 System

- UMI ZERO MT6592T 2.0GHz Octa Core 5 Inch FHD Super AMOLED Corning Gorilla Glass Screen Android 4.4 3G Smartphone - 176€
♦  5.0 Inch FHD Super AMOLED Corning Gorilla Glass Screen, 1920×1080 Pixels
♦  MTK6592T 2.0GHz Octa Core  
♦  2 GB RAM + 16 GB ROM
♦  13MP rear camera + 8MP front camera
♦  Support 3G Network: Band: GSM 850/900/1800/1900 & WCDMA 900/ 2100MHz
♦  Android 4.4.2 System

- ELEPHONE P6000 MTK6732 64-bit Quad Core 5.0 Inch HD OGS Screen Android 4.4 4G LTE Smartphone - 136€
- 5.0 Inch Screen, 1280*720 Pixels
- MTK6732 64-bit Quad Core
- Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 900/2100MHz, FDD-LTE B1/B3/B7/B20, Support 2G & 3G & 4G LTE Network
- 2GB RAM + 16GB ROM
- 13 MP Back Camera + 2 MP Front Camera
- Android 4.4 System ( Android 5.0 OTA Update Soon )

δόκτορα όλα όσα αναφέρεις είναι μεγαλύτερα από το g2 αν και έχουν μικρότερη οθόνη 

Δημοσ.

δόκτορα όλα όσα αναφέρεις είναι μεγαλύτερα από το g2 αν και έχουν μικρότερη οθόνη 

Λογικό αφού g2-g3 έχουν την καλύτερη αναλογία μεγςθους-οθόνης στην αγορά

Δημοσ.

Αν δώσεις κάτι παραπάνω σε χρήματα μπορείς να πάρεις το xperia Z3 compact που έχει μεγάλη μπαταρία και είναι πολύ δυνατό

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω ένα κινητό το πολύ στα 250 με 300 ευρώ. Το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι να έχει μεγάλη μπαταρία. Άνω των 2400-2500 mAh. Είχα κάποτε το Razr Maxx και πραγματικά το έχω νοσταλγήσει. Έβγαζε για πλάκα δυο μέρες. Μην πω και τρεις.

Δεν με ενδιαφέρουν "έξυπνα" κινητά που και ας έχει λιγότερο κρατάνε πολύ. Έχουν περάσει από τα χέρια μου και ξέρω τι γίνεται μετά από 3-4 μήνες. Νορμάλ χαρακτηριστικά και μεγάλη μπαταρία. Αν υπάρχει και με 2 mb ram θα ήταν το ιδανικό. Καμιά πρόταση; Η μάρκα με αφήνει αδιάφορο.

Πουλάω ένα Xiaomi mi3 w 200 euro 16άρα μαζί με τη θήκη του. Τηλ.:6944335890

Specification:

Model Xiaomi m3 (Black )

CPU Quad Core CPU:Qualcomm Snapdragon 800 2.3GHz

GPU:Adreno330

OS MIUI V5 based on android

Memory 2GB RAM

16GB ROM

Screen 5" Resolution 1920*1080,PPI441 IPS/ Capacitive Touch Screen,

High sensitive Touch

Language:Greek

Network Single Sim Dual Standby,

Support GSM + WCDMA GPRS/EDGE/DC-HSDP+ (42Mbps)

2G:GSM:850/900/1800/1900Mhz;

3G:WCDMA: 850/900/1900/2100MHz

GPS Support GPS, A.GPS, GLONASS

Connection Bluetooth 4.0 ,Buetooth HID WIFI Display,

WIFI Direct,

5GHz WIFI micro USB 2.0 WAP 2.0

Camera Dual Camera, CMOS

Back 13 mega pixel Front 2 mega pixel F2.2 ,

Autofocus, Dual LED fill light,

Video capture(1080p) Auxiliary gyroscope stabilization,

HDR real-time video

Sensor Gyro, Light sensor,

Gravity sensing,

Distance sensor,

Electronic compass Barometer

Video AVI,MP4,FLV,3GP,MOV,ASF,MPEG,RMVB,etc.

Audio MP3,AAC,WAV,etc. / 3.5 mm Audio Jack

Image Format JPEG, PNG, GIF, BMP, etc.

Battery

3050mAh

Size 144*73.6*8.1mm

Weight 145g

Basic functions NFC,OTG,FM, Polyphonic, MP3 ringtones, SMS messaging, E-mail, games, built-in antenna, clock, speakerphone, picture caller identification, call tone recognition, Alarm clock, calendar, calculator, calendar, memo, unit conversion

Accessories 1 x User manual

1 x charger (US plug and EU/UK/AU adapters available)

1 x USB data cable

Δημοσ.

Specification:

Model Xiaomi m3 (Black )

Memory 2GB RAM

16GB ROM

High sensitive Touch

WIFI Direct,

Camera Dual Camera, CMOS

HDR real-time video

Gravity sensing,

Distance sensor,

Battery

3050mAh

Size 144*73.6*8.1mm

Weight 145g

Basic functions NFC,OTG,FM, Polyphonic, MP3 ringtones, SMS messaging, E-mail, games, built-in antenna, clock, speakerphone, picture caller identification, call tone recognition, Alarm clock, calendar, calculator, calendar, memo, unit conversion

1 x USB data cable

Specification:

Model Xiaomi m3 (Black )

Memory 2GB RAM

16GB ROM

High sensitive Touch

WIFI Direct,

Camera Dual Camera, CMOS

HDR real-time video

Gravity sensing,

Distance sensor,

Battery

3050mAh

Size 144*73.6*8.1mm

Weight 145g

1 x USB data cable

TS και αυτή η περίπτωση ειναι πολύ καλή σε σχέση με το G2, όπου σε κάποια θέματα ειναι ελαφρώς καλύτερο και σε άλλα ελαφρώς χειρότερο. Μόνο κακό η ταλαιπωρία στην εγγύηση του Κινεζου αλλά για τα χρήματα του ειναι αρκετα ανταγωνιστικο εναντι του G2. Ισαξια ειναι θα ελεγα απλα αναλογα με τις προτεραιοτητες σου διαλεγεις. Αμα ειναι και σε αριστη κατάσταση ή σχετικα καινουργιο στα 200€+θηκη ειναι και η τιμη του φιλου καλη ευκαιρια.

Δημοσ.

Το mi3w είναι πολύ καλό, αλλά υπόψιν, καινούργιο καινούργιο έχει 223€.Οπότε τα 200€ που ζητάει ο φίλος μας δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμφέρουσα τιμή!?

• Like 1
Δημοσ.

Το mi3w είναι πολύ καλό, αλλά υπόψιν, καινούργιο καινούργιο έχει 223€.Οπότε τα 200€ που ζητάει ο φίλος μας δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμφέρουσα τιμή!?

Γιατρέ μου φιλικά πάντα, συνυπολογισε την θήκη :) . Αμα ειναι σε άριστη κατάσταση καινούργιο σε κουτί και την άλλη μέρα σπίτι του +θηκουλα ειναι μια χαρα. Και δεν περιμένεις ένα μήνα "και άμα περάσει τελωνείο" "και άμα χαθεί στο ταχυδρομείο" "κι άμα κι άμα κι άμα". Σε παρόμοια φάση που πήρα κι εγώ το δικό μου κινητό δλδ. Άμα έχει βέβαια έστω και την παραμικρή εκδορα ή χτύπημα ή γρατζουνιά χαλάει όλη η φάση του "πρακτικά καινούργιου"

Δημοσ.

Γιατρέ μου φιλικά πάντα, συνυπολογισε την θήκη :) . Αμα ειναι σε άριστη κατάσταση καινούργιο σε κουτί και την άλλη μέρα σπίτι του +θηκουλα ειναι μια χαρα. Και δεν περιμένεις ένα μήνα "και άμα περάσει τελωνείο" "και άμα χαθεί στο ταχυδρομείο" "κι άμα κι άμα κι άμα". Σε παρόμοια φάση που πήρα κι εγώ το δικό μου κινητό δλδ. Άμα έχει βέβαια έστω και την παραμικρή εκδορα ή χτύπημα ή γρατζουνιά χαλάει όλη η φάση του "πρακτικά καινούργιου"

Συμφωνώ ότι κερδίζεις χρόνο και δεν χρειάζεται να περιμένεις και σίγουρα δεν θα πληρώσεις τελωνείο, αλλά η θήκη είναι άλλο πράγμα, που θα συμφωνήσεις και εσύ μαζί μου. Γιατί άλλο είναι μία απλή διάφανη θήκη που δίνουν δωρεάν όλα τα κινεζομάγαζα σαν αυτή που κάνει 6$, δηλαδή 5€ και άλλο αυτή εδώ που έχω αγοράσει εγώ για το κινητό μου και έκανε 17€! Όπως και να έχει, προσωπικά πιστεύω ότι άν έριχνε την τιμή κανά 20άριο θα ήταν σούπερ ευκαρία.

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι κερδίζεις χρόνο και δεν χρειάζεται να περιμένεις και σίγουρα δεν θα πληρώσεις τελωνείο, αλλά η θήκη είναι άλλο πράγμα, που θα συμφωνήσεις και εσύ μαζί μου. Γιατί άλλο είναι μία απλή διάφανη θήκη που δίνουν δωρεάν όλα τα κινεζομάγαζα σαν αυτή που κάνει 6$, δηλαδή 5€ και άλλο αυτή εδώ που έχω αγοράσει εγώ για το κινητό μου και έκανε 17€! Όπως και να έχει, προσωπικά πιστεύω ότι άν έριχνε την τιμή κανά 20άριο θα ήταν σούπερ ευκαρία.

Τελωνείο έχεις πιθανοτητα να περάσεις αλλά ελάχιστη. Επίσης στο γειτονικό αναφέρθηκαν πολλά χαμένα δέματα από Κίνα, στα οποία βέβαια ευθυνόταν η ασυνέπεια του Ελληνικού Δημοσίου. Όσο για τη θήκη, επειδή έβλεπα παράλληλα ποστ έχω την εντύπωση ότι η θήκη ειναι book, διόρθωσε με αν κάνω λάθος και δεν αναφέρθηκε. Όσο για το 20ρικο κάτω όλοι το ζητάμε :P

Και εγώ βρίσκω "κουσούρια" στο προϊόν του πωλητή αλλά μόλις προσπαθώ να μπω στη θέση του βλέπω ότι το 10ρικο που εγώ θεωρώ μικροεκπτωση γι αυτόν ειναι μεγάλη χασούρα και τραβιέμαι..

Δημοσ.

Τελωνείο έχεις πιθανοτητα να περάσεις αλλά ελάχιστη. Επίσης στο γειτονικό αναφέρθηκαν πολλά χαμένα δέματα από Κίνα, στα οποία βέβαια ευθυνόταν η ασυνέπεια του Ελληνικού Δημοσίου. Όσο για τη θήκη, επειδή έβλεπα παράλληλα ποστ έχω την εντύπωση ότι η θήκη ειναι book, διόρθωσε με αν κάνω λάθος και δεν αναφέρθηκε. Όσο για το 20ρικο κάτω όλοι το ζητάμε :P

Και εγώ βρίσκω "κουσούρια" στο προϊόν του πωλητή αλλά μόλις προσπαθώ να μπω στη θέση του βλέπω ότι το 10ρικο που εγώ θεωρώ μικροεκπτωση γι αυτόν ειναι μεγάλη χασούρα και τραβιέμαι..

Δεν είδα πουθενά να λέει τι θήκη είναι. Όσο για την χασούρα...συμφωνώ. Και εγώ πούλησα ένα iphone 4S πρόσφατα και το έδωσα 20€ κάτω και το σκεφτόμουνα....

Δημοσ.

Δεν είδα πουθενά να λέει τι θήκη είναι. Όσο για την χασούρα...συμφωνώ. Και εγώ πούλησα ένα iphone 4S πρόσφατα και το έδωσα 20€ κάτω και το σκεφτόμουνα....

Οκ για τη θήκη σύμφωνοι.

Αυτό ισχύει, για να ικανοποιηθεί ο αγοραστής 1 και δελεαστεί να το πάρει πρέπει ο πωλητής να χάσει 10. Το μισώ το παζάρι (ούτε το κάνω ούτε σηκώνω παζάρια). Αλλά δεν τους αδικώ, όταν ο άλλος γράφει "Nokia Lunia 930 prosfora mono 400" (ονόματα δε λέμε) μπλε βαφή και πέταμα στο λιμάνι. Αφού ο φίλος το δίνει 200 και δεν πάει να βγάλει και κέρδος.. Πάλι καλα που ανήκει στη μειονότητα των πωλητών Κινέζων του insomnia

(ξεφύαμε)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...