Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι "ύποπτο" κάποιος να έχει κάνει τέτοιες ρυθμίσεις? Δλδ δεν θα προκαλέσει υποψίες κάτι τέτοιο?  :ph34r:

γιατί να είναι ύποπτο; κι εγώ έχω βάλει να μην ανάβει καν η οθόνη μου σε όλα τα μηνύματα που έρχονται, απλά έχω ρυθμίσει το led να ανάβει διαφορετικό χρώμα ανάλογα την εφαρμογή για να καταλαβαίνω περίπου από πού είναι και να ξέρω ότι έχω ειδοποίηση και συνήθως το έχω αθόρυβο γιατί μου τη σπάει να χτυπάει, όποτε έχω όρεξη θα απαντήσω

δε θέλω να έχω αφήσει κάπου το κινητό μου και να διαβάσει κάποιος που είναι εκεί δίπλα το μήνυμά μου, ούτε καν το preview αυτού

βέβαια εγώ προσωπικά δε κλειδώνω το κινητό μου με κωδικούς ή pattern , οπότε αν κάποιος θέλει να δει το ξεκλειδώνει και βλέπει, αλλά αυτό υποτίθεται ότι δεν είναι είναι σωστό να το κάνει, ειδικά ο άσχετος 

όσο για τη κοπέλα, άμα θέλει να δει θα δει, δε μπορώ να το απαγορέψω. για αυτό αν έκανα "μαλακίες" απλά θα απενεργοποιούσα τα notification γενικά στην επίμαχη εφαρμογή

το θέμα είναι ότι αυτό αργά ή γρήγορα θα το ψιλιαζόταν, γιατί ξέρει από android και όλες σχέδον τις υπορυθμίσεις, οπότε ξέρει και η ίδια ότι γίνεται να κλείσεις τα notification για οποιαδήποτε εφαρμογή θες 

(πχ τις κλείνει σε τίποτα χαζοπαίχνιδα που σου πετούν notification όλη την ώρα) 

αν δηλαδή έβλεπε/διαπίστωνε κλειστές ειδοποιήσεις στο viber θα γινόταν μακελειό

ένας άλλος τρόπος που μου ήρθε τώρα είναι απλά να κάνεις sign out στην εφαρμογή που δε θες, ανάλογα με ποια είσαι 

Δημοσ.

υπάρχουν 2 γνωστές εφαρμογές (υπάρχουν κι άλλες βέβαια) οι οποίες είναι οι εξής 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager&hl=el

και 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflow&hl=el

(υπάρχουν και οι επί πληρωμή εκδόσεις τους με έξτρα χαρακτηριστικά, αν και η πρώτη πάνω κάτω τα κάνει όλα και με τη δωρεάν)

με αυτές ρυθμίζεις ο,τι θες όπως το θες

από κει και πέρα όμως πάιζει ρόλο και η συσκευή σου..

τι θέλω να πω; στο nexus που είχα πριν με βόλευε το light flow, στο xperia z1 που έχω τώρα δουλεύει τέλεια το light manager το οποίο στο nexus μου έκανε κάτι περίεργα, στο lg g2 της αδερφής μου δε μπορώ με κανένα από τα δύο να ρυθμίσω κάτι , το led δουλεύει μόνο όπως το έχει ρυθμίσει η lg

οπότε δοκιμάζεις και βλέπεις 

επίσης από kit kat και μετά αν θυμάμαι καλά μπορείς και μέσω λειτουργικού να ρυθμίσεις , αλλά δε μου δούλευε πάντα όπως ήθελα για αυτό είμαι υπερ των 3rd party apps για το συγκεκριμένο θέμα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Epic! θεός! κόντεψα να πνιγώ πίνοντας τον πρωινό μου καφέ! να σαι καλά παλικάρι μου με έκανες και γέλασα!

Επεξ/σία από GianniSM
  • Like 2
Δημοσ.

Μπαινω στο ζουμι κατευθειαν, το παιζω διπλο ταμπλο. Κοπελα στο Viber, γκομενα στο Whatsapp. Εχω βαλει εφαρμογη locker για να μην μπορει να μπει κανεις να διαβαζει τα μηνυματα, ομως εχω προβλημα με το οτι

επανω εμφανιζει τις πρωτες λεξεις του μηνυματος που μου εστειλαν. Πως γινεται να μην εμφανιζεται καθολου το μηνυμα?

Θεουλας!! Ειναι και αυτα τεχνολογικα προβληματα!

Δημοσ.

Εντωμεταξυ η κοπελα του θα εχει μπει σε αλλο φορουμ και θα ρωταει το ιδιο.

Μπορει να μας διαβαζει κιολας,καλη φαση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...