Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαινω στο ζουμι κατευθειαν, το παιζω διπλο ταμπλο. Κοπελα στο Viber, γκομενα στο Whatsapp. Εχω βαλει εφαρμογη locker για να μην μπορει να μπει κανεις να διαβαζει τα μηνυματα, ομως εχω προβλημα με το οτι επανω εμφανιζει τις πρωτες λεξεις του μηνυματος που μου εστειλαν. Πως γινεται να μην εμφανιζεται καθολου το μηνυμα?

• Like 1
Δημοσ.

Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/εγκατεστημένες/την εφαρμογή που θες/και ξετικάρεις την επιλογή "Εμφάνιση ειδοποιήσεων"

So simple..

• Like 1
Δημοσ.

Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/εγκατεστημένες/την εφαρμογή που θες/και ξετικάρεις την επιλογή "Εμφάνιση ειδοποιήσεων"

So simple..

ΘΕΟΣ! 

Δημοσ.

Δεν είναι "ύποπτο" κάποιος να έχει κάνει τέτοιες ρυθμίσεις? Δλδ δεν θα προκαλέσει υποψίες κάτι τέτοιο?  :ph34r:

Δημοσ.

Επισης απο τις ρυθμισεις>εφαρμογες>whatsapp πατας απενεργοποιηση και μπαινει η εφαρμογη σε αδρανοια (δεν ερχονται καν οι ειδοποιησεις ουτε μπαινει ιντερνετ) οσο εισαι με τη κοπελα σου, οταν την ανοιξεις ξαναενεργοποιειται..

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι αλλο να μην ανοίγω αλλο θεμα

Μπορω στο whatsapp η στο viber να ειμαι αορατος οπως στο skype;; Δηλαδη να μην λεει πριν απο ποση ωρα ημουν μεσα

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι αλλο να μην ανοίγω αλλο θεμα

Μπορω στο whatsapp η στο viber να ειμαι αορατος οπως στο skype;; Δηλαδη να μην λεει πριν απο ποση ωρα ημουν μεσα

Whatsapp

Settings-Account-Privacy-Last seen, nobody. Δεν θα βλέπεις όμως ούτε το δικό τους. Παρόμοιο θα είναι για το viber.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...