vergogc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μπαινω στο ζουμι κατευθειαν, το παιζω διπλο ταμπλο. Κοπελα στο Viber, γκομενα στο Whatsapp. Εχω βαλει εφαρμογη locker για να μην μπορει να μπει κανεις να διαβαζει τα μηνυματα, ομως εχω προβλημα με το οτι επανω εμφανιζει τις πρωτες λεξεις του μηνυματος που μου εστειλαν. Πως γινεται να μην εμφανιζεται καθολου το μηνυμα? 1
Razor_7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Για δοκίμασε αυτά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aboutmycode.NotificationsOff https://play.google.com/store/apps/details?id=com.secondphoneapps.SecondPhoneTextInv
Superuser Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/εγκατεστημένες/την εφαρμογή που θες/και ξετικάρεις την επιλογή "Εμφάνιση ειδοποιήσεων" So simple.. 1
vergogc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/εγκατεστημένες/την εφαρμογή που θες/και ξετικάρεις την επιλογή "Εμφάνιση ειδοποιήσεων" So simple.. ΘΕΟΣ!
Valerie_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Και στο βαιμπερ εχει ρυθμιση να μην εμφανιζεται προεπισκοπηση μηνυματος ψαξτο μια 1
Stavmitsos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Θα την ψιλιαστει η δικια σου αν εισαι τσουκου τσουκου πανω απ το κινητο.
poten159 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δεν είναι "ύποπτο" κάποιος να έχει κάνει τέτοιες ρυθμίσεις? Δλδ δεν θα προκαλέσει υποψίες κάτι τέτοιο?
Iris_89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Κάνει κρύο, καιρός για τρίο XD Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από Iris_89 1
Swimmer21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Επισης απο τις ρυθμισεις>εφαρμογες>whatsapp πατας απενεργοποιηση και μπαινει η εφαρμογη σε αδρανοια (δεν ερχονται καν οι ειδοποιησεις ουτε μπαινει ιντερνετ) οσο εισαι με τη κοπελα σου, οταν την ανοιξεις ξαναενεργοποιειται..
koularasss Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Να ρωτησω κατι αλλο να μην ανοίγω αλλο θεμα Μπορω στο whatsapp η στο viber να ειμαι αορατος οπως στο skype;; Δηλαδη να μην λεει πριν απο ποση ωρα ημουν μεσα
AntiCambeR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Ας αλλαξει καλυτερα ο τιτλος σε "η καλυτερη εφαρμογη για κερατο". 5
Iris_89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Να ρωτησω κατι αλλο να μην ανοίγω αλλο θεμα Μπορω στο whatsapp η στο viber να ειμαι αορατος οπως στο skype;; Δηλαδη να μην λεει πριν απο ποση ωρα ημουν μεσα Whatsapp Settings-Account-Privacy-Last seen, nobody. Δεν θα βλέπεις όμως ούτε το δικό τους. Παρόμοιο θα είναι για το viber.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα