carrypizza Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 πως γινεται ενα κινητο με αυτα τα χαρακτηριστικα Display: 5.5-inch IPS display with 1920 x 1080 (Full HD) resolution. Corning® Gorilla® Glass 3. Soc: Processor64-bit Quad Core Intel® Atom™ Z3560/Z3580 processor (running at 1.8 or 2.3GHz). RAM: 2GB or 4GB. Storage:16GB/32GB/64GB, microSD card slot, up to 64GB. Camera: Rear: 13MP, f/2.0-aperture, 5-element, auto-focus lens with dual-color Real Tone flash. Front: 5MP, f/2.0- aperture, wide-angle 85-degree lens with Selfie Panorama. Battery:3000mAh lithium-polymer with fast-charge technology. Connectivity: 802.11ac, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.0, NFC, GPSNetworksGSM, 3G, 4G LTE Software: Android 5.0 Lollipop Dimensions:152.5 x 77.2 x 10.9-3.9mm, 170g να εχει 200$ για τα 16gb και 2 gb ram και 300$ για 32gb 4gb ram πειτε μου που ειναι το προβλημα με αυτο το κινητο γιατι ειναι τοσο φθηνο ? αλλιως το εχω αγορασει με το που βγει
doctorkostis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Προβλημα δεν εχει. Αυτες ειναι οι τιμες για τα κινεζικα τηλεφωνα, εκει παιζουν τα περισσοτερα. Το θεμα ειναι οτι στα κινεζικα μαγαζια μην περιμενεις να το βρεις τοσο φθηνο, ειδικα στην αρχη. Αλλα γενικα συμφωνω μαζι σου, φαινεται υπερπληρες.
carrypizza Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Προβλημα δεν εχει. Αυτες ειναι οι τιμες για τα κινεζικα τηλεφωνα, εκει παιζουν τα περισσοτερα. Το θεμα ειναι οτι στα κινεζικα μαγαζια μην περιμενεις να το βρεις τοσο φθηνο, ειδικα στην αρχη. Αλλα γενικα συμφωνω μαζι σου, φαινεται υπερπληρες. δεν ειναι και καποια αγνωστη εταιρεια ειναι πολυ διασημη αλλα στα computer δεν ξερω τι παιζει στα smartphones τωρα αλλα καποιος αν εχει πιασει ποτε στα χερια του καποιο κινητο asus ας μας πει την γνωμη του
maddoctor Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ποτέ μην πιστεύεις τις τιμές σε preorder, μόνο τις τελικές. 1
carrypizza Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ποτέ μην πιστεύεις τις τιμές σε preorder, μόνο τις τελικές. γιατι αφου παντου αυτο αναφερεται τι μπορει να αλλαξει να ειναι 20$ +/- ?
kostas123pao Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Η τιμή (200$) είναι χωρίς τους φόρους οπότε υπολόγιζε κανα 250$. Βέβαια όπως σωστα είπε ο γιατρός ποτέ μην πιστεύεις τις τιμές σε preorder, μόνο τις τελικές.
cabdik Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 δεν ειναι και καποια αγνωστη εταιρεια ειναι πολυ διασημη αλλα στα computer δεν ξερω τι παιζει στα smartphones τωρα αλλα καποιος αν εχει πιασει ποτε στα χερια του καποιο κινητο asus ας μας πει την γνωμη του επειδη ειμαι κατοχος του ZENFONE 5, με Z2560-2gb RAM-8Gb Storage, θα σας πω απλα, οτι η ποιοτητα κατασκευης ειναι παραπανω απο οσο πληρωνεις, και στο Software εχει γινει τρομερη δουλεια. προσπαθω εδω κι κανα 6μηνο που το εχω, να βρω κατι να το κανει να κολλησει...!! αλλα......... ματαια...! δεν κολλαει με τιποτα...! σε λογικα πλαισια, μiλαω για την καθημερινη χρηση και με τις εφαρμογες που χρησιμοποιω. Ιντερνετ, FB, Tapatalk, φωτογραφιες, viber, skype, κ.α. παιχνιδια δεν παιζω, αλλα κανα 2 που δοκιμασα, τα παει μαρουλι....!!!! ταινιες παιζει ανετα..! μετα την αναβαθμιση σε KIT KAT (4.4.2) επιασε στο Antutu πανω απο 23,000. μπορει σαν σκορ, να μην ειναι τρομερο, αλλα η αισθηση της χρησης δεν διαφερει απο GALAXY 5 και OnePlusOne, που εχω πιασει στα χερια μου...!! αλλα.., για να μην λεω μονο τα θετικα (που ειναι περισσοτερα, ομολογουμενως....), τα 2 αρνητικα που μπορω να του καταλογισω, σαν χρηστης, ειναι 1 η μη αποσπωμενη μπαταρια, και 2 η χωρητικοτητα της (2110ΜΑΗ) που θα ηθελα να ειναι λιγο μεγαλυτερη, καθως αν εχεις ανοικτα τα παντα (GPS,WiFi, 3G, Bluetooth, κλπ) βγαζει κανα 8ωρο... μονο....!! αλλα σε πιο νορμαλ χρησεις, την μερα την βγαζει ανετα..!! εγω το ειχα παρει στα €140 περιπου. αν το καινουριο, κατασταλαξει στα €150-160, και διορθωσει τα 2 αυτα μειον (τη χωρητικοτητα βλεπω την αυξησαν..!), θα το θεωρησω ως ενα απο τα καλυτερα VFM κινητα..!
chios Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Προβλημα δεν εχει. Αυτες ειναι οι τιμες για τα κινεζικα τηλεφωνα, εκει παιζουν τα περισσοτερα. Το θεμα ειναι οτι στα κινεζικα μαγαζια μην περιμενεις να το βρεις τοσο φθηνο, ειδικα στην αρχη. Αλλα γενικα συμφωνω μαζι σου, φαινεται υπερπληρες. Η Asus είναι Ταϊβάνεζικη αν δεν κάνω λάθος και τα τηλέφωνα της είναι πολύ αξιόπιστα. Μην τα χαρακτηριζουμε όλα κινέζικα;;
carrypizza Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 απο οτι διαβασα θα βγουν 4 εκδοσεις οποτε το κοβω για κανα 400 ευρω το 4γβ ραμ με τον Z3580 και 32/64 gb ξενερωσα :/
cabdik Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 απο οτι διαβασα θα βγουν 4 εκδοσεις οποτε το κοβω για κανα 400 ευρω το 4γβ ραμ με τον Z3580 και 32/64 gb ξενερωσα :/ Με την ASUS, μεγαλη μπουκια (πιτσα) φαε, μεγαλο λογο μην λες.....!!! περιμενε να βγουν στην αγορα, να δουμε τις τιμες, και μετα αποφασιζεις...!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα