panik1982 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα, έχω ένα iphone5 και έκλεινε μόνο του και άνοιγε μόνο με φορτιστή, βρήκαμε οτι ήταν ελλατωματική η μπαταρία του, την άλλαξα και τώρα συνεχίζει και κλείνει κάθε 3-4 λεπτά απλά δεν χρειάζεται φορτιστή για να ανοίξει ανοίγει και με το power button!μπορεί κάποιοw να μοy πει τι μπορεί να είναι γιατί εχω φρικάρει. είμαι γνώστης hardware για iphone!
igoods Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα, έχω ένα iphone5 και έκλεινε μόνο του και άνοιγε μόνο με φορτιστή, βρήκαμε οτι ήταν ελλατωματική η μπαταρία του, την άλλαξα και τώρα συνεχίζει και κλείνει κάθε 3-4 λεπτά απλά δεν χρειάζεται φορτιστή για να ανοίξει ανοίγει και με το power button! μπορεί κάποιοw να μοy πει τι μπορεί να είναι γιατί εχω φρικάρει. είμαι γνώστης hardware για iphone! dock
paylidis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μαλλον εννοει οτι φταίει η υποδοχή του βυσματος φόρτισης 1
panik1982 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 φιλε μοθ και χωρισ φορτιστή κλείνει σε 3-4 λεπτά και μετά ανοιγει κανονικα χειροκίνητα! και πάλι το ίδιο!! :(
igoods Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 φιλε μοθ και χωρισ φορτιστή κλείνει σε 3-4 λεπτά και μετά ανοιγει κανονικα χειροκίνητα! και πάλι το ίδιο!! :( Ειναι η αμεσως επομενη και πιο σιγουρη επιλογη πριν πας στην πλακετα.
panik1982 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ειναι η αμεσως επομενη και πιο σιγουρη επιλογη πριν πας στην πλακετα. η μπαταρία είχε ούτως η αλλως πρόβλημα, δεν δούλευε σε άλλα iphone. τώρα είναι σαν να βραχικυκλώνει κάτι γιατί πριν κλίσει κάνει νερά η οθόνη!! τώρα αν δεν έχει τύχει σε κάποιον αυτό δύσκολο να μου πεί αλλα αν το πάω σε τεχνικό η απάντηση θα είναι οτι εχει πρόβλημα η μητρικη και οτι θέλει αλλαγη το τηλέφωνο...... αυτό θελω να αποφύγω!!
igoods Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 η μπαταρία είχε ούτως η αλλως πρόβλημα, δεν δούλευε σε άλλα iphone. τώρα είναι σαν να βραχικυκλώνει κάτι γιατί πριν κλίσει κάνει νερά η οθόνη!! τώρα αν δεν έχει τύχει σε κάποιον αυτό δύσκολο να μου πεί αλλα αν το πάω σε τεχνικό η απάντηση θα είναι οτι εχει πρόβλημα η μητρικη και οτι θέλει αλλαγη το τηλέφωνο...... αυτό θελω να αποφύγω!! Για αυτο σου λεω 99% ειναι το dock.Αυτο βραχυκυκλωνει.Εαν γνωριζεις το αλλαζεις αλλιως μου στελνεις pm
panik1982 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 ευχαριστ Για αυτο σου λεω 99% ειναι το dock.Αυτο βραχυκυκλωνει.Εαν γνωριζεις το αλλαζεις αλλιως μου στελνεις pm ευχαριστω θα το αλλαξω και θα ενημερωσω!! να σε καλα! Για αυτο σου λεω 99% ειναι το dock.Αυτο βραχυκυκλωνει.Εαν γνωριζεις το αλλαζεις αλλιως μου στελνεις pm ω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα