micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δεν είναι υποχρεωτικό να κρασάρει. Το τεστ αυτό είναι για να δουμε αν βγάζει σφάλματα και artifacts η κάρτα γραφικών κάτω από πίεση πράγμα που θα σήμαινε ότι μπορεί να έχει πρόβλημα. Αν δεν έβγαλε σφάλματα στην απεικόνιση τότε είσαι καλά από vga. Θα έλεγα το aero να το έχεις μόνιμ απενεργοποιημένο, έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρει τίποτα στη λειτουργικότητα του συστήματος. Με τις μνήμες που σου είπα πριν τι έκανες;
Alex-V Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μμμμ...καταλαβα. Οχι οχι. Το κανω και λεω αποτελεσματα. Θα αφησω τις 2 τις corsair επανω σε dual. Μολις το εκανα με αυτες τις 2 επανω dual. Τα ιδια.
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Οπότε θα έλεγα να πας για φορμάτ και σταδιακούς ελέγχους. Σαν κάτι τελευταίο κάνε έναν έλεγχο επιδόσεων με το hd tune και ανέβασε ένα ss με τα αποτελέσματα. Αν ο δίσκος είναι χωρισμένος σε partitions κάνε τον έλεγχο σε όλα τα κομμάτια.
Alex-V Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Οριστε κυριε mico Ενα διαμερισμα εχω δημιουργησει μονο 80gb για τα windows. Το αλλο free space δεν το εχω δημιουργησει.
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τελικά 7άρια ή 8άρια έχεις; Στο start μοιάζει για 8.1. Τα αποτελέσματα του hd tune δείχνουν σταθερή απόδοση του δίσκου μέχρι τα 125gb περίπου. Μετά μικρά σκαμπανεβάσματα από εκεί μέχρι τα 350gb, και από εκεί κει πέρα ραγδαίο performance lost. Επειδή το 80gb για διαμέρισμα συστήματος είναι κάπως οριακά για λειτουργικό, τουλάχιστον από το vista και μετά, προτείνω μια αναδιαμόρφωση σύμφωνα με τα νέα δεδομένα. Οπότε έχουμε και λέμε... 125gb για τον c, 225gb σαν d για αποθήκευση δεδομένων, κατεβάσματα και εγκατάσταση παιχνιδιών και τα υπόλοιπα για e, όπου μπορείς να κρατάς backup από drivers, προγράμματα, αρχεία και φωτογραφίες, αρχεία δηλαδή που τα χρησιμοποιείς σπάνια και τα χρειάζεσαι μετά από κάποιο φορμάτ. Η δουλειά μπορεί να γίνει με το δωρεάν easeus partition master ή το επίσης δωρεάν aomei partition assistant. Επίσης, επειδή έχεις αρκετή μνήμη μπορείς να δεσμεύσεις 1gb ram για ram disk και να μεταφέρεις εκεί cache προγραμμάτων και temp φακέλους.
Alex-V Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ηξερα οτι θα το πεις χαχα. 7αρια εχω, απλα εχω αλλαξει το icon επειδη των 7 ειναι τρισαθλιο Αρα θελω δεν θελω, θα παω για ενα καθαρο φορματ με τα διαμερισματα που προτεινεις. Παιζει να εχω προβλημα με τον σκληρο ομως απτην στιγμη που βλεπουμε και οι 2 οτι μετα τα 350 πεφτει η αποδοση? Με hard disk sentinel τον εβγαλε ενταξει, αλλα θα μου πεις, δεν παιζει και τοσο ρολο αυτο. Αυτο με το ram disk δεν το ηξερα να σου πω την αληθεια. Θα το κοιταξω Οπως επισης και το easeus
Federacion Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Αφού πας που πας για format δεν βάζεις τα 8.1 να πάρει τα πάνω του το συστήματακι; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Alex-V Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ηθελα να παω στα 8.1. Τα ειχα βαλει. Με κρατανε μακρυα ομως απο καποια πραγματα που γινοταν μονο στα 7 και δεν γινοταν στα 8.1. Και αναγκαστικα καθομαι με τα 7. Αλλα ειμαι και τρομπας. Εχω λαπτοπ με 7. Οποτε παω 8.1 και κοιταμε αποτελεσματα με το προβλημα που προσπαθουμε με τον micos
Federacion Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Αν μας πεις τι δεν μπορείς να κανεις στα 8 ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε γιατί τα 8 είναι όντως πολύ πιο σβέλτα. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Alex-V Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Πχ...καποια παιχνιδακια παλια που επαιζαν κανονικα σε xp, μερικα επαιζαν και σε 7. Στα 8.1 οχι. Επισης ηθελα να κανω μια εγχειριση σε ενα κινητο samsung blade, και γινοταν μονο στα 7 να μπει σε download mode το κινητο λογω drivers.
Federacion Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Για κοίτα αυτά μήπως διορθώθηκαν πια. Άν το έλυσες με το κινητό πλέον νομίζω τα περισσότερα games έχουν βρει τον τρόπο να παίξουν στα 8. Για το καλό σου το προτείνω. Τα 7 είναι βαριά κ ο υπολογιστής σου τίμιος αλλά παλιός. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Alex-V Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ξερω οτι ειναι πολυ πιο γρηγορα και ελαφρια σε συγκριση με τα 7. Εχουν καλυτερη διαχειρηση cpu και ram. Οντως ειναι παλιουτσικος. Λοιπον παιδες. Ξεκιναω και λεω αποτελεσμα. Ευχαριστω για την τοση βοηθεια!
Sadako Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Για κοίτα αυτά μήπως διορθώθηκαν πια. Άν το έλυσες με το κινητό πλέον νομίζω τα περισσότερα games έχουν βρει τον τρόπο να παίξουν στα 8. Για το καλό σου το προτείνω. Τα 7 είναι βαριά κ ο υπολογιστής σου τίμιος αλλά παλιός. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συγνώμη για το hijacking (και το offtopic) του post, αλλά ήθελα να σου πω πως το inbox σου έχει γεμίσει και δεν μπορείς να πάρεις άλλα pm, σου έχω στείλει σχετικά με μια αγγελία που έχεις βάλει.. 1
Federacion Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εμένα λες; Συγγνώμη πάω να το διορθώσ Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Alex-V Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και παλιιιιι. Λοιπον! Απο' οτι βλεπω στα 8.1 το προβλημα δεν το αντιμετωπιζω καθολου. Micos εκανα clean install και δημιουργησα τα partition ετσι οπως μου ειπες. Επισης τελος, ξαναεβαλα το hd tune να κανω benchmark να δω διαφορες σε συγκριση με τα 7. Δεν περιμενα αυτα τα αποτελεσμα να πω την αληθεια. Πρωτα, εκανα benchmark ετσι οπως ηταν πριν. Μετα, αλλαξα καλωδιο ρευματος μηπως φταιει αυτο και στην τριτη φορα αλλαξα το καλωδιο sata. Οριστε και οι φωτογραφιες με την σειρα ετσι οπως σου τα ειπα. Μηπως φταιει το sata επειδη ειναι λιγο μεγαλο και θελει πιο μικρο? Να φταιει ο σκληρος να μην εχει σταθερο read/write? Να δοκιμασω να αλλαξω και sata port? Επισης αν παρατηρησεις τα αποτελεσματα με τα 7 ειναι καλυτερα. Περιεργο. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2015 από Alex-V
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα