Προς το περιεχόμενο

Hyper TX3 EVO στον 8350

MaurosPiraths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει μήπως κάποιος από εδώ μέσα το συγκεκριμένο Combo? Δεν έχω τόσο πρόβλημα με την θερμοκρασία αλλά με τον ήχο που προκαλεί ο Stock ο οποίος απλά δεν υποφέρεται. Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω τον 212 γιατί δεν χωρά για 1 χιλιοστό. :mad:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για ενα χιλιοστο?Ποιο κουτι εχεις?Σε ρωταω γιατι εγω πηρα την Raijintek Themis η οποια ειναι 158mm και την εβαλα σε ενα Coolermaster το οποιο παιρνει 148.5mm ψυκτρες αλλα την πηρε στο οριο.Τωρα εσυ για ενα χιλιοστο εχεις θεμα?Δεν νομιζω,εκτος και αν προσπαθησες να την βαλεις και δεν χωρουσε.Ποιο ειναι το κουτι σου?

Strike X-One της Aerocool. Γραφει οτι εχει οριο 158mm ενώ η 212 είναι 159mm

Παρε την themis μετα.Βασικα νομιζω μπορεις να αλλαξεις ανεμηστηρα στον tx3 δεν ειμαι σιγουρος ομως

Strike X-One της Aerocool. Γραφει οτι εχει οριο 158mm ενώ η 212 είναι 159mm

Στο site της η Coolermaster γραφει οτι η 212 εχει 158.5mm υψος,μισο χιλιοστο δεν νομιζω οτι θα σου δημιουργησει θεμα.Και 159mm να ειναι,πιστευω θα χωρεσει,δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο ακριβεις οι μετρησεις που δινουν.Τεσπα,η 212 παντως ειναι αρκετα καλυτερη των Themis-TX3 αλλα ακριβοτερη επισης.Αν σε ενδιαφερει μονο ο θορυβος,παρε την Themis να εισαι 100% σιγουρος.

Γενικά από ότι είδα η 212 δεν υπάρχει σε eshop/plaisio και το you την εχει στα 41 ευρώ. (Αναφέρω αυτά τα μαγαζιά γιατί αν είναι να την βάλω μόνος μου προτιμώ να κάψω τα λεφτά :Ρ )
Η Themis που κοίταξα είναι όσο το όριο του Case δηλαδή 158. Δεν υπάρχει περίπτωση να ακουμπάει έτσι; 

155 ειναι η themis.(εμενα εχει 1 εκατοστο αποσταση απο το πλαινο)

Πάντως και στο Site τους 158mm λένε πως είναι στο ύψος. Τσπ λογικά θα την πάρω αύριο μεθαύριο από το e-shop. Ξέρουμε μήπως περίπου πόσο θα μου πάρουν για την εγκατάσταση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...