Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια και καλη χρονια σε ολους με υγεια!

Μενω σε ενα δυοροφο σπιτι στο οποιο δεν εχω ιντερνετ δικο μου αλλα πιανω και συνδεομαι απο το wifi του σπιτιου ενος φιλου μου στο απεναντι σπιτι. Το προβλημα μου ειναι το εξης,οτι οι συσκευες tablet/mobile και laptop που εχω,δεν πιανουν το wifi δυκτιο λογω αποστασης.

Τη λυση γιαυτο την βρηκα,παιρνοντας ενα wifi στικακι το οποιο το εχω συνδεσει στον στεθερο μου υπολογιστη με usb προεκταση 5 μετρων βγαζοντας το στο μπαλκονι και μεσω το connectify hotspot το διαμοιραζω στις υπολοιπες συσκευες μου στο σπιτι. Το προβλημα μου ομως ειναι το εξης,οτι το βραδυ,για να εχω ιντερνετ στο κινητο μου π.χ ενω εχω ξαπλωσει στο κρεβατι ή στο ταμπλετ,πρεπει να αφηνω ανοιχτο τον σταθερο μου υπολογιστη ωστε να διαμοιραζει το ιντερνετ ειτε να κανω το ιδιο χρησιμοποιοντας το λαπτοπ μου..Επειδη κατι τετοιο δεν θα το ηθελα,υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το κανω?

Εχω διαβασει για wifi hot spot που ειναι κατι σαν router το οποιο συνδεεται αυτο στο ρουτερ που παρεχει το ιντερνετ,και μετα με τη σειρα του το διαμοιραζει με μεγαλυτερη εμβελεια. Θα βοηθησει κατι τετοιο? Και αν ναι,το hotspot πως θα συνδεεται στο ασυρματο δυκτιο? χρειαζεται καποια διαδικασια να γινει απο τον υπολογιστη ή το δυκτιο του φιλου μου  (γιατι το ρουτερ που παρεχει το ιντερνετ δν ειναι σπιτι μου αλλα σε αλλο σπιτι) ωστε να μπορει να συνδεθει? Ειναι μια διαδικασια που μπορω να το ρυθμισω μεσα απο τον δικο μου υπολογιστη ξεροντας τους κωδικους του wifi?

??

Δημοσ.

Χρειάζεσαι ένα WiFi Repeater να τοποθετηθεί σε κάποιο σημείο του σπιτιού που να "βλέπει" το γειτονικό δίκτυο και να σου το στέλνει στο σπίτι. Πιθανότατα να πρέπει να το τοποθετήσεις κάπου έξω αλλά σε μέρος χωρίς υγρασία. Υπολογίζεις €30-40, τουλάχιστον στο Πλαίσιο που είχα ρίξει μια ματιά.

Δημοσ.

Χρειάζεσαι ένα WiFi Repeater να τοποθετηθεί σε κάποιο σημείο του σπιτιού που να "βλέπει" το γειτονικό δίκτυο και να σου το στέλνει στο σπίτι. Πιθανότατα να πρέπει να το τοποθετήσεις κάπου έξω αλλά σε μέρος χωρίς υγρασία. Υπολογίζεις €30-40, τουλάχιστον στο Πλαίσιο που είχα ρίξει μια ματιά.

Απλα λαμβανει το σημα και το δυναμωνει ωστε να σου ερχεται εσενα με καλυτερο σημα? Δηλαδη δεν χρειαζεται το repeater να συνδεθει με τον κωδικο του wifi του εκαστοτε δυκτιου? Αυτο απλα λαμβανει το σημα και το δυναμωνει απλα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...