Σωτηρης.Παπας Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα. Κατεβάζω ταινιες και δεν μπορώ να βάλω υποτιτλους (srt). Π.χ. ο τίτλος είναι Gone.Girl.2014.720p.BluRay.x264.YIFY και κατεβάζω σε srt τον υποτιτλο και δεν μπάινει επειδή το βίντεο δεν τελιώνει σε .mp4 κτλπ... Έχω τα 8αρια και το παίζω σε vlc player. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
arc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Τι εννοείς να βάλεις; Να ενσωματώσεις; Αν οχι, άνοιξε το βιντεο με τον Player και μετά πιάσε τον υποτιτλο (το αρχειο) και ρίξε το πάνω στον player (εκεί που εχει τα κουμπιά ελέγχου).
cobain Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Επίσης, μπορείς να κάνεις copy το όνομα της ταινίας και μετά paste στο όνομα των υποτίτλων, μετά βάζεις .srt στην κατάληξη των υποτίτλων, και μετά θα μπαίνει αυτόματα.
TheELF Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Αν το όνομα του αρχείου τελειώνει πραγματικά σε YIFY (πάνε στην προβολή φακέλων και όρισε να δείχνει όλες της καταλήξεις) τότε σβήσε το να μείνει μόνο το x264 (χωρίς την τελεία στο τέλος) ή κόλα και ένα .mkv στο τέλος.
Σωτηρης.Παπας Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μου τα βγάζει ακαταλαβίστικα με τόνους κτλπ. Έβαλα στα ελληνικά το πληκτρολόγια και δούλεψε.... δεν ξέρω τι γίνεται
micos000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Στο vlc πήγαινε το μενού Εργαλεία->Επιλογές και στην κατηγορία Υπότιτλοι άλλαξε το Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση σε Ελληνική Windows 1253. Τα YIFY είναι mp4, απλά δεν βλέπεις την κατάληξη γιατί τα win κάνουν απόκρυψη των καταλήξεων στους γνωστούς τύπους αρχείων. Αν κάνεις διπλό κλικ στους υπότιτλους και επιλέξεις να ανοίγουν πάντα με το σημειωματάριο θα πάψεις να βλέπεις και την κατάληξη srt.
arc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μου τα βγάζει ακαταλαβίστικα με τόνους κτλπ. Έβαλα στα ελληνικά το πληκτρολόγια και δούλεψε.... δεν ξέρω τι γίνεται Αυτό επρεπε να κάνεις και τωρα δεν θα χρειάζεται να ορίζεις ελληνικά για να βλέπεις τις ταινίες
mits_87 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δοκίμασε το Bs Player. Σου βρίσκει μόνο του τους υπότιτλους εφόσον υπάρχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα