Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορούμε να καταλάβουμε αν μια συσκευή μεταχειρισμένη προς πώληση είναι από ανακτασκευή ;

• Like 1
Δημοσ.

Μπορούμε να καταλάβουμε αν μια συσκευή μεταχειρισμένη προς πώληση είναι από ανακτασκευή ;

Ναι.Εαν η συσκευη που πας να αγορασεις ειναι απο ανακατασκευη τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ το imei της συσκευης δεν θα ταιριαζει με αυτο του κουτιου.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα βεβαια από το να πάρεις ενα μεταχειρισμένο αιφον που δεν ξέρεις ουσιαστικά που έχει βρεθεί και σε τι κατάσταση ειναι ειναι προτιμότερο να πάρεις ανακατασκευή.

• Like 1
Δημοσ.

εμενα μου χαλασε το volume down πριν μια εβδομαδα και ημουν και εγω στο διλλημα να στείλω για επισκευη ή να το καλυψει η εγγυηση (και να παρω ανακατασκευασμένο).

Ειδα το ανακατασκευασμένο που εστειλα σε φιλο μου και ήταν κομπλε οποτε δε μπαινω καν στη διαδικασία να ρισκάρω και να πληρώσω και απο πανω απλα για να εχω ιδιο ΙΜΕΙ στο κουτι και τη συσκευη... Καλυτερα "καινούργια" και σοβαρα διορθωμένη παρα τη δικιά μου... Αυριο θα το στείλω μαλιστα

Δημοσ.

Διαβάζοντας το forum μένει κανείς με την εντύπωση πως η λέξη "ανακατασκευασμένο" είναι συνώνυμη με τη λέξη "Ebola" :D Χαλαρώστε, είναι ελεγμένα για καλή λειτουργία στο εργοστάσιο. :)

• Like 2
Δημοσ.

Διαβάζοντας το forum μένει κανείς με την εντύπωση πως η λέξη "ανακατασκευασμένο" είναι συνώνυμη με τη λέξη "Ebola" :D Χαλαρώστε, είναι ελεγμένα για καλή λειτουργία στο εργοστάσιο. :)

Όντως δεν καταλαβαίνω ούτε εγώ γιατί...

Εγώ ανακατασκευασμένο έχω το 5 και είναι οκ.

Δημοσ.

Όντως δεν καταλαβαίνω ούτε εγώ γιατί...

Εγώ ανακατασκευασμένο έχω το 5 και είναι οκ.

να χαμε να λεγαμε... οπως και στην αρχή που παιζανε τα iphone απο σκρουτζ λεγανε οτι ειναι διαλογης, κλειδωμενα, βρωμαν κοπρια και δε συμμαζευεται...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...