nightdreamer33 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Υπαρχει τροπος να αλλαξω το φοντο απο μια φωτογραφια μου και να βαλω στη θεση του ενα αλλο? 1.Μπορώ να το κανω χωρις καποιο προγραμμα Photoshop μεσω ιντερνετ ( δεν θελω μονο να σβησω το φοντο απο την εικονα,θελω να προσθεσω ενα άλλο καινουριο δικο μου) 2.Ενα προγραμμα που μπορω να το κανω αλλά οχι σαν το adobe photoshop ( μπερδευομαι και δεν μπορω να το χειριστω σωστα) καποιο πιο ευκολο στη χρηση οπως πχ photoscape η picassa ενα τετοιο "μικρο και ευκολοχρηστο" υπαρχει που μπορω να το κατεβασω και να το χρησιμοποιησω?
Kostasspil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Για δες αυτό. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό
nightdreamer33 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Για δες αυτό. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό Καλό το συγκεκριμενο αλλά.... μονο αφαιρει το φοντο απο την φωτο δεν εχει επιλογη να προσθεσεις δικο σου καινουριο καθως επισης μολις πας να κανεις download τη photo σου λεει οτι πρεπει να πληρωσεις..( δεν ειναι πλεον free)
exypnakias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Καλό το συγκεκριμενο αλλά.... μονο αφαιρει το φοντο απο την φωτο δεν εχει επιλογη να προσθεσεις δικο σου καινουριο καθως επισης μολις πας να κανεις download τη photo σου λεει οτι πρεπει να πληρωσεις..( δεν ειναι πλεον free) http://www.gimp.org/ Εξαιρετική δουλειά! Και μετά δες το βίντεο: 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα