Προς το περιεχόμενο

Windows 8.1 vs skype

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθησα να βρω μια διαφώτιση περί Skype & w8. Εννοώντας πως στο λαπτοπ που ειχα θέλω να σβήσω τα μηνύματα - ομιλίες με άλλους, αλλα δεν βρίσκω κάτι σχετικο. Μπορείτε να μου πείτε εσείς; χωρις όμως να αποσυνδεθεί ο λογαριασμος μου. Απλά το εδωσα σε άλλο ατομο....

Δημοσ.

Όταν δίνουμε το laptop μας σε άλλο άτομο (για πάντα φυσικά) κάνουμε μια εργοστασιακή επαναφορά του συστήματος μέσα από το σύστημα recovery που έχουν όλα τα λάπτοπ πλέον. Αν το λάπτοπ είναι αγορασμένο με freedos ή linux και βάλαμε εμείς λειτουργικό κάνουμε ένα φορμάτ και βάζουμε τα win σαν καθαρή εγκατάσταση.

Αυτό βέβαια δεν μας ασφαλίζει απόλυτα γιατί αν θέλει ο άλλος μπορεί να ψαχτεί με file recovery προγράμματα για να βρει και να ανακτήσει διαγραμμένα αρχεία. Αν φοβόμαστε για κάτι τέτοιο κάνουμε κανονικό φορμάτ τον δίσκο (θα πάρει κάτι ώρες) ή τρέχουμε κάποιο πρόγραμμα που γράφει μηδενικά σε όλη την επιφάνεια του δίσκου και μετά βάζουμε τα win.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Οσον αφορα το ιστορικο του Skype, εαν πας στο Options-->Privacy Settings-->Keep history for (δεξια) και πατησεις Clear history, εισαι οκ. 

Δημοσ.

Αυτό ήταν ακόμη καλυτερο. Ευχαριστώ

Οσον αφορα το ιστορικο του Skype, εαν πας στο Options-->Privacy Settings-->Keep history for (δεξια) και πατησεις Clear history, εισαι οκ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...