miike Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Της gpu;Ναι μεταχειρισμένη είναι,θα θέλει ένα φρεσκάρισμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krav maga Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 ναι για την καρτα γραφικων λεω!θα βρω κανα μαγαζι να μου το κανει γιατι δεν το εχω!ξερεις κανενα μαγαζι εδω αθηνα που να το κανει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miike Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δες βιντεάκια στο youtube κι όταν νοιώσεις έτοιμος κάν το.Κρίμα είναι να πληρώσεις για κάτι τόσο εύκολο... Στην τελική μην το κάνεις καθόλου, σε ασφαλείς θερμοκρασίες είσαι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krav maga Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 το φοβαμαι πολυ ρε φιλε λογο ασχετοσινης!και πολλες φορες με πεταει απο το παιχνιδι οταν φτασει πολυ ψυλα η θερμοκρασια που πιστευω ειναι αυτος ο λογος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krav maga Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 τελικα εστειλα email στην nvidia και μου ειπαν οτι δουλευει εως 94 βαθμους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα