Προς το περιεχόμενο

σχετικα με θερμοκρασια υπολογιστη

krav maga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλη χρονια σε ολους με υγεια .θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με θερμοκρασια τοθ υπολογιστη.εχω το n300 coolmasrter κουτι επεξεργαστη εχω amd athlon x4   860k καρτα γραφικων zotac geforce gtx 580 amp2(εχει πανω δυο ανεμιστηρες) η ερωτηση ειναι η εξης εχθες που επαιζα το battlefield 4 ειδα θερμοκρασιες στην καρτα εως 75 βαθμους και ο επεξεργαστης εως 45 αυτο ειναι φυσιολογικο η οχι.

σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν δουλεύουν όλες οι κάρτες στις ίδιες θερμοκρασίες αλλά απ'όσο ξέρω μέχρι 80-85 σε full load μπορεί και παραπάνω οι περισσότερες δεν έχουν πρόβλημα.Είδες τίποτα άλλο και αγχώνεσαι ή απλά ρωτάς;Σε idle πόσο έχεις;

• Like 1

75 για την καρτα ειναι καπως υψηλο νομιζω...καθαρισε καλα οπως σου ειπε ο φιλος απο πανω το κουτι καλα απο σκονες . παστα στην καρτα γραφικων ξερεις να αλλαζεις?

δεν εχω αλλαξει ποτε αλλα εγω εβαλα στον επεξεργαστη αν ειναι η ιδια διαδικασια νομιζψ δεν θα εχω θεμα.το ιδιο κανω;

σκονη δεν εχει καθολου ουτε μηνα δεν τον εχω

τι παστα να βαλω αυτη που εβαλα στον επεξεργαστη;

Ναι δες και κανένα βίντεο πρώτα,σχεδόν το ίδιο είναι.

Ψύκτρα δεν χρειάζεσαι εκτός άν κάνεις oc.Κακό δεν κάνει πάντως άμα θες  βάλε κάτι τέτοιο το πολύ http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-p-PER.811685(δες αν χωράει)

τι παστα να βαλω αυτη που εβαλα στον επεξεργαστη;

Εκτός αν λέει ότι δεν κάνει για κάρτα γραφικών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...