lionheart Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 3erei kaneis paides poios einai o antiproswpos sthn Ellada autwn twn trofodotikwn? Ti proteinete? Enrmax h Antec?
apocalypse Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Antec από μένα. Αν και με τέτοιας ποιότητας τροφοδοτικά μάλλον δύσκολο να μείνεις ανικανοποίητος όποιο και να πάρεις ( >400W πάντα ). Antec φέρνουν ο Πουλιάδης και η Entercom. Για τα Enermax δεν ξέρω.
lionheart Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Mphka sthn Entercom! Epsa3a ligo ta koutia kai sto official site ths Antec alla den mporw na katalabw mono to LANBOY einai apo alouminio?
LEFteriz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 κοιτα και http://www.hacshop.gr http://www.checkmate.gr
lionheart Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Apo kouti Antec ti proteinete? Mono to LANBOY einai alouminenio?
LL_NEO Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Το lanboy φίλε μου είναι απελπιστικά μικρό και δε στο προτείνω, με την καμία. Αν θέλεις αλουμινένιο Antec πήγαινε για τη σειρά AMG η οποία νομίζω οτι απαρτίζεται απο αλουμινένια κουτιά. Αν τελικά δεν καίγεσαι για το αλουμίνιο, μην πας καν σε Antec, αλλά τσίμπα ένα Chieftech, απο Πλαίσιο ή HAC. Να ξέρεις ότι και η Antec και η Chieftech παίρνουν φασόν κουτιά απο την Chenming και βάζουν τη στάμπα τους, οπότε είναι κρίμα να πληρώσεις παραπάνω για μια φίρμα. Ενδεχομένως όμως και τελικά να σε συμφέρει αν αθροιστικά ένα τροφοδοτικό Antec ή Enermax και ένα κουτί Chieftech είναι ακριβότερο απο το αντίστοιχο συνολάκι κουτί + τροφοδοτικό Antec. Και φυσικά για αλουμινένια κουτιά μην ξεχνάς και άλλες λύσεις όπως Casetek ή Thermaltake(παίρνει τα κουτιά της Casetek, τους βάζει ένα κόκκινο Χ μπροστά, ένα Hardcano και τα πουλάει για δικά της) και βέβαια την επιτομή των κουτιών τα LianLi(ξέρω τώρα ότι θα με κυνηγάει ο φίλος μου ο βρωμόγκαζος που έχει έρωτα με τα ΑΤC-Coolermaster). Ελπίζω να σε βοήθησα και να μη μπέρδεψα. Ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε.
Spyrus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Casetek ή Antec; Έχουν και τα καλά και τα κακά τους. Επειδή δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη τα πήρα και τα δύο...
LL_NEO Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος
Dragoneti2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Gia trofodotiko ego leo antec. Exo to TruePower 480 kai einai aristo!
lionheart Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2003 Loipon thanks guys gia ta posts sas! Telika phra to TruePower 480! Dustuxws eixe mono to Blue kai etsi phra auto! Mia xara fainetai! To mellon 8a dei3ei! Thanks kai pali olous!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.