Προς το περιεχόμενο

Lenovo P90. Με 64-bit Intel Atom Z3560 και LTE Advanced

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός από το Vibe X2 Pro, η Lenovo ανακοίνωσε και το P90, το οποίο είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο που βασίζεται στην νέα 64-bit πλατφόρμα της Intel και είναι συμβατό με δίκτυα 4G LTE Advanced.Πιο συγκεκριμένα, το Lenovo P90 βασίζεται στον νέο 64-bit Intel Atom Z3560 επεξεργαστή που συνδυάζεται με το 5-mode XMM 7262 modem της Intel που υποστηρίζει LTE-Advanced. Ο επεξεργαστής συνοδεύεται από 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου.

Διαθέτει 5,5 ιντσών οθόνη LCD IPS ανάλυσης 1080 x 1920 pixels (400+ppi) ενώ ενσωματώνει μπαταρία 4000mAh για υψηλή αυτονομία.

Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 5,0 Megapixels για υψηλής ανάλυσης selfies (μάλιστα το λογισμικό προσφέρει διάφορες λειτουργίες "beautification" καθώς και gesture controls) ενώ στο πίσω μέρος εξοπλίζεται με κάμερα 13 Megapixels που συνοδεύεται από LED flash.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το Lenovo P90 θα κυκλοφορήσει σε Pearl White, Onyx Black και Lava Red από τον Φεβρουάριο, αλλά η εταιρεία δεν ανακοίνωσε ακόμη το κόστος.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: Lenovo
Δημοσ.

Το είδα στο YouTube, ένα πράγμα με ενοχλεί, γιατί δεν βάζουν app drawer; Δυστυχώς δεν είναι μόνο η Lenovo, αυτό το trend άρχισε από το miui το όπιο μιμήθηκε το iOS, αλλά το βρίσκω πολύ ακατάστατο και άσχημο να έχεις ένα μάτσο εικονίδια στην αρχική σου οθόνη. Ειδικά αν η εταιρία έχει κάνει custom icons τα οποία δεν υποστηρίζουν ούτε καν τις εφαρμογές τις Google και φαίνονται σαν το μαύρο πρόβατο μέσα στο κοπάδι.

Δημοσ.

Ναι και εμενα με ενοχλει αυτο και βαζω το δωρεαν NOVA οπου μπορω. Αλλα δεν ειναι λυση να βαζεις αλλο launcher.

Δημοσ.

Μα πολύ κόσμο τον βολεύει αυτό... Αλλά ένας launcher σιγά το πράγμα....

Γενικά εγώ πάντως είμαι φαν του vanilla

Και δυστυχώς έχω samsung αλλά custom οπότε παλεύεται...

• Like 3
Δημοσ.

Μια που αναφέρουμε launchers, έχει κάποιος υπόψιν του κανέναν που να μοιάζει με το sense της HTC; Χρησιμοποιώ Nova λόγω...αβάσταχτης ελαφρότητας που δεν μου επηρρεάζει ταχύτητα, αλλά αισθητικά το HTC Sense το θεωρώ κορυφαίο.

ΥΓ: Καλό το παραπάνω Lenovo, αν και δεν πολυξεχωρίζει από την πληθώρα άλλων όμοιων smartphones. Και όχι, δεν εντυπωσιαστήκαμε επειδή φοράει τον πρώτο 64μπιτο Intel, εφόσον ο ανταγωνισμός έχει 64μπιτες εκδόσεις μήνες τώρα. 

Δημοσ.

με 2gb ram Και 64bit ατομ, πεζει να μπορείς να κάνεις πορτ windows 8.1 Πανω του . αχαχαχα

δεν αποκλειτε με ενα bios emulator και σωστούς οδηγούς(εκεί είναι λίγο ζόρι) παίζει και να δεις..... το θέμα είναι ότι είναι μικρή οθονη για κατι τέτοιο)

Δημοσ.

Ριξτε μια ματια και στο Google Now Launcher, μου φανηκε ελαφρυτερος απο nova/apex, πιο απλος σιγουρα. Τον χρησιμοποιω καιρο τωρα.

Δημοσ.

Ριξτε μια ματια και στο Google Now Launcher, μου φανηκε ελαφρυτερος απο nova/apex, πιο απλος σιγουρα. Τον χρησιμοποιω καιρο τωρα.

ελαφρύτερος ναι..... 5 φορές ποιο ενεργοβόρος πάλι ναι όμως (γιατί ανά τόσο στέλνει δεδομένα αναφοράς στην μαμά google)

Δημοσ.

...

ΥΓ: ... Και όχι, δεν εντυπωσιαστήκαμε επειδή φοράει τον πρώτο 64μπιτο Intel, εφόσον ο ανταγωνισμός έχει 64μπιτες εκδόσεις μήνες τώρα. 

Οι intel, περαν της καλυτερης διαχειρισης ενεργειας που ειναι σημαντικη στα κινητα, εχουν συνηθως και μακραν μεγαλυτερη ταχυτητα απο τους φτηνιαρικους επεξεργαστες, δεν νομιζω να συγκρινονται, θα το δουμε σιγουρα στα πρωτα benchmarks.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...