Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.εχω ένα πρόβλημα,έκανα format το MacBook pro που εχω,λόγο ότι θα πουληθεί και του πέρασα το Yosemite.το πρόβλημα που εχω ειναι ότι μόλις παω να ανοίξω το Safari μου βγάζει μυνημα ότι το Safari θέλει κωδικό keychain για να μου το άνοιξη.και δεν μπορώ να μπω στο ιντερνετ.επισης ένα αλλο που μου βγάζει και μένει ανοιχτό και δεν σβήνει ειναι το keychain acces wants to use the login keychain.πως μπορώ να κάνω reset και να περάσω κωδικό αλλο;προσπαθώ να μπω και στο iCloud για να κάνω reset και δεν με βάζει.τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Αν έκανες σωστό erase του δίσκου και Clean Install του OS X από το interface των OS X Utilities (αναφέρεται σαν Reinstall OS X)  στο Recovery Partition δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Το ίδιο ισχύει για την διαδικασία από ένα Install Disk.

Πως το έτρεξες τελικά ;.

Δημοσ.

Πήγα πρώτα στο disk utility και έκανα φορματ τον δίσκο. Μετα έκανα την εγκατάσταση απο τα cd που είχα.μολις τελείωσα έβαλα όλες τις αναβαθμίσεις που μου έβγαλε,και έπειτα πήγα στο Apple Store και εγκατέστησα το Yosemite

Δημοσ.

Σωστή η διαδικασία, δεν θα έπρεπε να προκύψει τέτοιο θέμα, εκτός και προηγούμενα δεν είχες απενεργοποιήσει 

κάποια services.

Για ρίξε μια ματιά στο άρθρο και βλέπουμε. :)

Δημοσ.

<p>Σωστή η διαδικασία, δεν θα έπρεπε να προκύψει τέτοιο θέμα, εκτός και προηγούμενα δεν είχες απενεργοποιήσει </p> <p>κάποια services.</p> <p> </p> <p>Για ρίξε μια ματιά στο <a data-ipb='nomediaparse' href='http://macnotes.gr/2011/04/19/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-mac-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7/'>άρθρο</a> και βλέπουμε. :)</p>

έκανα παλι αυτά που έλεγε το αθρο για εγκατάσταση clean instal απο το ιντερνετ και αφου τελείωσε και έκανε επανεκκίνηση είδα ότι δεν είχε σβήσει τιποτα. Τα ίδια είταν,ξαναπέρασα τελικά το cd απο την αρχή.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κάτι δεν πάει καλά. Αφού απενεργοποιήθηκαν τα services και διαγράφηκε ο

δίσκος, το μηχάνημα είναι πλέον καθαρό.

Το δε clean install του OS X, απ' όποια πηγή και να προέρχεται δεν μπορεί 

να φέρνει μαζί του δικά σου στοιχεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...