Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρόνια σε όλους.

Λοιπόν κάτι συμβαίνει νομίζω με την μπαταρία. Για δείτε και εσείς..

post-287040-0-14367800-1420536449_thumb.png

[ATTACH]801774[/ATTACH]

Το λειτουργικό σύστημα νομίζω ότι τρώει πολύ μπαταρία.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατι αφηνη ανοιχτο η rom και σου τρωει αρκετη μπαταρια.Θα σου προτινα το Greenify.Θα το βρεις στο Play Store

Δημοσ.

Κατι αφηνη ανοιχτο η rom και σου τρωει αρκετη μπαταρια.Θα σου προτινα το Greenify.Θα το βρεις στο Play Store

Το εβαλα...δεν ειδα καμια διαφορα! Νομιζω αυτο θελει ροοτ για να λειτουργισει σωστα !!

Δημοσ.

Το εβαλα...δεν ειδα καμια διαφορα! Νομιζω αυτο θελει ροοτ για να λειτουργισει σωστα !!

Θέλει ρουτ για να εκμεταλλευτείς όλες του τις δυνατότητες, αλλά κάνει δουλειά και χωρίς

• Like 1
Δημοσ.

Θέλει ρουτ για να εκμεταλλευτείς όλες του τις δυνατότητες, αλλά κάνει δουλειά και χωρίς

Το εβαλα αλλα δεν ειδα διαφορα...ΙΣως το ξαναβαλω και θα δω τι παιζει ! Στο G 3 το εχεις ; Σου κανει δουλεια ;;;

Δημοσ.

Το εβαλα αλλα δεν ειδα διαφορα...ΙΣως το ξαναβαλω και θα δω τι παιζει ! Στο G 3 το εχεις ; Σου κανει δουλεια ;;;

Ακολούθησες τις οδηγίες; το Είχα στο S3, δεν το έβαλα ακόμα επειδή δεν το χρειάστηκα και δεν βγήκε ακόμα ρουτ για την Lollipop.

Δημοσ.

Εμενα στο ταμπλετ μου γραφει οτι το λειτουργικο android καταναλωνει μονο 3% αλλα παντα πρωτο εχει το "Ετοιμοτητα κυψελης" που καταναλωνει 61-64% και δεν ξερω πως να το απενεργοποιησω.Στις ρυθμισεις -Χρηση δεδομενων-Περισσοτερα μου βγαζει 4 επιλογες:

1)VPN   2)Φορητο σημειο προσβασης   3)Ethernet   4)Δικτυα κινητης τηλεφωνιας

Στο 4 δεν εχω κλικαρει την ενεργοποιηση δεδομενων.για δικτυα κινητης τηλεφωνιας.Εψαξα σε ολες τις εφαρμογες που ειναι εγκατεστημενες αν υπαρχει εφαρμογη που να σχετιζεται με την ετοιμοτητα κυψελης και βρηκα καποια που ονομαζεται "Ρυθμιση δικτυου κινητης τηλεφωνιας" αλλα δεν με αφηνει να επιλεξω απενεργοποιηση,ουτε διακοπη,ουτε καν εκαθαριση δεδομενων.Τι χρησιμοτητα εχει 1 τετοια εφαρμογη σε ταμπλετ χωρις 3G,μηπως χρησιμευει για το tethering?

Ξερει κανεις αν ειναι οντως αυτη η εφαρμογη?

Δημοσ.

Ακολούθησες τις οδηγίες; το Είχα στο S3, δεν το έβαλα ακόμα επειδή δεν το χρειάστηκα και δεν βγήκε ακόμα ρουτ για την Lollipop.

Ειναι ακαταλαβιστικο δεν βγαζω ακρη...κατι κουλα μου κανει ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...