Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ηχο στερεοφωνικου

kostass__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα, εχω ενα midi στερεοφωνικο δεκαπενταετιας sony αυτο

post-93334-0-26814900-1420534713_thumb.jpg

οταν ειναι στο video και παιζει ηχο απο laptop εχει πολυ μειωμενη αποδοση.

δηλαδη ανεβαζω την ενταση πχ στο τερμα για να παιζει οπως θα επαιζε στη μεση και λιγο παραπανω.

οταν το γυρνω στο ραδιοφωνο παιζει το ενα ηχειο κανονικα (φουλ ενταση) και το αλλο ηχειο με μειωμενη αποδοση.

φταιει το καλωδιο για τον ηχο απ'το λαπτοπ? ενα 3,5 jack to rca ειναι. (δυστυχως εχει οπτικη ο ενισχυτης αλλα το λαπτοπ οχι.

ο ηχος απο το ραδιοφωνο γιατι εχει αυτη την συμπεριφορα?

κατι εχει σκασει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκιμασε να κανεις τραμπα τα ηχεια δηλαδη αυτο που παιζει τερμα να το βαλεις εκει που ακουγεται το σιγα δες αν εχει καμια ρυθμισε για δεξι αριστερο ηχειο πιο να παιζει πιο πολυ και πιο οχι

Δοκιμασε να κανεις τραμπα τα ηχεια δηλαδη αυτο που παιζει τερμα να το βαλεις εκει που ακουγεται το σιγα δες αν εχει καμια ρυθμισε για δεξι αριστερο ηχειο πιο να παιζει πιο πολυ και πιο οχι

εχω κανει ηδη την τραμπα και το ηχειο που επαιζε κανονικα πριν τωρα παιζει μειωμενα και αντιστροφα. τα ηχεια ειναι οκ δηλαδη.

την ρυθμιση που λες την εχει και ειναι στο μηδεν.

50-50 δηλαδη ο ηχος...

Πιστεύω ότι το πιθανότερο είναι να έχεις κομμένο καλώδιο RCA που λογικά χρησιμοποιείς. Κούνησε το καλώδιο την ώρα που παίζει σε διάφορα σημεία κατά μήκος όπως και στις ενώσεις κοντά στο βύσμα να δεις αν επανέρχεται ο ήχος σε κανονική ένταση.

ελπιζω να ειναι το rca που μου κανει το θεμα αυτο.

το ανησυχητικο παντως ειναι που η εξοδος του αριστερου ηχειου οταν ειναι στο ραδιο παιζει πολυ χαμηλα και εδω το rca δεν παιζει καθολου.

παντως παρηγγειλα ενα κανουργιο rca να δω.

παιζει να εχει σκασει κατι πχ πυκνωτης και να χανει ο ηχος?

Τσεκαρε μηπως δεν παταει καλα το καλωδιο στο βυσμα του ηχειου βαλε λιγακι ενα πιο χοντρο καλωδιακι μια αλλη πατεντουλα ειναι να βαλεις τα δυο μαυρα καλωδιο στην ιδια εξοδο και τα κοκκινα ξεχωριστα.Αλλιως μετα αν πιανουν τα χερια σου ανιξε τον ενισχυτη και δες τι παιζει

θα παω σπιτι και θα αλλαξω και τα καλωδια των ηχειων (κοκκινο μαυρο)

ετσι θα δω αν φταιει κατι απο αυτα.

αλλιως στα ενδοτερα αλλα δεν εχω και καμια μεγαλη ιδεα απο πυκνωτες και αν εχουν σκασει η οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...