Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά παιδιά!

Ένας φίλος μου σκέφτεται να αγοράσει το Lenovo G50-45 και διαιροτιέται αν γίνεται, επειδή αρχικά έχει μόνο έναν σκληρό 1Tb μέσα, να του προσθέσει μελλοντικά και έναν SSD για τα προγράμματα και το λειτουργικό.

Γνωρίζεται αν και κατά πόσο εύκολα γίνεται κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Φυσικά και μπορεί απλα βγάζει τον 1tb και βάζει τον ssd δεν ειναι πολύπλοκη διαδικασία

Δημοσ.

Ορισμένα laptop έχουν υποδοχές για 2 δίσκους το συγκεκριμέμο ομως δεν νομίζω και αυτο που κάνουν αρκετοί ειναι να βγάλεις το cd drive και στην θέση του να βάλεις 2ο δίσκο με αυτο εδώ http://www.ebay.com/itm/New-2nd-Universal-SATA-to-SATA-12-7mm-HDD-Hard-Disk-Drive-Caddy-Bay-For-Laptop-/350804277091?pt=UK_Collectables_HardDriveEnclosures_RL&hash=item51ad907763, το μείον βέβαια ειναι οτι χάνεις το cd drive

Δημοσ.

Α! Να έχει και τους δύο σκληρούς δεν γίνεται δηλαδή!!?? Απλά μετατρέπει τον 1Τ σε εξωτερικό?

'Η αυτό που λες ή αυτό που είπε το παιδί παραπάνω.

Το συγκεκριμένο λαπτοπ δεν έχει θέση για 2 δίσκους.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά ήσασταν κατατοπιστικότατοι! Θα ενημερώσω τον φίλο μου και αν έχω καμία έξτρα ερώτηση θα σας ενημερώσω!

Δημοσ.

σε μερικά υπαρχει η δυνατοτητα να βγαλεις το dvd-rw και να βάλεις δευτερο σκληρό, όπως ειπαν παραπανω και μετα κανεις το dvd-rw εξωτερικό,

Πιστευω αξίζει καθώς πλέον χρησιμοποιουμε ελάχιστα δισκάκια

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά παιδιά!

Ένας φίλος μου σκέφτεται να αγοράσει το Lenovo G50-45 και διαιροτιέται αν γίνεται, επειδή αρχικά έχει μόνο έναν σκληρό 1Tb μέσα, να του προσθέσει μελλοντικά και έναν SSD για τα προγράμματα και το λειτουργικό.

Γνωρίζεται αν και κατά πόσο εύκολα γίνεται κάτι τέτοιο?

Ηθελα να κανω το ιδιο σε lenovo,συμφωνα με την ελληνικη αντιπροσωπεια που πηρα χθες χανω την εγγυηση.

Να το ψαξεις πριν την αλλαγη αν σε ενδιαφερει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...