ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα και καλή χρόνια , θέλω την βοήθεια σας έχω ένα ups της trust το pw-4130m στα 1300va το πρόβλημα μου είναι ότι ο ανεμιστήρας δουλεύει συνέχεια ακόμα και όταν το ups είναι κλειστό, ο ανεμιστήρας κλείνει μόνο όταν το βγάζω από την μπριζα. Δεν ξέρω αν είναι έτσι ή χαλασμένο άλλα είναι ενοχλητικό.Πρόσφατα το καθάρισα και εσωτερικά. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
stelakis1914 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Όλα τα UPS κάνουν κάποιο θόρυβο και τα φτηνά που έχουν και μεγάλους ανεμιστήρες ακόμα περισσότερο. Προσπάθησε να βρεις τα db θορύβου εν λειτουργία στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής σου, για να επιβεβαιώσεις αυτό το σενάριο. 1
sswift13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Από ότι είδα στο net, ο ανεμιστήρας σε αυτό το UPS δουλεύει συνεχώς (ακόμα και με το κουμπί κλειστό). Δες εδώ Άρα δεν είναι πρόβλημα. Τώρα βέβαια πολλοί έχουν παράπονο σχετικά με τον θόρυβο ...
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Σας ευχαριστώ απ ότι είδα και εγώ το συγκεκριμένο ups ο ανεμιστήρας δουλεύει συνεχώς, η θα το συνηθίσω η θα το αλλάξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα