Προς το περιεχόμενο

nokia lumia 2520

Ελληνίκη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως ειδα δουλεύει από το γεμάτο. Θα δείξει. Κάτι για anti virus? Ή εξίσου προστατεύεται;

Αν και εχει antivirus,που ειναι το windows defender,εντούτοις δε το χρειαζεσαι γιατι δεν κολλας τιποτα μ'αυτη την εκδοση των windows(windows RT) που εχει  το nokia 2520. 

Επεξ/σία από ektor7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κι αν θέλω να κατεβάσω κάποια ταινια με τορρεντ θα γίνεται κανονικά; κι κάτι άλλο... μπορώ να συνδέσω εξωτερικο σκληρο δίσκο; και με ποια προϋπόθεση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο το store κανεις install το torrex Lite(δωρεαν) ή το torrex Pro(paid).

-Κατεβαζει torrents

-Παιζει σχεδον ολες τα φορματ βιντεο

-Υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους και ελληνικο μενου.

-Και μπορεις να ξεκινησεις να βλεπεις το βιντεο που θες πριν ακομη ολοκληρωθει το κατεβασμα.

Και για ανεξαρτητο player που μπορει να σου βρει απο μονο του υποτιτλους ειναι το VideoBox Player.

Για εφαρμογες που εχει το store δες και το θεμα αυτο.

μπορώ να συνδέσω εξωτερικο σκληρο δίσκο;; και με ποια προϋπόθεση;

Να αγορασεις καλοδιο otg(usb 2.0) ή αυτο(usb 3.0).

Επεξ/σία από ektor7

Ήσουν πολύ κατατοπιστικός. Σε υπέρ ευχαριστω. Μια τελευταια ερώτηση. Με το ίδιο καλωδιο μπορώ να το συνδέσω με τον εκτυπωτή μου;

Ήσουν πολύ κατατοπιστικός. Σε υπέρ ευχαριστω. Μια τελευταια ερώτηση. Με το ίδιο καλωδιο μπορώ να το συνδέσω με τον εκτυπωτή μου;

Για οτιδηποτε χρειαζεται drivers,οπως ο εκτυπωτης,πρεπει να δεις αν το μοντελο που εχεις ειναι συμβατο με τα Windows RT.Δεν ειναι οπως τα κανονικα windows που μπορεις να εγκαταστησεις εσυ τους drivers,αλλα ερχονται μεσα απο τα updates των windows!

Τι εκτυπωτη εχεις?

Αν ο εκτυπωτης σου εχει wifi support τοτε μπορεις να τον συνδεσεις μεσο wifi.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις φορτισει 100% το βγαζεις.Καλο ειναι να μην το αφεινεις να αδειαζει τελειως η μπαταρια για να το βαλεις ξανα για φορτησμα.Μεχρι το 30-40%.Αυτο ισχυει για ολες τις συσκευες μας,smartphones,laptop κ.ο.κ.!

Για ποσο κραταει το συγκεκριμενο tablet,δεν ξερω να σου πω σιγουρα,γιατι δεν το εχω!Σιγουρα πανω απο 8ωρες,ελαφρια χρηση,(browsing,video,music,50% φωτινοτητα)

Επεξ/σία από ektor7

Πόσες ώρες φορτιση χρειάζεται; κ ποσο διαρκει η μπαταρία;

Για να το ρωτάς αυτό μάλλον τώρα το πήρες ?

Γιατί επέλεξες αποκλειστικά RT tablet ???

Γιατί δεν εχω πλέον λαπτοπ και έτσι πηγα σε μια τέτοια λύση. Παράλληλα, αφού είπα ότι είναι ταμπλέτα γιατί να μην δέχεται και την σιμ μου; άλλωστε χρειαζόμουν να έχει 3g 4g γιατί το καλοκαίρι θα λείψω για 7 μήνες, οποτε δεν θα με βολευε το κινητο αλλα ούτε να κάνω σύνδεση.(πανάκριβα τα πακέτα) Απ εκεί κ περα θέλω να εχω word κλπ, εχω δουλέψει σε περιβάλλον w8 μου είναι οικειο... και ειχα το πολυ 350€ με το ζόρι 400€.

Δες αν ειναι στην λιστα.

Σε ευχαριστω για την λιστα. Δυστυχως δεν είναι μεσα... να σαι καλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικα επρεπε να πηγενες σε καποιο με κανονικα Windows 8,που εχουν τα λαπτοπ και τα ντεσκτοπ.Η RT δεν μπορει να αντικαταστησει το λαπτοπ και δεν τρεχει τα προγραμματα που εχου τα windows 7 του desktop.

Καλυτερη λυση θα ηταν ενα asus t100,(64 GB) ή 32GB που ειναι και tablet και λαπτοπ μαζι και τρεχει ολα τα προγραμματα των windows,οχι μονο αυτα του store.

Και για 3G καλυτερη λυση ή να κανεις tethering απο το κινητο ή να παρεις αυτο ή αυτο,που μπορεις να το εχεις ως portable router για ολες τις συσκευες σου,χωρις να τρως την μπαταρια των συσκευων σου.

Επεξ/σία από ektor7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...