Alchemist` Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Από τότε που αρχίσαμε να τον ψηφιοποιούμε. Πιάσε μου ένα mp3 στα 1920x1080pixel σε παρακαλώ. 3
lefi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Η γενική ιδέα μου και μάλιστα από ένα sony walkman mp3 player που έχω αλλά και από κάποια άλλα είναι ότι μετά από ένα αριθμό αρχείων έχει προβλήματα, εμένα δεν μου βγάζει κανονικά την μικρογραφία στα βίντεο, και σε ένα φάκελο μουσικής ενώ μέσα από το mp3 player τα τραγούδια εμφανίζονται κανονικά όταν το βάζω στον υπολογιστή να τα δω μου βγάζει τα περιεχόμενα των υποφακέλων μπερδεμένα, οπότε τα χιλιάδες τραγούδια που χωράνε στα 128 GB θα λειτουργούν κανονικά η τζάμπα τα 1200 €.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Αυτό μπορείς να το πετύχεις και με οποιαδήποτε android/ios συσκευή, αρκεί να την έχεις κάνει root/jb αντίστοιχα και να 'χει μια αξιόλογη επαρκή χωρητικότητα. Βάζεις έναν lossless player και απολαμβάνεις αψεγάδιαστη ηχητική ποιότητα.
evergrace Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Τέτοιες στρατηγικές να ακολουθεί η sony και θα τα πάει 'μια χαρά'.
Kazama88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Αυτό μπορείς να το πετύχεις και με οποιαδήποτε android/ios συσκευή, αρκεί να την έχεις κάνει root/jb αντίστοιχα και να 'χει μια αξιόλογη επαρκή χωρητικότητα. Βάζεις έναν lossless player και απολαμβάνεις αψεγάδιαστη ηχητική ποιότητα. Ούτε καν, το κινητό σου έχει σκ@τά dac και οδηγεί με δυσκολία ακόμα και τις ψείρες που σου δίνει τσάμπα. Για κάποιον που ακούει τραγούδια μέσα από το youtube ή το playlist του αποτελείται απο Κιάμο θα ήταν αρκετό, αλλά σε κάποιον που σέβεται τα αυτιά του και τα έχει εκπαιδεύσει και λίγο ο ήχος που βγαίνει από ένα κινητό είναι αστείος. Εναλλακτική λύση είναι να πάρει ένα εξωτερικό dac/amp και να το συνδέει στο κινητό οπότε να το παρακάμπτει αλλά και πάλι θες ενα 300αρι, δεν ξέρεις αν είναι συμβατό με το μοντέλο του κινητού σου και θα είναι λιγότερο βολικό. 6
AntiCambeR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Σε οποιους και να απευθυνεται η συσκευη η τιμη αυτη ειναι τελειως παραλογη.Τι κοστος να εχει για την Sony,50-100e? Οσα ΦΠΑ,εξοδα μεταφορας,κλπ και να βαλεις δεν δικαιολογειται αυτη η τιμη. Με 1200$ παιρνεις ολοκληρο ηχοσυστημα η αλλα 100 πραγματα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 οποιος εχει κινητο δεν νομιζω να παρει και walkman και μαλιστα των 1200€
Kazama88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Το πάθος δεν κοστολογείται! Με 1200$ δεν παίρνεις ηχοσυστημα αλλά 1 μόνο καλούτσικο ηχείο για τους audiophiles! Σίγουρα δεν κάνει 100 η κατασκευή του αλλά πιο πάνω, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι dsd dacs κάνουν 1000$ μια μεση τιμή. Δεν ξέρω βεβαια τι ποιότητας είναι το συγκεκριμένο. Το κόστος για τα μέλη ενός computer/gadget forum δεν δικαιολογείται, για πήγαινε όμως στο avclub και ρώτα. Υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω που για τον ήχο τους έχουν δώσει πολλά δεκαχίλιαρα. Είναι ένα από τα πιο ακριβά χόμπι! 3
hackerW32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 απαρεδεχτο κατα την αποψη μου, φυσικα δεν ειμαι πιθανος αγοραστής, αλλα εδω μιλάμε για ενα ταμπλετ μικρου μεγεθους με απιστευτη ποιοτητα ηχου (απο οτι λενε) αλλα με παλιο λειτουργικο, μετρια οθονη, και 1200. τουλαχιστον εχει μεγαλο χορο. by the way, μονο σε εμενα δεν αρεσει που ο εσωτερικο χορος θα ειναι μεγαλητερος απο τον εκπετάσημο; που ειναι οι 128gb micro sd? σα πολυ να αργουν να βγουν στην αγορα
georgepppo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μόνο αν έγραφε apple ίσως να έκανε σοβαρές πωλήσεις αυτή η συσκευή, μάλλον άπατο θα πάει λόγω τιμής και πανάρχαιου λειτουργικού. android 4.2 τι έχει για mp3 δηλαδή που σε χαλάει ?
k_dinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδή αν βάλω σοβαρά ακουστικά πάνω του θα έχω καλό αποτέλεσμα?Λένε ότι όσο καλή και να είναι η πηγή, θες και ξεχωριστό ενυσχιτή για την ένταση
overpower Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 @Kazama88 Καθεσαι και τους εξηγεις χωρις λογο. Σε ελληνικο φορουμ βρισκεσαι. 3
sminitis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 "Μέσω της τεχνολογίας DSEE HX, το NW-ZX2 επαναδημιουργεί τη χαμένη πληροφορία των αρχείων MP3"... αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί πολύ απλά ο αλγόριθμος του mp3 κάνει απωλεστική συμπίεση, οπότε η πληροφορία χάνεται. Αν όμως το αρχείο είναι δημιουργημένο με υψηλό ρυθμό δειγματοληψίας τότε με τα κατάλληλα ακουστικά θα υπάρχει μεγάλη διαφορά. Τώρα όποιος τα έχει.....και έχει και το μικρόβιο τα σκάει και τελειώνει.
artshadows Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Πιάσε μου ένα mp3 στα 1920x1080pixel σε παρακαλώ. Πιάσε μου ένα mp3 στα 512kbps θα ηταν το σωστο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα