Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κατεβαζεις dosbox και το τρεχεις.Αφου εχεις ηδη αποσυμπιεσει τα games το καθενα σε ξεχωριστο φακελο μεχρι 8 χαρακτηρες στο root directory του δισκου μπαινεις στο dos prompt του dos box και γραφεις mount c c:\. Μετα πας στο c: γραφεις cd και το ονομα του παιχνιδιου πχ cd loom. Kαι μετα τρεχεις το exe η bat αρχειο του παιχνιδιου....

• Like 1
Δημοσ.

Πω πω συγκίνηση.... πόσα από αυτά έχω παίξει.... Άρχισα με ZX Spectrum 48K και το πρώτο PC
με CPU 8086, κάρτα γραφικών Hercules, 640Κ RAM, 2 Floppy Disks ... θυμάμαι τρέχαμε και εξομοιωτή για EGA.....
Τι ιστορικές στιγμές.... τότε πραγματικά τα ευχαριστιόσουν τα παιχνίδια...

:-D :-D :-D :-D

Τhe Lost Vikings..... παιχνιδάρααααα...
  • Like 1
Δημοσ.

Πω πω συγκίνηση.... πόσα από αυτά έχω παίξει.... Άρχισα με ZX Spectrum 48K και το πρώτο PC

με CPU 8086, κάρτα γραφικών Hercules, 640Κ RAM, 2 Floppy Disks ... θυμάμαι τρέχαμε και εξομοιωτή για EGA.....

Τι ιστορικές στιγμές.... τότε πραγματικά τα ευχαριστιόσουν τα παιχνίδια...

:-D :-D :-D :-D

Τhe Lost Vikings..... παιχνιδάρααααα...

όχι EGA, μάλλον CGA εννοείς. Το περίφημο simcga ;)

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν βρικα τροπο να κατεβαζω και τωρα καποια games δεν υπαρχουν :(

Στην σελιδα του game πχ https://archive.org/details/msdos_Prehistorik_2_1993, πατα δεξι κλικ->προβολη πηγαιου κωδικα και ψαξε(ctrl+f) για .zip

πχ στο συγκεκριμενο, θα δεις που γραφει τα εξης:

<script> AJS.emulate_setup({"url":"\/stream\/msdos_Prehistorik_2_1993\/Prehistorik_2_1993.zip?module=dosbox&scale=2","identifier":"msdos_Prehistorik_2_1993","module":"dosbox","scale":"2","path":"msdos_Prehistorik_2_1993\/Prehistorik_2_1993.zip","screenshot":"\/serve\/msdos_Prehistorik_2_1993\/Prehistorik_2_1993_screenshot.gif"});</script>

εμεις κραταμε τα εντονα.

Τωρα, για το συγκεκριμενο, η διευθυνση για κατεβασμα ειναι 

https://www.archive.org/cors/msdos_Prehistorik_2_1993/Prehistorik_2_1993.zip

Οταν κατεβει, μετονομασε το απο cors_get.php σε οτιδηποτε.zip

με παρομοια λογικη και τα υπολοιπα :P

Ελπιζω να μην ειναι παρανομο, αλλα εφοσον τα games εχουν ανεβει δημοσιως, δεν πιστευω. Αν ειναι, ας σβηστει το post μου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...