Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει και Zac Mc Cracken? το αγαπημένο μου

H μεγαλύτερη ήττα... να έχεις κάνει φτάσει στο τέλος στον Άρη, να μην τα κάνεις όλα σωστά και να πρέπει να ξεκινήσεις απ την αρχή (save? τι είναι αυτό?...).. Α ρε Amiga αθάνατη...

• Like 1
Δημοσ.

Turrican και Lamborghini American Challenge....Τι αλλο να πουμε :)

Βεβαια τα περισσοτερα ειναι "stream only" δεν στα "δινουν" πρακτικα, η κανω λαθος ?

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι. Δε ξέρω εγώ σίγουρα το έπαιζα σε ασπρόμαυρη οθόνη και θυμάμαι πιο απλά γραφικά.

Πέταγε σίγουρα προς το πλάι(οριζόντια) και η κίνηση μου θυμίζει το παιχνίδι το 1ο βίντεο που πόσταρες αλλά δεν είναι αυτό :(

Μήπως εννοείς το Afterburner? Το έπαιζα σε Amstrad 464...

https://www.youtube.com/watch?v=uTVbmSJ4dak

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι. Δε ξέρω εγώ σίγουρα το έπαιζα σε ασπρόμαυρη οθόνη και θυμάμαι πιο απλά γραφικά.

Πέταγε σίγουρα προς το πλάι(οριζόντια) και η κίνηση μου θυμίζει το παιχνίδι το 1ο βίντεο που πόσταρες αλλά δεν είναι αυτό :(

Το άλλο θρυλικό side-scroller της εποχής ήταν το R-Type, με άπειρους κλώνους, αλλά μάλλον ούτε αυτό είναι

• Like 1
Δημοσ.

Το R-Type συγκεκριμένα το είχα στο Gameboy.

Το Gradius (κάποια παραλλαγή του, αλλά δε θυμάμαι ποια ακριβώς) το είχα παίξει σε arcade (ουφάδικα τα έλεγαν τότε).

Γενικά νομίζω τα παιχνίδια που παίζει κάποιος (ηλεκτρονικά ή μη) είναι από τα πράγματα που χαράζονται πολύ έντονα στη μνήμη.

• Like 1
Δημοσ.

ετσι,σωστα.............και δεκαρικα στο ουφαδικο,τριχια οταν δεν εβλεπε το αφεντικο κτλ.......τζιν μπουφαν λεβις με τις μεγαλες εσ.τσεπες....

καλα [παλι] οφφφφφφφ τοπικ βγηκα.

σορρυ guys...ωραιες εποχες.

• Like 3
Δημοσ.

ετσι,σωστα.............και δεκαρικα στο ουφαδικο,τριχια οταν δεν εβλεπε το αφεντικο κτλ.......τζιν μπουφαν λεβις με τις μεγαλες εσ.τσεπες....

καλα [παλι] οφφφφφφφ τοπικ βγηκα.

σορρυ guys...ωραιες εποχες.

τι τριχια ρε ,πετονια και πατημενο το κουμπι που εφτυνε το κερμα και το εσπρωχνες απο κατω να παει να ακουμπησει το συρματακι και να το βγαλει παλι.καταστροφη σκετη ειμασταν για τα μαγαζια

snow το τερματιζα με ενα εικοσαρικο ,εκεινο με τον περικλη απο πισω οχι το κιτρινο

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...