Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχ,ωραίες μνήμες, νοσταλγικά αλλά αγύριστα χρόνια........ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%AD%CE

• Like 6
Δημοσ.

Όπως κι προείπαν τα παιδια φέρνει συγκινησεις από το pc gaming στις αρχές του 90. Αλλά μέχρι εκεί :) Δεν νιωθω την ανάγκη για γεροντολαγνεία.

• Like 2
Δημοσ.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε αν υπάρχει σε αυτή τη συλλογή το πρώτο παιχνίδι που θυμάμαι να παίζω:

Πετούσες με ένα μαχητικό οριζόντια στην οθόνη και στο τέλος κάθε πίστας υπήρχε μια νεκροκεφαλή που έπρεπε να κερδίσω ως boss battle. Θυμάται κανείς ;

Δημοσ.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε αν υπάρχει σε αυτή τη συλλογή το πρώτο παιχνίδι που θυμάμαι να παίζω:

Πετούσες με ένα μαχητικό οριζόντια στην οθόνη και στο τέλος κάθε πίστας υπήρχε μια νεκροκεφαλή που έπρεπε να κερδίσω ως boss battle. Θυμάται κανείς ;

Κάποιο από αυτές τις παραλλαγές ίσως; (Το truxton πχ)

(αν και πετάει κάθετα)

Οριζόντια πέταγε το Gradius και το Gradius 2

Νεκροκεφαλή boss παίζει κι εδώ

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει κανένα από τα θρυλικά της LucasArts (Loom, τα Monkey Island, Maniac Mansion, Zac McKracken, τα Indiana Jones κτλ)

Λόγω copyright μάλλον.

Λογικό, αφού ακόμα τα πουλάνε. Και ακόμα "πουλάνε".

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιο από αυτές τις παραλλαγές ίσως; (Το truxton πχ)

(αν και πετάει κάθετα)

Οριζόντια πέταγε το Gradius και το Gradius 2

Νεκροκεφαλή boss παίζει κι εδώ

Δυστυχώς όχι. Δε ξέρω εγώ σίγουρα το έπαιζα σε ασπρόμαυρη οθόνη και θυμάμαι πιο απλά γραφικά.

Πέταγε σίγουρα προς το πλάι(οριζόντια) και η κίνηση μου θυμίζει το παιχνίδι το 1ο βίντεο που πόσταρες αλλά δεν είναι αυτό :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...