Δημοφιλής ανάρτηση georgepant Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) https://archive.org/details/softwarelibrary_msdos_games/v2 παλια αλλα καλα. για οποιον δεν τα εχει και οποιον θελει να θυμηθει τα νιατα του. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2015 από georgepant 30
nteminio Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 'Boulder dash' . . . Δακρυσα λιγο απο συγκινηση 3
dobro Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Αχ,ωραίες μνήμες, νοσταλγικά αλλά αγύριστα χρόνια........ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ 6
tim102 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 A! ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΗΘΕΛΑΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! 1
seithan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Όπως κι προείπαν τα παιδια φέρνει συγκινησεις από το pc gaming στις αρχές του 90. Αλλά μέχρι εκεί Δεν νιωθω την ανάγκη για γεροντολαγνεία. 2
karasardelis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Αν θέλετε να πάτε και ένα βήμα παραπέρα... http://www.pica-pic.com/ 5
kmarios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Leisure Suit Larry 5 το πρώτο μου adventure. Ώρες ατελειωτες μετα το λυκειο.... 1
majnun Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Αν μπορείτε να βοηθήσετε αν υπάρχει σε αυτή τη συλλογή το πρώτο παιχνίδι που θυμάμαι να παίζω:Πετούσες με ένα μαχητικό οριζόντια στην οθόνη και στο τέλος κάθε πίστας υπήρχε μια νεκροκεφαλή που έπρεπε να κερδίσω ως boss battle. Θυμάται κανείς ;
saxos55 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Αν μπορείτε να βοηθήσετε αν υπάρχει σε αυτή τη συλλογή το πρώτο παιχνίδι που θυμάμαι να παίζω: Πετούσες με ένα μαχητικό οριζόντια στην οθόνη και στο τέλος κάθε πίστας υπήρχε μια νεκροκεφαλή που έπρεπε να κερδίσω ως boss battle. Θυμάται κανείς ; Κάποιο από αυτές τις παραλλαγές ίσως; (Το truxton πχ) (αν και πετάει κάθετα) Οριζόντια πέταγε το Gradius και το Gradius 2 Νεκροκεφαλή boss παίζει κι εδώ 1
spacestar Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 έχει και Zac Mc Cracken? το αγαπημένο μου 1
saxos55 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δεν έχει κανένα από τα θρυλικά της LucasArts (Loom, τα Monkey Island, Maniac Mansion, Zac McKracken, τα Indiana Jones κτλ) Λόγω copyright μάλλον. Λογικό, αφού ακόμα τα πουλάνε. Και ακόμα "πουλάνε". 1
majnun Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Κάποιο από αυτές τις παραλλαγές ίσως; (Το truxton πχ) (αν και πετάει κάθετα) Οριζόντια πέταγε το Gradius και το Gradius 2 Νεκροκεφαλή boss παίζει κι εδώ Δυστυχώς όχι. Δε ξέρω εγώ σίγουρα το έπαιζα σε ασπρόμαυρη οθόνη και θυμάμαι πιο απλά γραφικά. Πέταγε σίγουρα προς το πλάι(οριζόντια) και η κίνηση μου θυμίζει το παιχνίδι το 1ο βίντεο που πόσταρες αλλά δεν είναι αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα