Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 170 ευρώ τσιμπάς 2 GB Ram από μάρκα όχι από κινεζιά (χωρίς παρεξήγηση) ε τι να πεις τώρα. Άριστο.

Ίσως το επόμενο κινητό μου, ίσως, εκτός αν η Samsung βγάλει κάτι σε λογική τιμή και με λογικά specs 

170 ευρώ τιμές κινας είναι μην το ξεχνάς....... λογικά στα κλασσικά κινέζικα eshop απο τα οποία αγοράζουμε κάνα 190 ευρώ αρχική τιμή, άντε 200 θα έχει στην χειρότερη

το να το φέρουν Ελλάδα επίσημα το ξεχνάς(εδω τα laptop της αρνήθηκε να το φέρνει πλέων επίσημα μετά από τα περιστατικά που έγιναν στο service εδώ)......... η αν το φέρει θα το φέρει κάποιος μεταπωλητής όπως έγινε με τα lenovo και τιμές πήγαν παραπέρα από των θεό....... τα 170 σου θα γίνουν 300+

ετσι απο κλασσικά eshop και άγιος ο θεός

οσο για την συσκευη καλή φαίνεται....... αλλά δεν είναι για την τσέπη μου..... (ενωω μεγάλη) μέχρι της 5 αντε 5,2 επιπέδου g2 θα ήταν καλά μετά εχω windows tablet)

Δημοσ.

Καμία σχέση φίλε η asus που έχουμε συνηθίσει στα laptop , με την asus της κινητής τηλεφ. Xiaomi, meiZu, lenovo είναι χιλιόμετρα μπροστά με πολύ πιο ποιοτικές συσκευές...

ποιοτικες συσκευες meizu,xiaomi,μεταλλικες με 200δολαρια??????....η lenovo το παλευει αλλα η ποιοτικοτερη μεταλλικη κατασκευη  της εχει 700 ευρω.

η εχω χασει επεισοδια η τα παραφουσκωνεις λιγο,ετσι απλα για να κανουμε κουβεντα.

τελος,για 200 δολαρια με 810 snapdragon δεν γινετε αλλα σε αυτα τα χρηματα και πολυ καλα σπεκς δινει αλλα και τρομερη ποιοτητα κατασκευης.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά έχω Asus zenfone 5 και θα σας πω ότι το τηλέφωνο σκίζει… Είναι έτη μπροστά από μερικά ονόματα. Π.χ. νυχτερινές φωτογραφίες που κάνει κανένα άλλο τηλέφωνο δεν θα κάνει. Θα σας βγάλει φωτογραφία μέσα στο σκοτάδι (όχι ότι θα είναι κάτι πολύ ποιοτικό αλλά θα φανεί το αντικείμενο. Ενώ τα αλλά τηλέφωνα θα σας βγάλουνε μαυρίλα σκέτη)

• Like 1
Δημοσ.

Εγω το κοβω για καρα-ευκαιρια το συγκεκριμενο πάντως τηλεφωνο ειδικα με τον z3580.παταει ακόμα και τον 805 απο τι βλεπω σε συγκριτικα.και 250ευρω να πηγαίνει οταν βγει απο τα γνωστά κινεζομαγαζα οταν βγει θα ειναι τσαμπα αφου π.χ το note 4 παει 600 ευρω με τον 805

Δημοσ.

Έχει πολύ μικρό μπέζελ άρα υποθέτω ότι το μέγεθός του θα είναι περίπου όσο το Zenfone 5 (που είναι γνωστό ότι το μπέζελ του περισσεύει αρκετά). Αν πράγματι είναι τόσο, δεν είναι μεγάλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...