Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.εδω και 3 μερες εχω ενα προβλημα μπαινω στο ίντερνετ και το ρουτερ κανει σαν να χανει τις ρυθμίσεις του.δοκιμασα αλλα 2 ρουτερ παλι τα ιδια.δοκιμασα να αλλαξω καλωδια αλλα τπτ παλι.πηρα τον οτε μου είπαν φταιει το ρουτερ.σημερα πηρα αλλο το zte του οτε.και δεν αλλαξε τιποτα και αυτο τα ιδια.μετρισα την ταχυτητα και μου έβγαλε 0.6!!! Ενω εχω 8αρα.κανει πανω απο 10 (επανακινησεις) την ημερα

Δημοσ.

Όταν λες πως κάνει σαν να χάνει τις ρυθμίσεις του, τι εννοείς;; κατ αρχάς έλεγξε πρωτα την δικιά σου μεριά πριν μπλεξεις με τον ΟΤΕ.. Έχεις βάλει σε κάθε συσκευή φίλτρο; (πλην του ρουτερ).. Εχεις στο σπίτι συναγερμό; και αν ναι αυτός έχει φίλτρο; το καλώδιο του τηλεφώνου έχει αλλοιωθεί, τσακίσει, χαλάσει, σε κάποιο σημείο; αν από όλα αυτά είσαι εντάξει, πάρε τους τηλέφωνο και πες τους οτι εχεις κανει μέχρι τώρα συν το οτι αλλαξεις ρουτερ, και δες τι θα σου πουν.. Είχα και εγω παρόμοιο θέμα με απόσυγχρονισμός και ταχύτητα 0.5 Mbps απο πάροχο, αλλά ηταν χαλιά η γραμμή... Μου την άλλαξαν και παίζω στα 24.

Δημοσ.

Καλησπερα.εδω και 3 μερες εχω ενα προβλημα μπαινω στο ίντερνετ και το ρουτερ κανει σαν να χανει τις ρυθμίσεις του.δοκιμασα αλλα 2 ρουτερ παλι τα ιδια.δοκιμασα να αλλαξω καλωδια αλλα τπτ παλι.πηρα τον οτε μου είπαν φταιει το ρουτερ.σημερα πηρα αλλο το zte του οτε.και δεν αλλαξε τιποτα και αυτο τα ιδια.μετρισα την ταχυτητα και μου έβγαλε 0.6!!! Ενω εχω 8αρα.κανει πανω απο 10 (επανακινησεις) την ημερα

καταρχην για να μην μπερδευομαστε αλλα και να ξεχωριζεις και εσυ το προβλημα.

αλλο πραγμα εχω χαμηλη ταχυτητα την οποια θα την δουμε μεσα απο τα χαρακτηριστικα του ρουτερ και οχι απο speedtest.

αλλο πραγμα το ρουτερ κανει επανεκιννηση που σημαινει οτι ειναι σαν να το κλεινεις και να το ανοιγεις οποτε ειναι θεμα εξοπλισμου

αλλο πραγμα κανει αποσυγχρονισμο δηλαδη σβηνει το λαμπακι του broadband(dsl) οποτε και δεν εχεις ιντερνετ και αλλο πραγμα σβηνει μονο το λαμπακι του ιντερνετ.

οποτε γραψε μας τα χαρακτηρηστικα της γραμμης μεσα απο το Interface ενος ρουτερ απο ολους.

β.να φταινε και τα 3 ρουτερ δεν γινεται αρα το πιο πιθανο ειναι οτι εχεις αποσυγχρονισμους οποτε κατι φταιει ειτε στην γραμμη ειτε στην καλωδιωση σου.

την γραμμη δεν μπορεις να την τσεκαρεις εσυ.το μονο που μπορεις νακανεις ειναι να βγαλεις ολα τα τηλεφωνα και ολα τα φιλτρα σπλιττερ και να αφησεις μονο το ρουτερ στην κεντρικη πριζα και να δεις αν εκει εχεις προβληματα οπως και ποσο συγχρονιζεις εκει.μπορει πχ να εχει θεμα καποια συσκευη ή να εχει θεμα καποιο φιλτρο.αν εχεις συναγερμο επισης θελει φιλτρο.αν τωρα πιανουν τα χερια σου για δοκιμη σε κατανεμητη/χωνευτη ή να λυσεις το κεντρικο πριζακι στο σπιτι και να κρατησεις μονο την γραμη που ερχεται απο τον κατανεμητη/χωνευτη ,θα ηταν μια πολυ καλη δοκιμη.

επισης αλλο πραγμα το router χανει τις ρυθμισεις που οκ το ενα μπορει να εχει θεμα αλλα και τα 3 ρουτερ δυσκολο.και εκει θα φανει διοτι θα βλεπεις οτι εχει χασει username/password, στοιχεια wireless ,πιθανα port forward.

Όταν λες πως κάνει σαν να χάνει τις ρυθμίσεις του, τι εννοείς;; κατ αρχάς έλεγξε πρωτα την δικιά σου μεριά πριν μπλεξεις με τον ΟΤΕ.. Έχεις βάλει σε κάθε συσκευή φίλτρο; (πλην του ρουτερ).. Εχεις στο σπίτι συναγερμό; και αν ναι αυτός έχει φίλτρο; το καλώδιο του τηλεφώνου έχει αλλοιωθεί, τσακίσει, χαλάσει, σε κάποιο σημείο; αν από όλα αυτά είσαι εντάξει, πάρε τους τηλέφωνο και πες τους οτι εχεις κανει μέχρι τώρα συν το οτι αλλαξεις ρουτερ, και δες τι θα σου πουν.. Είχα και εγω παρόμοιο θέμα με απόσυγχρονισμός και ταχύτητα 0.5 Mbps απο πάροχο, αλλά ηταν χαλιά η γραμμή... Μου την άλλαξαν και παίζω στα 24.

και επισης να μην εχει τιποτα 10 μετρα τηλεφωνικα που βαζουν μερικοι.

το πιο πιθανο θα ειναι να ειναι καποιο θεμα απεξω εκτος αν πειραχτηκε κατι στο σπιτι ή στον κατανεμητη.

η αφασια ειναι που παντα η πρωτη απαντηση ειναι φταιει το ρουτερ ακομα και αν εχεις καποιο καλο του εμποριου.και δινουν το zte που ειναι ακομα πιο σαπιδι και σου λενε δοκιμασε με αυτο.ενταξει και καλο ρουτερ να ειναι μπορει να φταιει αλλα μην το δενουν και σκοινι κορδονι οτι παντα φταιει το ρουτερ ειδικα οταν δεν ειναι zte ή γενικα ρουτερ του κιλου.καλο ειναι παντα να μπορει να εχει καποιος και δευτερο ρουτερ για δοκιμη

Δημοσ.

Το μονο που εχω πανω στην γραμη είναι ενα φιλτρο για να υπαρχει και τηλέφωνο. .το ρουτερ εχει 3 λαμπακια power.adsl.internet.το ιντερνετ σβηνει και αναβοσβηνει το adsl και μετα από 2 λεπτα επανέρχεται. .το εχω συνδέσει και μονο του πανω στην γραμη αλλα δεν κανει τπτ..οσο για την ταχυτητα στο 192.168.1.1 μου λεει ορι η ταχύτητα μου ειναι στα 6300 με testmyspeed ομως βγαζει 0.40 download

Το πρόβλημα λυθηκε με ταχύτητα 948kb/s. Ειχαν κοπει 2 καλωδιακια μεσα στην μπριζα του τηλέφωνου :-)

Δημοσ.

αρα λογικα συγχρονιζεις στα 8mbit δηλαδη τερμα οσο πρεπει με βαση το πακετο σου.επισης αν εχεις πριζακια με λογοτυπο οτε αλλαξε τα και βαλε κανονικα πριζακια διοτι του οτε εχουν πυκνωτη που κανει διαφορα παραξενα.επισης δεν θελουμε ουτε αντικεραυνικα.

Δημοσ.

αρα λογικα συγχρονιζεις στα 8mbit δηλαδη τερμα οσο πρεπει με βαση το πακετο σου.επισης αν εχεις πριζακια με λογοτυπο οτε αλλαξε τα και βαλε κανονικα πριζακια διοτι του οτε εχουν πυκνωτη που κανει διαφορα παραξενα.επισης δεν θελουμε ουτε αντικεραυνικα.

αντικεραυνικα δεν εχω και το μπρυζακι ειναι πολυ παλιο εδω και πολλα χρονια ηταν βυδομενο στον τοιχο και απορω πως κοπηκαν αυτα τα δυο καλώδια. Τι να πω δεν θα πηγαινε ποτε το μυαλο μου εκει.τζαμπα χρεοθηκα το ρουτερ του οτε που θα καει παλι 10000%.και δυστυχώς δεν μπορω να παω σε αλλο παροχο μονο οτε εχουμε εδω στο 2015
Δημοσ.

αντικεραυνικα δεν εχω και το μπρυζακι ειναι πολυ παλιο εδω και πολλα χρονια ηταν βυδομενο στον τοιχο και απορω πως κοπηκαν αυτα τα δυο καλώδια. Τι να πω δεν θα πηγαινε ποτε το μυαλο μου εκει.τζαμπα χρεοθηκα το ρουτερ του οτε που θα καει παλι 10000%.και δυστυχώς δεν μπορω να παω σε αλλο παροχο μονο οτε εχουμε εδω στο 2015

το ρουτερ νομιζω οτι ο οτε στο δινει χρησιδανειο και οτι δεν στο χρεωνει.γιατι αν ειναι να το χρεωνει ας το επιστρεψεις ή με τα ιδια λεφτα επαιρνες κατι απο το εμποριο.τωρα ναι πως κοπηκαν δεν ξερω εκτος αν τραβηχτηκε το πριζακι αποτομα και βγηκε απο τον τοιχο και καποιος απλα το ξαναβαλε μεσα χωρις να δει τι μπορει να εγινε.ο οτε απλα θα στο ζητησει το ρουτερ  οταν διακοψεις.μπορεις να ρωτησεις αν το χρεωνει ή απλα να δεις στο δελτιο αποστολης που σου δωσαν αν γραφει κατι.αν ειναι χρησιδανειο συνηθως το γραφει πανω οτι χρηση πελατη και οτι θα επιστραφει ο εξοπλισμος μετα την ληξη της συμβασης κτλ.αλλιως αν το χρεωνει κατι θα γραφει αλλιως θα το δεις στον λογαριασμο.αν ηταν δωρεαν και δεν το ζητουσαν πισω οπως παλια απλα θα γραφε δωρεαν διαθεση.αλλα οσο ξερω  ο οτε πλεον παιζει χρησιδανειο.δανεικο κοινως.αλλοι παροχοι σου δινουν καινουριο οταν δεσμευτεις για ενα χρονο συμβολαιο.τωρα εσυ αν δεν ειχες παρει ρουτερ γενικα σιγουρα δικαιουσαι.

τωρα οτι δεν υπαρχει αλλος παροχος εκει ....μακαρι να μπορουσα να σου πω κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...