Luxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Το εχω περασει. Δε διορθωσε το συγκεκριμενο. Λοιπον, τελικα συνδεσα το κουτι του υπολογιστη με την τηλεοραση. Ολα κομπλε! Παιζει και τα 3d iso και ο,τι γουσταρει! Εχω εγκαταστησει και το nvidia 3d vision και ολα κυλανε ομαλα. Απλα εχω μια απορια. Οταν συνδεω την τηλεοραση με τον υπολογιστη, δε προσαρμοζεται η οθονη τελειως, αλλα χανει στα ακρα. Διορθωνεται με δυο τροπους. Ειτε να αλλαξω την εικονα απο 16:9 σε screen to fit, ειτε απο τα windows να επιλεξω το stereoscopic 3d. Επισης ο bs player ολα τα βιντεο μου τα δειχνει στο 1/3 της οθονης, ακομα και εαν τα εχω full screen. Ο vlc και το powerDvd ειναι κομπλε. Επισης δεν ξερω εαν ειναι η ιδεα μου, αλλα στη τηλεοραση τα εικονιδια ( εχω καμια 40αρια ) γεμιζουν σχεδον ολη την οθονη, ενω στο pc monitor τη μιση μονο.. Τι μπορει να συμβαινει; Η αναλυση παντως ειναι κανονικα στα 1920χ1080. Τελος, να επιλεγω τα 24Hz; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Επειδή γνωρίζω τι αναπαράγει ακριβώς, μου κάνει εντύπωση που βρίσκεις αρχεία που δεν παίζουν. Η πλειοψηφία που υπάρχει στο διαδίκτυο από τις ''κλασσικές'' πήγες παίζουν μια χαρά. Για να βοηθήσω η 46Η7000 υποστηρίζει ακριβώς τα κάτωθεν: Υποστηριζόμενοι εξωτερικοί υπότιτλοι "" Ορισμένα αρχεία, ανάλογα με τον τρόπο που κωδικοποιήθηκαν, ενδέχεται να μην αναπαράγονται στην τηλεόραση. Όνομα Μορφή MPEG-4 Timed Text .ttxt SAMI .smi SubRip .srt SubViewer .sub Micro DVD .sub ή .txt SubStation Alpha .ssa Advanced SubStation Alpha .ass Powerdivx .psb SMPTE-TT Text .xml ............................................ Από την στιγμή που παίζει και .sub είναι τούμπανο....κατά την ταπεινή μου άποψη οι 3D υπότιτλοι δίνουν αρκετά στην συνολική εμπειρία. Το εχω περασει. Δε διορθωσε το συγκεκριμενο. Λοιπον, τελικα συνδεσα το κουτι του υπολογιστη με την τηλεοραση. Ολα κομπλε! Παιζει και τα 3d iso και ο,τι γουσταρει! Εχω εγκαταστησει και το nvidia 3d vision και ολα κυλανε ομαλα. Απλα εχω μια απορια. Οταν συνδεω την τηλεοραση με τον υπολογιστη, δε προσαρμοζεται η οθονη τελειως, αλλα χανει στα ακρα. Διορθωνεται με δυο τροπους. Ειτε να αλλαξω την εικονα απο 16:9 σε screen to fit, ειτε απο τα windows να επιλεξω το stereoscopic 3d. Επισης ο bs player ολα τα βιντεο μου τα δειχνει στο 1/3 της οθονης, ακομα και εαν τα εχω full screen. Ο vlc και το powerDvd ειναι κομπλε. Επισης δεν ξερω εαν ειναι η ιδεα μου, αλλα στη τηλεοραση τα εικονιδια ( εχω καμια 40αρια ) γεμιζουν σχεδον ολη την οθονη, ενω στο pc monitor τη μιση μονο.. Τι μπορει να συμβαινει; Η αναλυση παντως ειναι κανονικα στα 1920χ1080. Τελος, να επιλεγω τα 24Hz; Φίλε μου επειδή βλέπω ότι το προσπαθείς από το pc,νομίζω ότι τζάμπα χάνεις το χρόνο σου. Η TV σου έχει πολύ καλό player και μια χαρά είναι και τα 3D.mkv από το internet.Μην νομίζεις ότι μπορείς να δεις διαφορά από τα 1.5-2 μέτρα και πάνω.Εγώ πχ έχω 3D bluray player και έχει αραχνιάσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ακομα και ετσι, υπαρχει αλλο προβλημα. Εχω στικακι μεχρι 16gb. Οταν συνδεω τον εξωτερικο σκληρο δισκο που εχω ( ενας lacie 4ετιας + ), Και κανει συνεχως θορυβο λες και επεξεργαζεται τα αρχεια ( ειναι ψιλογεματος ), και οταν παιζει ταινια μετα ειναι λες και νεκρωνει η τηλεοραση και δε δουλευει καθολου το τηλεκοντρολ.. Δε το καταλαβαινω. Το δευτερο προβλημα ειναι σε αυτο το λινκ. Οποτε δε μπορω να το ρισκαρω ξανα και να μου τυχει αυτη τη φορα σε ταινια 3d, την οποια δε θα μπορει να παιξει ο media player, ως εναλλακτικη λυση. Απορω τελικα.. Ειμαι ο μοναδικος σε ολο το πλανητη γη που εχει αυτο το προβλημα με την τηλεοραση; Πολυ παραξενο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα