Luxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Εχω μια 46αρα Samsung H7000. Επισης ενα egreat m34a media theater. Επισης εχω ενα laptop και ενα τουμπανο υπολογιστη.Με ποιον απο τους 4 τροπους θα βλεπω καλυτερα ταινια στη τηλεοραση; Αλλαζει καθολου η ποιοτητα εικονας/ηχου αναλογα με την πηγη αναπαραγωγης ή δεν εχει σχεση; Δλδ εαν παιξω την ταινια στον υπολογιστη και τον συνδεσω με την τηλεοραση θα εχω καλυτερη ποιοτητα; Οι αλλαγες που θα κανω με το bs player θα φαινονται μονο στην οθονη του υπολογιστη ή και στη τηλεοραση; Στο manual διαβαζω οτι οταν συνδεσω την τηλεοραση με τον υπολογιστη μεσω HDMI ( ασχετο, αλλα μονο μεσω DisplayPort Mini συνδεεται, δεν εχει HDMI το PC Monitor ), λεει οτι ειναι διαθεσιμες μονο οι επιλογες standard και entertain (??), ενω εγω εχω τις ρυθμισεις στην επιλογη "movie". Γιατι;Επειδη το usb stick που εχω ειναι στα 16gb, ποιος ειναι ο ευκολοτερος τροπος να βλεπω ταινιες μεγαλυτερου μεγεθους στη τηλεοραση;Γενικοτερα, αξιζει η αγορα ενος καλου media player, οταν εχεις εναν καλο υπολογιστη; Ο υπολογιστης θα μπορει να μεταδωσει τις 3d ταινιες σωστα στη τηλεοραση; Λογικα ναι, αφου εχω καλη καρτα γραφικων. Απλα το pc monitor δεν ειναι 3D, αλλα δε πιστευω να παιζει καποιο ρολο..Τωρα παμε στη τηλεοραση και τις ρυθμισεις. Πρωτα για τα καναλια. Γινεται να βελτιωσω την ποιοτητα καθολου ή οχι; Παρατηρω οτι υπαρχουν ρυθμισεις για digital noise, κτλ, αλλα δε ξερω εαν υπαρχει διαφορα. Επισης το κακο ειναι οτι ο,τι αλλαγη κανω, εφαρμοζεται σε ολες τις σκηνες εικονας ( δυναμικη,τυπικη, ταινια, φυσικη ), εκτος απο τις κλασσικες αλλαγες φωτεινοτητα,αντιθετη κτλ. Ετσι γινεται σε ολες τις τηλεορασεις; Μιλαω για τις αλλαγες "Υπαρχουν καπου ρυθμισεις για το 3D; Καλυτερο ειναι το SBS ή το OU; Επαιξα μια ταινια 30GB OU στη τηλεοραση και δεν εντυπωσιαστηκα... Η ποιοτητα ηταν αριστη, αλλα τα αντικειμενα δεν εβγαιναν εξω απο την οθονη, οπως γινεται με κατι trailer που βλεπουμε στα διαφορα καταστηματα. Και εξαλλου η H700 δεν ειναι και καποια τυχαια τηλεοραση πιστευω..Εβαλα το hobbit την εκδοση με τα 48fps. Η τηλεοραση κανονικα στα ποσα παιζει; Εχει να κανει ρολο με την επιλογη Motion plus ή ειναι αλλο πραγμα; Να την αφηνω ενεργοποιημενη ή οχι;Τελος θελω να ρωτησω για τους υποτιτλους. Πχ την ταινια hobbit 3d που εβαλα, κατεβασα εξωτερικο srt υποτιτλο, καθως δεν ειχε ενσωματωμενο. Τους εμφανιζε μια χαρα, αλλα δεν ηταν 3d. Γινεται να κανω μετατροπη; Ή υπαρχει καποιο site για κατεβασμα;Πολλες αποριες, γινομαι κουραστικος, αλλα ειμαι και αρκετα μπερδεμενος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Εχω μια 46αρα Samsung H7000(φοβερή). Επισης ενα egreat m34a media theater. Επισης εχω ενα laptop και ενα τουμπανο υπολογιστη(τέλεια). Με ποιον απο τους 4 τροπους θα βλεπω καλυτερα ταινια στη τηλεοραση; Αλλαζει καθολου η ποιοτητα εικονας/ηχου αναλογα με την πηγη αναπαραγωγης ή δεν εχει σχεση; Δλδ εαν παιξω την ταινια στον υπολογιστη και τον συνδεσω με την τηλεοραση θα εχω καλυτερη ποιοτητα; Οι αλλαγες που θα κανω με το bs player θα φαινονται μονο στην οθονη του υπολογιστη ή και στη τηλεοραση; Στο manual διαβαζω οτι οταν συνδεσω την τηλεοραση με τον υπολογιστη μεσω HDMI ( ασχετο, αλλα μονο μεσω DisplayPort Mini συνδεεται, δεν εχει HDMI το PC Monitor ), λεει οτι ειναι διαθεσιμες μονο οι επιλογες standard και entertain (??), ενω εγω εχω τις ρυθμισεις στην επιλογη "movie". Γιατι; Επειδη το usb stick που εχω ειναι στα 16gb, ποιος ειναι ο ευκολοτερος τροπος να βλεπω ταινιες μεγαλυτερου μεγεθους στη τηλεοραση;(ναί) Γενικοτερα, αξιζει η αγορα ενος καλου media player, οταν εχεις εναν καλο υπολογιστη;(οχι,το pc δεν μπορει να το φτασει κανενα) Ο υπολογιστης θα μπορει να μεταδωσει τις 3d ταινιες σωστα στη τηλεοραση; Λογικα ναι, αφου εχω καλη καρτα γραφικων. Απλα το pc monitor δεν ειναι 3D, αλλα δε πιστευω να παιζει καποιο ρολο..(θελει το καταλληλο Καλώδιο HDMI 2.0 + 3D + Ethernet, με επίχρυσους ακροδέκτες) Τωρα παμε στη τηλεοραση και τις ρυθμισεις. Πρωτα για τα καναλια. Γινεται να βελτιωσω την ποιοτητα καθολου ή οχι; Παρατηρω οτι υπαρχουν ρυθμισεις για digital noise, κτλ, αλλα δε ξερω εαν υπαρχει διαφορα. Επισης το κακο ειναι οτι ο,τι αλλαγη κανω, εφαρμοζεται σε ολες τις σκηνες εικονας ( δυναμικη,τυπικη, ταινια, φυσικη ), εκτος απο τις κλασσικες αλλαγες φωτεινοτητα,αντιθετη κτλ. Ετσι γινεται σε ολες τις τηλεορασεις; Μιλαω για τις αλλαγες "(συνηθως ετσι) Υπαρχουν καπου ρυθμισεις για το 3D; Καλυτερο ειναι το SBS ή το OU; Επαιξα μια ταινια 30GB OU στη τηλεοραση και δεν εντυπωσιαστηκα... Η ποιοτητα ηταν αριστη, αλλα τα αντικειμενα δεν εβγαιναν εξω απο την οθονη, οπως γινεται με κατι trailer που βλεπουμε στα διαφορα καταστηματα. Και εξαλλου η H700 δεν ειναι και καποια τυχαια τηλεοραση πιστευω.. Εβαλα το hobbit την εκδοση με τα 48fps. Η τηλεοραση κανονικα στα ποσα παιζει; Εχει να κανει ρολο με την επιλογη Motion plus ή ειναι αλλο πραγμα; Να την αφηνω ενεργοποιημενη ή οχι; Τελος θελω να ρωτησω για τους υποτιτλους. Πχ την ταινια hobbit 3d που εβαλα, κατεβασα εξωτερικο srt υποτιτλο, καθως δεν ειχε ενσωματωμενο. Τους εμφανιζε μια χαρα, αλλα δεν ηταν 3d. Γινεται να κανω μετατροπη; Ή υπαρχει καποιο site για κατεβασμα;(θέλει υπομονή http://techmaniacs.gr/how-to-3d-embed-subs/ ) Πολλες αποριες, γινομαι κουραστικος, αλλα ειμαι και αρκετα μπερδεμενος!(http://publish.samsungsimulator.com/simulator/966b7f8d-cd13-4d38-ad65-2a7dcc8182e9/#!topic/picture_and_sound_settings/viewing_in_3d) ελπιζω να βοηθησα λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Απο usb δισκο θα εχεις το καλυτερο αποτελεσμα πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δεν υπάρχει site που να έχει έτοιμους ελληνικούς 3d υπότιτλους; Ο μοναδικός τρόπος για να παίξω .iso είναι με home theater ή σύνδεση τηλεόρασης με τον υπολογιστή; Και όταν λέμε σύνδεση τέλεορασης με τον υπολογιστή, εννοούμε με την οθόνη του υπολογιστή ή με το κουτί; Βλέπω αρκετά απαιτητικες ταινίες, όποτε θέλω και τον καλύτερο τροπο για την αναπαραγωγή αυτών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Και κατι ακομα. Εαν συνδεσω την 3D τηλεοραση με το PC monitor, θα μπορω να παιζω 3D παιχνιδια; Να βλεπω 3D ταινιες; Απο τη στιγμη που εχω καρτα γραφικων που υποστηριζει το 3D. Εχω ενα bluray-disc και το βαζω να παιξει με το powerDvd. Αλλα οταν επιλεγω 3D δε μου εμφανιζει επιλογες για over/under, side by side κτλ.. Αν το βαλω στο auto μου βγαζει μπλε-κοκκινο 3D. Ο,τι να'ναι δλδ.. Δε καταλαβαινω. Τα mkv απο το θειο, αναφερουν το ειδος του 3D ( O/U, SBS ). Στα iso τι 3D υπαρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Και κατι ακομα. Εαν συνδεσω την 3D τηλεοραση με το PC monitor, θα μπορω να παιζω 3D παιχνιδια; Να βλεπω 3D ταινιες; Απο τη στιγμη που εχω καρτα γραφικων που υποστηριζει το 3D. Εχω ενα bluray-disc και το βαζω να παιξει με το powerDvd. Αλλα οταν επιλεγω 3D δε μου εμφανιζει επιλογες για over/under, side by side κτλ.. Αν το βαλω στο auto μου βγαζει μπλε-κοκκινο 3D. Ο,τι να'ναι δλδ.. Δε καταλαβαινω. Τα mkv απο το θειο, αναφερουν το ειδος του 3D ( O/U, SBS ). Στα iso τι 3D υπαρχει; Διάβασε λίγο αυτήν την συζήτηση που λέμε αρκετά πράγματα και είναι οι περισσότερες απορίες σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δε βοηθησε καπου το νημα που δειχνεις. Για να μη πολυλογω. Εχω ενα iso 70gb 3D. Οταν το ανοιγω απο τον υπολογιστη εχει επιλογη για ενεργοποιηση ή οχι του 3D. Το αρχειο το παιζω με το power dvd 14. Αμα ενεργοποιησω το 3D απλα παραμορφωνει την εικονα, αλλα δε δεχνει εαν το βιντεο ειναι over/under ή side by side. Αμα συνδεσω το λαπτοπ με την τηλεοραση, ο μονος τροπος για να δω "σωστο" 3D ειναι να βαλω κανονικα την ταινια σε 2D και να επιλεξω απο την τηλεοραση μετατροπη 2D --> 3D, το οποιο ομως ειναι λαθος. Αν επιλεξω απο την τηλεοραση το over/under ή side by side, παραμορφωνοι την εικονα, αφου το βιντεο στο iso παιζει κανονικα και οχι σε 3D format, οπως στις παρακατω δυο εικονες : http://s1120.photobucket.com/user/imran5230/media/amp/07660904.png.html http://i40.tinypic.com/302p55z.jpg Αν παλι επιλεξω την λειτουργια 3D μεσα απο το powerDvd, εκει ειναι που χαλαει τλεειως η εικονα και λογικο το βρισκω, αφου το λαπτοπ δεν εχει οθονη 3D. Δοκιμασα να κανω convert την ταινια με το DVDFab. Εφτιαξα ετσι δυο αρχεια 3D Mkv over/under απο 13gb το καθενα. ( Εβαλα τις βελτιστες ρυθμισεις, απλα εκοψα τις επιπλεον γλωσσες και τα credits, Δλδ πηρα συνολο 26GB, απο τα 70GB που ειναι κανονικα το iso! ). Επειτα τα εβαλα στο στικακι και στη τηλεοραση. Επαιξαν κανονικα και το 3d ηταν πολυ καλο. Επισης επαιζαν σε full screen, αλλα δε καταλαβαινω γιατι, απο τη στιγμη που ειναι 1900χ800 τα βιντεο.. Τεσπα.. Εβαλα και ενσωματωμενους υποτιτλους σε μορφη pgs, αλλα η τηλεοραση, κλασσικα, δε τους διαβαζει.. Ασχετο αυτο. Απλα αναρωτιεμαι αφου ειδα την ταινια στο 1/3 του αρχικου της μεγεθους και μου αρεσε, φανταζομαι πως θα φαινοταν στα 70GB. Υπαρχει καποιος τροπος για να την δω συνδεοντας το λαπτοπ με την τηλεοραση ή οχι; Να δοκιμασω καποιο αλλο προγραμμα περα απο το PowerDvd; Με λιγα λογια και επειδη γινομαι κουραστικος. Ολα τα 3D mkv οταν τα ανοιγω ειναι σε διαταξη ειτε side by side, ειτε over/under. Τα 3D ISO παντα οταν τα ανοιγω παιζουν 2D και οταν επιλεξω την επιλογη 3D ( Απο το powerDvd ) γινονται λιγο πιο θολα. Βασικα ειναι λες και κανει αυτοματα την μετατροπη. Αλλα το προβλημα ειναι οτι η τηλεοραση δε το καταλαβαινει. Θελει να δει διαταξη o/u ή sbs για να κανει και αυτη τη δικη της μετατροπη. Αν θα μπορουσα να απομονωσω μονο το 3d απο το iso. Αλλα δε ξερω πως θα γινει κατι τετοιο.. Γιατι στο 3d mkv στη ουσια αυτο γινεται. Υπαρχει μονο το 3d, και δε γινεται να δεις 2d. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 O media player της TV αναπαράγει σχεδον τα παντα. Θεωρώ η μανούρα που θελει να συνδέεις το pc κτλ δεν προσφέρει διαφορά τοσο σοβαρη ωστε να αξιζει. Εαν θέλεις να παραμετροποιεις τις ρυθμίσεις στην καθε πηγη ξεχωριστά, τοτε λιγο πιο κατω θα επιλεξεις τρέχουσα πηγη και οχι σε ολες. Γενικα η digea θελει λιγότερο χρώμα, χαμηλότερη ευκρίνεια και τους επεξεργαστές μείωσης mpeg και βελτίωσης ψηφιακού σήματος στο μετριο. Η δυναμική αντίθεση στο ελαχιστο. Το motion plus στην 7000 στην ομαλη ρυθμιση παιζει μια χαρα. Φετος απο επεξεργασια ραβει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Αμα διαβασεις παραπανω θα δεις ο τι δεν παίζει πολλά πράγματα ο media player της τηλεόρασης. Για αυτό γίνεται και όλη αυτή η κουβέντα περί προσπάθειας σύνδεσης του υπολογιστή με την τηλεόραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Επειδή γνωρίζω τι αναπαράγει ακριβώς, μου κάνει εντύπωση που βρίσκεις αρχεία που δεν παίζουν. Η πλειοψηφία που υπάρχει στο διαδίκτυο από τις ''κλασσικές'' πήγες παίζουν μια χαρά. Για να βοηθήσω η 46Η7000 υποστηρίζει ακριβώς τα κάτωθεν: Υποστηριζόμενοι εξωτερικοί υπότιτλοι"" Ορισμένα αρχεία, ανάλογα με τον τρόπο που κωδικοποιήθηκαν, ενδέχεται να μην αναπαράγονται στην τηλεόραση.Όνομα ΜορφήMPEG-4 Timed Text .ttxtSAMI .smiSubRip .srtSubViewer .subMicro DVD .sub ή .txtSubStation Alpha .ssaAdvanced SubStation Alpha .assPowerdivx .psbSMPTE-TT Text .xml Υποστηριζόμενοι εσωτερικοί υπότιτλοι"" Ορισμένα αρχεία, ανάλογα με τον τρόπο που κωδικοποιήθηκαν, ενδέχεται να μην αναπαράγονται στην τηλεόραση.Όνομα ΚοντέινερXsub AVISubStation Alpha MKVAdvanced SubStation Alpha MKVSubRip MKVVobSub MKVMPEG-4 Timed Text MP4TTML με ομαλή ροή δεδομένων MP4SMPTE-TT TEXT MP4SMPTE-TT PNG MP4 Υποστηριζόμενες μορφές και αναλύσεις εικόνας"" Ορισμένα αρχεία, ανάλογα με τον τρόπο που κωδικοποιήθηκαν, ενδέχεται να μην αναπαράγονται στην τηλεόραση.Επέκταση αρχείου Μορφή Ανάλυση*.jpg*.jpegJPEG 15360x8640*.png PNG 4096x4096*.bmp BMP 4096x4096*.mpo MPO 15360x8640 Υποστηριζόμενες μορφές και codec μουσικής"" Ορισμένα αρχεία, ανάλογα με τον τρόπο που κωδικοποιήθηκαν, ενδέχεται να μην αναπαράγονται στην τηλεόραση.Επέκτασηαρχείου Μορφή Codec Σημείωση*.mp3 MPEG MPEG1 Audio Layer 3*.m4a*.mpa*.aacMPEG4 AAC*.flac FLAC FLAC Υποστηρίζονται έως και 2 κανάλια*.ogg OGG Vorbis Υποστηρίζονται έως και 2 κανάλια*.wma WMA WMAΥποστηρίζονται έως και 5.1 κανάλια μορφής 10 ProΔεν υποστηρίζεται ήχος μορφής WMA LosslessΥποστηρίζεται προφίλ έως και M2*.wav wav wav*.mid*.midimidi midiΥποστηρίζεται τύπος 0 και τύπος 1Δεν υποστηρίζεται η λειτουργία αναζήτησηςΔιατίθεται μόνο σε συσκευές αποθήκευσης USB*.ape ape ape Δεν υποστηρίζονται συσκευές που δεν είναι Smart*.aif*.aiffAIFF AIFF*.m4a ALAC ALAC Υποστηριζόμενα codec βίντεο"" Ορισμένα αρχεία, ανάλογα με τον τρόπο που κωδικοποιήθηκαν, ενδέχεται να μην αναπαράγονται στην τηλεόραση.Μορφήαρχείου Κοντέινερ Codec βίντεο Ανάλυση Ρυθμός καρέ(fps)Ρυθμόςμετάδοσηςbit (Mbps)Codec ήχουMotion JPEG 1280x720 30HEVC (H.265)*.avi*.mkvH.264 BP/MP/HP*.asf*.wmvAVIMKVDivX 3.11 / 4 / 5 / 6Dolby DigitalLPCM*.mp4*.movASFMP4MPEG4 SP/ASPADPCM (IMA, MS)AAC*.3gp*.vro3GPMOVWindows Media Video v9(VC1) 1920x1080FHD: Μέγιστος30HD: Μέγιστος6030HE-AACWMA*.mpg*.mpegFLVVROMVCDolby Digital PlusMPEG (MP3)*.ts*.tpVOBPSMPEG2DTS (Core, LBR)G.711 (A-Law,μ-Law)*.trp*.movTSSVAFMPEG1*.flv*.vobMicrosoft MPEG-4 v1, v2, v3*.svi*.m2tsH.263 Sorrenson 1280x720 Μέγιστος 30*.mts*.divxWindows Media Video v7(WMV1), v8 (WMV2)VP6*.webm WebM VP8 1920x1080 6~30 20 Vorbis Άλλοι περιορισμοί●● Τα codec ενδέχεται να μη λειτουργούν σωστά αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα δεδομένα τουπεριεχομένου.●● Το περιεχόμενο βίντεο δεν αναπαράγεται ή δεν αναπαράγεται σωστά αν υπάρχει κάποιο σφάλμα στοπεριεχόμενο ή στο κοντέινερ.●● Ο ήχος ή το βίντεο ενδέχεται να μη λειτουργεί αν διαθέτει τυπικό ρυθμό μετάδοσης bit/καρέ που είναιυψηλότερος από τις αξιολογήσεις συμβατότητας της τηλεόρασης.●● Αν ο πίνακας ευρετηρίου είναι εσφαλμένος, δεν είναι διαθέσιμη η λειτουργία αναζήτησης (Μετάβαση).●● Όταν αναπαράγετε βίντεο μέσω σύνδεσης δικτύου, το βίντεο ενδέχεται να μην αναπαράγεται ομαλά, λόγωτων ταχυτήτων μετάδοσης δεδομένων.●● Ορισμένες συσκευές USB/ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής ενδέχεται να μην είναι συμβατές με τοπρόγραμμα αναπαραγωγής.●● Η κωδικοποίηση HEVC είναι διαθέσιμη μόνο σε κοντέινερ MKV /MP4 / TS. Αποκωδικοποιητές βίντεο●● Υποστηρίζεται έως H.264, Level 4.1 (δεν υποστηρίζεται FMO/ASO/RS)●● Δεν υποστηρίζεται VC1 AP L4.●● Όλα τα codec βίντεο, εκτός από τα WMV v7, v8, MSMPEG4 v3, MVC και VP6:Ανάλυση χαμηλότερη από 1280x720: μέγιστος ρυθμός 60 καρέΑνάλυση υψηλότερη από 1280x720: μέγιστος ρυθμός 30 καρέ●● Δεν υποστηρίζεται GMC 2 ή υψηλότερο.●● Το SVAF υποστηρίζει τύπους ακολουθίας προβολής πάνω/κάτω, πλάι-πλάι και αριστερά/δεξιά (2 ES).●● Μπορεί να υποστηρίζει μόνο τις προδιαγραφές BD MVC.Αποκωδικοποιητές ήχου●● Υποστηρίζεται WMA έως και 5.1 κανάλια μορφής 10 Pro. Υποστηρίζεται προφίλ έως και M2.●● Δεν υποστηρίζει WMA 10Pro M3.●● Δεν υποστηρίζεται ήχος μορφής WMA Lossless.●● Δεν υποστηρίζονται QCELP και AMR NB/WB.●● Η μορφή Vorbis υποστηρίζεται για έως και 2 κανάλια.●● Η μορφή Dolby Digital Plus υποστηρίζεται για έως και 5.1 κανάλια.●● Η κωδικοποίηση DTS LBR είναι διαθέσιμη μόνο για κοντέινερ MKV / MP4 /TS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Πχ μια ταινια που μου βγαζει το προβλημα εχεις τα εξης χαρακτηριστικα : Complete name : Guardians of the GalaxyFormat : MatroskaFormat version : Version 4 / Version 2File size : 12.8 GiBDuration : 2h 0mnOverall bit rate : 15.2 MbpsEncoded date : UTC 2014-11-15 20:37:43Writing application : mkvmerge v7.3.0 ('Nouages') 64bit built on Oct 22 2014 18:53:34Writing library : libebml v1.3.0 + libmatroska v1.4.1DURATION : 02:00:44.699000000NUMBER_OF_FRAMES : 803NUMBER_OF_BYTES : 36657_STATISTICS_WRITING_APP : mkvmerge v7.3.0 ('Nouages') 64bit built on Oct 22 2014 18:53:34_STATISTICS_WRITING_DATE_UTC : 2014-11-15 20:37:43_STATISTICS_TAGS : BPS DURATION NUMBER_OF_FRAMES NUMBER_OF_BYTESVideoID : 1Format : AVCFormat/Info : Advanced Video CodecFormat profile : [email protected]Format settings, CABAC : YesFormat settings, ReFrames : 5 framesCodec ID : V_MPEG4/ISO/AVCDuration : 2h 0mnBit rate : 13.2 MbpsWidth : 1 920 pixelsHeight : 800 pixelsDisplay aspect ratio : 2.40:1Frame rate mode : ConstantFrame rate : 23.976 fpsColor space : YUVChroma subsampling : 4:2:0Bit depth : 8 bitsScan type : ProgressiveBits/(Pixel*Frame) : 0.358Stream size : 11.1 GiB (87%)Writing library : x264 core 142 r2479kMod dd79a61Encoding settings : cabac=1 / ref=5 / deblock=1:-3:-3 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=11 / psy=1 / fade_compensate=0.00 / psy_rd=1.03:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=48 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=0 / chroma_qp_offset=-2 / threads=18 / lookahead_threads=3 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / fgo=0 / bframes=9 / b_pyramid=2 / b_adapt=2 / b_bias=0 / direct=3 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=2 / keyint=250 / keyint_min=23 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=40 / rc=crf / mbtree=0 / crf=15.8000 / qcomp=0.65 / qpmin=0 / qpmax=69 / qpstep=4 / vbv_maxrate=50000 / vbv_bufsize=62500 / crf_max=0.0 / nal_hrd=none / filler=0 / ip_ratio=1.20 / pb_ratio=1.10 / aq=1:0.81Language : EnglishDefault : YesForced : NoDURATION : 02:00:51.161000000NUMBER_OF_FRAMES : 173854NUMBER_OF_BYTES : 12135952661_STATISTICS_WRITING_APP : mkvmerge v7.3.0 ('Nouages') 64bit built on Oct 22 2014 18:53:34_STATISTICS_WRITING_DATE_UTC : 2014-11-15 20:37:43_STATISTICS_TAGS : BPS DURATION NUMBER_OF_FRAMES NUMBER_OF_BYTESAudio #1ID : 2Format : DTSFormat/Info : Digital Theater SystemsMode : 16Format settings, Endianness : BigCodec ID : A_DTSDuration : 2h 0mnBit rate mode : ConstantBit rate : 1 509 KbpsChannel(s) : 6 channelsChannel positions : Front: L C R, Side: L R, LFESampling rate : 48.0 KHzBit depth : 24 bitsCompression mode : LossyStream size : 1.27 GiB (10%)Language : EnglishDefault : YesForced : NoAudio #2ID : 3Format : AC-3Format/Info : Audio Coding 3Mode extension : CM (complete main)Format settings, Endianness : BigCodec ID : A_AC3Duration : 2h 0mnBit rate mode : ConstantBit rate : 192 KbpsChannel(s) : 2 channelsChannel positions : Front: L RSampling rate : 48.0 KHzBit depth : 16 bitsCompression mode : LossyStream size : 166 MiB (1%)Language : EnglishDefault : NoForced : NoText #1ID : 4Format : PGSMuxing mode : zlibCodec ID : S_HDMV/PGSCodec ID/Info : The same subtitle format used on BDs/HD-DVDsLanguage : EnglishDefault : YesForced : NoText #2ID : 5Format : PGSMuxing mode : zlibCodec ID : S_HDMV/PGSCodec ID/Info : The same subtitle format used on BDs/HD-DVDsLanguage : FrenchDefault : NoForced : NoText #3ID : 6Format : PGSMuxing mode : zlibCodec ID : S_HDMV/PGSCodec ID/Info : The same subtitle format used on BDs/HD-DVDsLanguage : SpanishDefault : NoForced : NoText #4ID : 7Format : PGSMuxing mode : zlibCodec ID : S_HDMV/PGSCodec ID/Info : The same subtitle format used on BDs/HD-DVDsLanguage : FrenchDefault : NoForced : NoText #5ID : 8Format : PGSMuxing mode : zlibCodec ID : S_HDMV/PGSCodec ID/Info : The same subtitle format used on BDs/HD-DVDsLanguage : SpanishDefault : NoForced : NoText #6ID : 9Format : PGSMuxing mode : zlibCodec ID : S_HDMV/PGSCodec ID/Info : The same subtitle format used on BDs/HD-DVDsLanguage : EnglishDefault : NoForced : NoText #7ID : 10Format : PGSMuxing mode : zlibCodec ID : S_HDMV/PGSCodec ID/Info : The same subtitle format used on BDs/HD-DVDsLanguage : FrenchDefault : NoForced : NoText #8ID : 11Format : PGSMuxing mode : zlibCodec ID : S_HDMV/PGSCodec ID/Info : The same subtitle format used on BDs/HD-DVDsLanguage : SpanishDefault : NoForced : NoText #9ID : 12Format : UTF-8Codec ID : S_TEXT/UTF8Codec ID/Info : UTF-8 Plain TextLanguage : CzechDefault : NoForced : NoMenu00:00:00.000 : en:00:00:00.00000:04:05.704 : en:00:04:05.70400:11:21.806 : en:00:11:21.80600:15:21.712 : en:00:15:21.71200:20:54.420 : en:00:20:54.42000:27:11.213 : en:00:27:11.21300:33:58.828 : en:00:33:58.82800:44:28.291 : en:00:44:28.29100:50:53.008 : en:00:50:53.00800:55:17.564 : en:00:55:17.56400:59:45.207 : en:00:59:45.20701:06:06.921 : en:01:06:06.92101:14:46.023 : en:01:14:46.02301:22:20.644 : en:01:22:20.64401:26:29.726 : en:01:26:29.72601:30:23.877 : en:01:30:23.87701:35:58.378 : en:01:35:58.37801:40:46.749 : en:01:40:46.74901:47:35.366 : en:01:47:35.36601:53:16.623 : en:01:53:16.62302:00:10.829 : en:02:00:10.829 Οχι οτι δε παιζει καθολου. Απλα μετα απο 10 λεπτα παιξιματος βγαζει το σφαλμα : <<container format NONE is not supported>>, παταω Ok, και κλεινει. Αν την ξαναβαλω και παω σε οποιοδηποτε σημειο της ταινιας, μετα απο 10 λεπτα κλεινει παλι.. Την δοκιμασα και με usb και με σκληρο δισκο συνδεδεμενο. Κατι παιζει με την τηλεοραση, καθως στο egreat την παιζει μια χαρα.. Ισως κατι παιζει με αυτο το μενου στο τελος; Γιατι κολλαει σχεδον στο 11ο λεπτο και κατι αν δε κανω λαθος.. Βεβαια αν την ξεκινησω απο 3ο λεπτο, θα κολλησει στο 13ο και παει λεγοντας. Και ακομα μια ερωτηση. Αμα θελω να κανω convert ενα format, και επειδη δεν εχω ηχο dts, αλλα μονο το ηχειο της τηλεορασης, τι μπορω να βαλω στον ηχο; AC3 dolby surround 192Kbps; Ή να το αφησω στο DTS; Επειδη ειναι κανα 1,5-2gb ο ηχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 και mp3 μπορεις να βαλεις για ηχο αν δε σε ενδιαφερει το dolby. Τωρα οσων αφορα τη συγκεκριμενη ταιναι εγω την εχω δει μια χαρα σε αυτο το φορματ που γραφεις αλλα σε αλλη ηλεοραση. κανονικα θα επρεπε να παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ακριβώς τα ίδια specs είχε; Με τα ίδια chapters; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δεν σου απαντω με σιγουρια γιατι παει καιρος, αλλα νομιζω οτι αυτο ηταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Απο τα specs δειχνει οτι την υποστηρίζει. Τωρα κατι μπορεί να συμβαινει με το παρον αρχειο. Να στο εκανε με ολα να πω οκ. Τελος δοκίμασε να της περασεις το τελευταίο firmware update. Πιαθανον να διορθώσει πολλα bugs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα