takossss Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Για σας παίδες. Εχω ενα προβληματάκι με παιχνιδια στον υπολογιστη μου προσφατα εκανα format το ssd δισκο στο pc μου αλλα τα παιχνια τα είχα Εγκατεστιμενα στον δεύτερο εσωτερικό μου σκληρό. Με αποτέλεσμα Οταν εγκατέστησα τα καινουρια Windows ( εβαλα παλη τα ειδια) τα παιχνιδια μου δεν παίζουν. Μου βγαζει ενα πινακακι με μνμ λάθους Με κωδικό. 0xc000007b εγκατέστησα το c++ και παλη δεν μου παιζουν
guardianx71 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Τα παιχνίδια μπορεί να είναι σε δεύτερο δίσκο , αλλά υπάρχει και η registry που χρειάζεται στα περισσότερα για να λειτουργούν . Τώρα πρέπει να τα ξαναεγκαταστήσεις
ektelion Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δεν αρκεί να έχεις τα αρχεία των εγκατεστημένων παιχνιδιών κάπου. Όταν εγκαθιστάς ένα παιχνίδι, γράφονται πληροφορίες και στο λειτουργικό (το θέτω πολύ απλά για να καταλαβαινόμαστε). Οπότε εκτός κι αν μιλάμε για παιχνίδια σε Steam/Origin, όπου αρκεί να εγκαταστήσεις τα Steam/Origin αντίστοιχα και να τους πεις πού να βρούνε τα παιχνίδια (το directory), τότε - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - πολύ φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να τα ξαναεγκαταστήσεις. Αυτά βάσει των φτωχών μου γνώσεων και της εμπειρίας μου. Αν κάποιος συμφορουμίτης ξέρει κάποιο workaround για να τη γλιτώσει ο φίλος, ας το πει.
TheELF Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Για σας παίδες. Εχω ενα προβληματάκι με παιχνιδια στον υπολογιστη μου προσφατα εκανα format το ssd δισκο στο pc μου αλλα τα παιχνια τα είχα Εγκατεστιμενα στον δεύτερο εσωτερικό μου σκληρό. Με αποτέλεσμα Οταν εγκατέστησα τα καινουρια Windows ( εβαλα παλη τα ειδια) τα παιχνιδια μου δεν παίζουν. Μου βγαζει ενα πινακακι με μνμ λάθους Με κωδικό. 0xc000007b εγκατέστησα το c++ και παλη δεν μου παιζουν Πρέπει να περάσεις καμιά ντουζίνα C++ όχι ένα και δύο,είναι αναλόγως ποιο ή ποια χρειάζεται το παιχνίδι. Μπορεί όμως να είναι και από την περίπτωση που λένε τα παιδιά,δηλαδή να χρειάζεται registry. Κατά τα άλλα,δεν είναι και τόσα λίγα τα παιχνίδια που τρέχουν από το φάκελο τους χωρίς τίποτα άλλο. (βρε εκτέλιον κάνα βίντεο θα δούμε; )
greg2310 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 προσφατα το εκανα και εγω...τα περισοτερα τρεξανε αλλα χασανε τα saves..περασα directx 11 απο οτι θυμαμαι και ισωσ και κατι αλλο ...δε θυμαμμαι τωρα ,αλλα τρεξανε παιχνιδια οπως cod ,bf4,mordor,crysis 3...
Bigi444444 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Πριν γίνω αποκλειστικά ψηφιακός δε θυμάμαι να έχω επανεγκαταστήσει σχεδόν κανένα παιχνίδι.Απλά δε φτάνει να ξαναπεράσεις το c++.Θέλει και net framework,dx (σε μερικές περιπτώσεις περνούσα χειροκίνητα κάποια dll στο φάκελο των windows) και διάφορα άλλα.Δες το παρακάτω βίντεο που βρήκα πολύ πρόχειρα.Έχει φτιάξει ένα πακέτο με αυτά τα προγράμματα ο κολλητός για να μην τα ψάχνεις όλα. Εαν το δοκιμάσεις πάντως πρώτα έλεγξέ το για τυχόν ιούς γιατί ποτέ δεν ξέρεις.Πάντως σε γενικές γραμμές, δε θέλεις επανεγκατάσταση.
liopyr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 προσφατα το εκανα και εγω...τα περισοτερα τρεξανε αλλα χασανε τα saves..περασα directx 11 απο οτι θυμαμαι και ισωσ και κατι αλλο ...δε θυμαμμαι τωρα ,αλλα τρεξανε παιχνιδια οπως cod ,bf4,mordor,crysis 3... Τα περισσότερα games έχουν τα saves στον δίσκο του λειτουργικού, άσχετα με το που τα έχεις εγκαταστήσει.
takossss Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ θα αφησω να κάνουν όλα τα update τα Windows πρώτα παίδες και μετα βλέπουμε. Μηπος υπαρχη να μου δωσεις κανεις κανεναν σύνδεσμο για να κατεβάσω την drectx 11 απευθείας.
panther_512 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Για σας παίδες. Εχω ενα προβληματάκι με παιχνιδια στον υπολογιστη μου προσφατα εκανα format το ssd δισκο στο pc μου αλλα τα παιχνια τα είχα Εγκατεστιμενα στον δεύτερο εσωτερικό μου σκληρό. Με αποτέλεσμα Οταν εγκατέστησα τα καινουρια Windows ( εβαλα παλη τα ειδια) τα παιχνιδια μου δεν παίζουν. Μου βγαζει ενα πινακακι με μνμ λάθους Με κωδικό. 0xc000007b εγκατέστησα το c++ και παλη δεν μου παιζουν Αν τα παιχνίδια σου ήταν στο Steam, τότε με απλή επανεγκατάσταση του client τα παιχνίδια θα παίζουν, ενώ τα saves θα κατεβούν από το cloud στον υπολογιστή σου (για τα περισσότερα παιχνίδια υπάρχει η υποστήριξη). Αν τα παιχνίδια δεν ήταν στο Steam, τότε έχεις χάσει όλα τα saves από όσα παιχνίδια τα αποθηκεύαν στον φάκελο Documents στον δίσκο του λειτουργικού. Τα παιχνίδια αυτά θα είναι τα περισσότερα. Επίσης αρκετά αν όχι όλα τα παιχνίδια θέλουν επανεγκατάσταση από την αρχή.
Bigi444444 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Εδώ είσαι: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35 Μη μασάς σου λέω.Έχω κάνει άπειρα format χωρίς να επανεγκαταστήσω παιχνίδι.Και μιλάμε για περισσότερα από 50 παιχνίδια κάθε φορά ταυτόχρονα εγκατεστημένα.Μάλιστα θυμάμαι είχα φτιάξει ένα rar αρχειάκι με τα dll του direct x που στα πιο πολλά παιχνίδια μου έλεγε ότι λείπουν ώστε μετά το φορμάτ να τα αποσυμπιέζω όλα μαζί και να μη χάνω χρόνο.Τα saves μόνο πρέπει να κρατάς χειροκίνητα εαν σε ενδιαφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα