Προς το περιεχόμενο

o/c για far cry 4 και assassin's creed unity

tasos555

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια ειμαι λιγο εως πολυ απειρος στα o/c μια φορα πηγα να κανω και εκαψα την μητρικη. Θελω να κανω o/c για να παιξω και εγω σαν ανθρωπος  ολα αυτα τα νεα παιχνιδια της ubisoft.

ειδα αυτο το βιντεο 

που εχει το 8120 στα 4,5 και παιζει μια χαρα τα παιχνιδια θελω να ρωτησω αν μπορω να τον παω και εγω εκει χωρεις να παθω οτι επαθα και την αλλη φορα 

Ευχαριστω εκ των προτερων 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα, στα παιχνίδια τα fps που θα κερδίσεις απο το OC στον επεξεργαστη είναι πολυ λίγα πλην κάποιων εξαιρέσεων.

Ποια κάρτα γραφικών έχεις; Απο αυτη θα πάρεις ότι είναι να πάρεις.

• Like 1

το σύστημα υπάρχει και στην υπογραφή μού. Η κάρτα γραφικών μου είναι η 670 απο ότι έχω δει με την κάρτα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα . Το πρόβλημα είναι πως τρώω πολλά κρασαρισματα για αυτό λεω μήπως και το πρόβλημα είναι με τον επεξεργαστή

Νομίζω εδώ θα βρεις τον ένοχο.

hhd:Seagate Sata3 3.5 250GB 7200 16MB

Παλιός, αργός, πιθανότατα παραφορτωμένος και αφορμάριστος.

Πέφτω μέσα?

ο σκληρός είναι κανένα δυο χρονιά αγορασμένος έκανα πριν από μια μέρα φορματ γιατί μου είχε πέραση . λες να είναι αυτός??

με ένα σκληρό σαν αυτόν http://www.skroutz.gr/s/2591228/Kingston-SSDNow-V300-120GB.html?from=subcatsνα έχω το λογισμικό μου το ass και το far cry.

Και άμα κάνω ένα ο/c στον επεξεργαστή μου γύρο στο 4.5 θα είμαι οκ. εσείς τι πιστευτέ??/

για τα κρασαρίσματα του παιχνιδιού δεν ευθύνονται τα clocks του επεξεργαστή σε καμία περίπτωση εκτός κ αν είναι κλοκαρισμένος και δεν είναι σταθερός.

Απο κει και πέρα,το ACU χρειάζεται αρκετή δύναμη στα γραφικά και μνήμη 4GB για να παιχτεί με όλα τέρμα και καλά fps.

καθάρισε τον nvidia driver με το DDU απο ασφαλή λειτουργία και πέρνα τον νεότερο που υπάρχει και βλέπεις.

Επίσης, τα παιχνίδια να φανταστώ είναι σπασμένα;

αα για να σας δείξω τι ιστορίες κάνει ακριβός μέσα στο παιχνίδι πείρα μερικές φώτο με το κινητό post-241050-0-38133200-1420544064_thumb.jpg

post-241050-0-65871400-1420544163_thumb.jpg

ναι το παιχνίδι είναι από θείο άλλα έχω δοκιμάσει 4-5 εκδόσεις και σε όλες τα ίδια.

γιατί να καθαρίσω τους drivers της κάρτας αφού έκανα φορματ πριν μια μέρα και μου κάνει πάλι τα ίδια 

και μια φώτο από τον δίσκο post-241050-0-54284000-1420545332_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...