kiparisis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα στην παρεα,ειπα να ασχοληθω με oc του υπολογιστη..ειναι ο q8300 στα 2.5 με motherboard g41mt-usb3 ενω στο bios μου βγαζει τις τιμες που θελω δηλ τον χρονισα στα 3.0 και ανεβασα 1,3 vcore στο cpuz ειναι σαν να μην τον πειραξα ποτε...δειχνει τις αρχικες τιμες.και στο bios δειχνει τις τιμες που θελω..τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiparisis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 τπτ κανενας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ολα τα g41 chipsets φίλε μου έχουν fsb wall 343 mhz κλειδωμένο απο την ιντελ. Παραπάνω δεν μπορείς να κάνεις overclock εκτώς και αν ανεβάσεις το pciexpress απο τα 100 στα max 105~108. Πιο πάνω θα έχεις data coruptions, μπορείς να κάψεις την gpu και γενικά πολύ κακό για το τίποτα... Απλά δεν γίνεται oc με αυτο το mobo. Ακόμα και με 105mhz δεν ανεβάζεις πάνω απο 360~370mhz fsb. Αγόρασε κανένα mobo απο τις αγγελείες ή για μένα αν θες καλύτερη απόδοση χωρίς να τα ‘σκάσεις χοντρα‘ και αγοράσεις καινούριο σύστημα, στείλε μου π.μ να σου πω που μπορείς να βρεις intel xeon που θα σκίζει τον δικό σου ακόμα και 3.5ghz να τον έβαζες (που δύσκολα θα τα έφτανε με κορυφαία mobo ) ακόμα και στα δικά του στοκ ρολόγια, με κανά 50αρι~60αρι, ή ακόμα καλυτερα πουλάς τον δικό σου, βάζεις ένα 20άρι παραπάνω (3καφέδες είναι ) και παίρνεις τον xeon Εγώ που βρέθηκα στην ίδια θέση με ’σένα, πήγα σε xeon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiparisis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 οκ φιλε thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα