Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, σημερα αποφασισα να κοιταξω για μια γουρουνα και βρηκα μεσα απο αγγελια μια αρκετα ενδιαφερουσα σε πολυ καλη τιμη. αλλα μου ειπε οτι επιδη ειναι εκθεσιακο κομματι δεν εχει εκτελονιστει και οτι πρεπει να την εκτελονισω εγω. η τιμη με φπα ειναι 1000 ευρω, μοντελο το 2014 και 200 κυβικα. φυσικα θελω να ειμαι παντου νομιμος απο χαρτια και για αυτο θελω να βγαλω πινακιδες. ξερει καποιος τι μπορει να χρειαζομαι? για παραδειγμα η μηχανη ειναι αθηνα. εγω μπορω να την εκτελωνισω στην πατρα? και γενικα ποια ειναι η διαδικασια??

Δημοσ.

ποιος ειναι ο εμπορος;

γιατι δεν του λες να το κανει αυτος; Μηπως δεν γινεται; Τι χαρτια θα σου δωσει; Ρωτα καλυτερα στο moto.gr. Οτι και να γινει μην δωσεις τα λεφτα αν δεν σιγουρευτεις οτι ολα ειναι OK

Δημοσ.

πως την εχει εκθεσιακή ενώ δεν την έχει εκτελωνιστεί; βρωμάει η υπόθεση... μη δεχτείς σε καμία περίπτωση να την εκτελωνίσεις εσύ γιατί μπορεί να φτάσει το κόστος να είναι και διπλάσιο της αξία της.

(ενδεικτικά: εκτελωνισμός Kiddle αξίας 130 ευρώ έγινε με συνολικό -επιπλέον- κόστος 85 ευρώ)

Δημοσ.

Ρώτα τον για αρχή πόσα χρήμματα χρειάζεται για να στην παραδώσει στο όνομα σου με πινακίδες ο ίδιος.

Αν σου πει ότι δεν αναλαμβάνει καν, μεταβολή και στον επόμενο.

Αν σου δώσει απάντηση σε χρήμματα/χρόνο, ρίξτην μια εδώ.

/sc

• Like 1
Δημοσ.

να ρωτησω εαν ειναι κινεζικη;

γιατι ψιλιάζομαι οτι μπορει κάπου να κόλλησε με πιστοποιητικά συμμορφωσης ΕΕ και να μην του την εκτελωνίζουν οποτε ψαχνει να την ξεφορτωθεί σε καποιο θυμα...

• Like 1
Δημοσ.

να ρωτησω εαν ειναι κινεζικη;

γιατι ψιλιάζομαι οτι μπορει κάπου να κόλλησε με πιστοποιητικά συμμορφωσης ΕΕ και να μην του την εκτελωνίζουν οποτε ψαχνει να την ξεφορτωθεί σε καποιο θυμα...

Ακριβώς. Μεσ' το μυαλό μου είσαι. ;)

Αν υπάρχει το όποιο κόλλημα στον εκτελωνισμό θα αρνηθεί να το κάνει ο έμπορος, με κάποια δικαιολογία.

Αν δεν υπάρχει κόλλημα, έμπορος είναι χρήμματα θέλει να βγάλει, θα δεχτεί να το κάνει έστω και σε αυξημένη τιμή.

Αν του δώσει τιμή, κατόπιν συζητάμε αν τον συμφέρει να το αναλάβει ο ίδιος ή να αφήσει τη διαδικασία στον έμπορο.

Τιμή για πινακίδες στο όνομα σου θα ζητήσεις παλικάρι.

/sc

Δημοσ.

πως την εχει εκθεσιακή ενώ δεν την έχει εκτελωνιστεί; βρωμάει η υπόθεση... μη δεχτείς σε καμία περίπτωση να την εκτελωνίσεις εσύ γιατί μπορεί να φτάσει το κόστος να είναι και διπλάσιο της αξία της.

(ενδεικτικά: εκτελωνισμός Kiddle αξίας 130 ευρώ έγινε με συνολικό -επιπλέον- κόστος 85 ευρώ)

Μπορείς να έχεις στην έκθεση κάτι που δεν έχει εκτελωνιστεί, υπάρχει αυτή η δυνατότητα και το αυτοκίνητο μου έτσι ήταν για αυτό και περίμενα κανα 20ημερο μέχρι να γίνουν όλες οι διαδικασίες άσχετα αν ηταν ετοιμοπαράδοτο

Το θέμα είναι ότι με αυτό ασχολείται ο έμπορος, όχι ο πελάτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...